• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende bat 2 gün geçene kadar evde testle takip ettim koyulasmayi , pztesi günü ASM hemsiresini aradım salı sabah kan vermeye gittim , cmtesi bat gunumdu salı günü kan değerim 1340 çıkmıştı , 7. Haftaya kadar sabredicem bir aksilikte olmazsa inş o zaman gidicem,

Masaallahhh, benimde 3. Denememdi bu hamileliğimde,

Ben niyetlenicem canım kusma bulanti vs yok şükür , ilk gün nasil geçecek ona göre devam edicem yada birakicam
Maşallah senin değerin güzel çıkmış, doktorla görüştüm bende erken ama yine de yarın bir bakalım gel dedi. Bir ihtimal keseyi görürüz belki, belli mi olur🥰çıkmaz inşallah sabredebiliyorsan ben başta öyle düşünmüştüm işte dayanamadım doktoru bir göreyim dedim

Yaaaa❤❤❤❤😍😍😍❤ allahimmm cok sevindimmmmm meleginin sesini duydun demek yarabbim herkese nasip etsin bizlerede canimmm cok amin saglikla kavusalim insalllaaahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Doktorumda oyle dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi sonra tutariz allah nasip ederse keyfi birakmadim hic allah affetsin oruç tutamicaz ama hatim edicez allahin izniyle🤲🏻
Evet çok şükür duydum burda da yazdım sen yoktun görmedin. Rabbim sana nasip etsin en mükemmel duygu bu. Ağladım resmen. Doktorun kayda aldı kalp atışını. Her aklıma geldiğinde açıp izliyorum 😍 biz 7 haftalıkmışız 🤗
Oruç konusuna gelirsek de, riske atmamak lazım Rabbin sana can vermiş senin şu an en büyük vazifen onu korumak. Ve demiş ki hamile kadınlar doğum yaptıktan sonra kaza oruçlarını tutsunlar. Yani ne gerek var bebeği riske atmaya? Keyfimizden kaza etmiyoruz ya dimi? Evet bizde elimizden geldiğince ibadetimizi yaparız Kuranımızı okuruz, Kadir gecelerinde sabahlarız dualar okuruz inşallah 🤲

Ben de böyle okudum biraz rahatladı icim ama iste. Gecmiste de bir kayıp yaşadığım icin cok tedirginim
Canım strese sokma kendini ama fazla rahat olup da boşverme. Lekelenme olduğunda her zaman doktora başvurmak lazım o söyleyecektir sana riskli mi normal mi diye. Herkesin bünyesi farklı. Burda kanamayla gidip bebeğin kalp atışlarını duyup gelen de var, lekelenmeyle gidip kürtaj olan da (ilk gebeliğimde öyle oldu Rabbim şimdiki bebeklerimizi korusun)
O yüzden ciddiye alınmalı bir konu. Doktorunla irtibata geç inşallah herşey yolundadır

Yaaa cok isdedim doktor olmaz dedi siz doktorunuza sordunuzmu bendemi tutsaydim☹
Doktor tutma dediyse riske girme canim. Tutma yani..Benim de eşim biraz sıkıntı yapti sor dedi çünkü doktor birşey söylemedi bende haftaya kontrole gideceğim o zaman söyler o zamana kadar tutabilirsem tutayim diye düşündüm ki kötü olursam tutmam zaten ilk gün cok seviyorum Ramazan da oruç tutmayı:)

Kizlar ben doktordan guzel haberlerle geldim cok sukur minigimide pit pit atan o kalbinide duyurdu bize doktorum kamera kaydi da yapti esim ve kizim icin saglik ocagina git orda yapilan testleri yaptir bana whatsaaptan at bidahaki randevun bir ay sonra dedi coraspirine ve folikasite devam progestanda bitince birak dedi sukur hersey yolunda cok guzel dedi ama heyecandan haftasiyla uyumlumu diye sormayi unutmusum🤭🤭o an kalp atisini duyunca hersey bir resetlendis bende Allahim ne guzel bir duygu bana bu duyguyu yasattigi icin bin sukur sanki ilk cocugummus gibi heyecanlandim Allahi isteyen herkeze nasip etsin 🤲🤲🤲
Oohhh çok sevindim canım bak gördün mü boi strese sokmuşsun kendini. Mükemmel bi duygu, Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 🤲

Gunaydin herkese 🌞
Gece esim kurmustu telefonun alarmini sahur icin o da kapatip uyumus , bi kalktik ezan bikac dk var esim iki lokma bisey yedi niyetlendi ben azicik yemeye oruc tutamam dedim niyetlenemedim bugun 😔 Nasip degilmis
Eşin dayanır bi şekilde sen hamilesin. Bence tutma. Rabbim biliyor ne kadar çok istediğimizi. Ama bebeklerimizi riske atmayalım.

Olabilir tabi canimm, bu ay ovu yapmis miydin? Merak etme hayirlisiyla yukselir degerin
Takvim uygulamasindan takip ettim ama o kadar kendimi kasmadim gecen aydam ben cok umutluydum olmayinca zaten moralim bozuldu bunda hic inanamadim sans eseri ogrendim arti maydonoz aldirdim suyunu filan icecektim sokulmesi icin 😂 garip oldu bizim icin insallah sonuclarim guzel cikar suan hersey muamma

Oohhh çok sevindim canım bak gördün mü boi strese sokmuşsun kendini. Mükemmel bi duygu, Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 🤲
Amin canim tarifi imkansiz bir duygu Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah daha birlikte cok uzun gunler geciricez bu arada ben kizima hala soylemedim nasil soyliycem bilmiyorum babasimi soylese benmi soylesem videoyumu izletsem zaten hafif bir supelendi doktor dosya verdi dosyanin ustunde iki kucuk bebek ayak izi vardi ilk ogrendigimdede sana bi suprizim var bir ay sonra biraz sebret demistim bugun suprizini soyle aldigin kagitlami ilgili diye pesimde dolasiyor esimde sabah isten geldi oruclu gitti yatti kalkmasini bekliyorum bakalim ne tepki vericek cok merak ediyorum

Yaaa ne diyorsun? Rabbim yardımcın olsun. Bişey de yiyemiyorsundur. Su içebiliyormusun bari?
Kahvaltıyı bi sekilde yapabiliyorum kendimi çok zorlayarak onun peşine şu icebiliyorum gün icersinde yudum yudum icebiliyorum yoksa geri çıkıyor canim. İlk çocukta da böyle olduğum için kafama takmıyorum artık çekeceğim mecbur..bendeki kusmayi önleyen hicbirsey bulamadım henüz. Kusma gecsede reflu tarzı ağzımda hep tuhaf gıcık bir tat var midemden bogazima çıkan bir yanma vs 😔

Canım hepsini denedim ben bende fayda etmiyor su bile içsem kusmaya gidiyorum yataktan kalkmadan herseyi yemeye denedim. Metpamid hiç etki etmedi bende zaten zofer iyi geliyordu ilk ama oda sadece kusmayi kesiyor bulantıyi kesmiyor bıraktım içmiyorum artık kusunca bi nevi rahatlıyorum ama bulantı tamamen maffediyor 😔
Allah kolaylaştırsin canım yaa senin işin zor. :(

Amin canim tarifi imkansiz bir duygu Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah daha birlikte cok uzun gunler geciricez bu arada ben kizima hala soylemedim nasil soyliycem bilmiyorum babasimi soylese benmi soylesem videoyumu izletsem zaten hafif bir supelendi doktor dosya verdi dosyanin ustunde iki kucuk bebek ayak izi vardi ilk ogrendigimdede sana bi suprizim var bir ay sonra biraz sebret demistim bugun suprizini soyle aldigin kagitlami ilgili diye pesimde dolasiyor esimde sabah isten geldi oruclu gitti yatti kalkmasini bekliyorum bakalim ne tepki vericek cok merak ediyorum
İsterseniz ikiniz birlikte söyleyin böylesi daha iyi olur bence.. tatlı dille anlatın sonra videoyu gösterirsiniz 😍 nasıl tepki vericek ben de çok merak ediyorum 🤗

Kahvaltıyı bi sekilde yapabiliyorum kendimi çok zorlayarak onun peşine şu icebiliyorum gün icersinde yudum yudum icebiliyorum yoksa geri çıkıyor canim. İlk çocukta da böyle olduğum için kafama takmıyorum artık çekeceğim mecbur..bendeki kusmayi önleyen hicbirsey bulamadım henüz. Kusma gecsede reflu tarzı ağzımda hep tuhaf gıcık bir tat var midemden bogazima çıkan bir yanma vs 😔
İnternetten araştırdın mı? Kusmanı mide bulantısını tetiklemeyecek şeyler mi yesen acaba? Ben kusmam ömrümde 1-2defa kusmuşumdur anesteziden sonra. O yüzden korkuyorum kusmaktan Rabbim sana kolaylık versin dayanma gücü versin.

İsterseniz ikiniz birlikte söyleyin böylesi daha iyi olur bence.. tatlı dille anlatın sonra videoyu gösterirsiniz 😍 nasıl tepki vericek ben de çok merak ediyorum 🤗
Soyler soylemez paylasirim canim babasinin kiymetlisi zaten ogrendigimizden beri alistiriyoruz kendide cok istiyordu sonradan kizkanmassa tabi😂😂

İnternetten araştırdın mı? Kusmanı mide bulantısını tetiklemeyecek şeyler mi yesen acaba? Ben kusmam ömrümde 1-2defa kusmuşumdur anesteziden sonra. O yüzden korkuyorum kusmaktan Rabbim sana kolaylık versin dayanma gücü versin.
Araştırdım canim cok araştırdım hemde patates vs yiyin diyor doktor Liste verdi yeşil elma dondurma leblebi badem VS yazıyor üzerinde ama hiçbiri ise yaramıyor. Geçecek inşallah ama süründürerek😂 inşallah kusmassin zaten herkesin hamileliği böyle geçmiyor çoğu kişi çok rahat geçiriyor.

Soyler soylemez paylasirim canim babasinin kiymetlisi zaten ogrendigimizden beri alistiriyoruz kendide cok istiyordu sonradan kizkanmassa tabi😂😂
Kıskanmaz canım. Bazı anne babalar var daha doğmadan ilk çocuğuna kötü hissettirir saçma sapan şakalar yapar senin pahucun dama atılacak hehe gibisinden. Ya da sen büyük ablasın artık ona büyüklük yapacaksın çocuk değilsin gibisinden. Bu yalnışlara düşmezseniz bence çok sevinir. Sana arkadaş geliyor artık yalnız sıkılmayacaksın oyun arkadaşın olucak falan. Kızınızın huyun suyuna uygun anlatırsınız.😍 Paylaşırsın canım inşallah iyi geçer konuşmanız 🤗

Araştırdım canim cok araştırdım hemde patates vs yiyin diyor doktor Liste verdi yeşil elma dondurma leblebi badem VS yazıyor üzerinde ama hiçbiri ise yaramıyor. Geçecek inşallah ama süründürerek😂 inşallah kusmassin zaten herkesin hamileliği böyle geçmiyor çoğu kişi çok rahat geçiriyor.
Biri vardı kıtır kıtır buz yiyorum geçiyor diyordu. Senmiydin? Sen değilsen onu da dene istersen bi. 🤗

Kıskanmaz canım. Bazı anne babalar var daha doğmadan ilk çocuğuna kötü hissettirir saçma sapan şakalar yapar senin pahucun dama atılacak hehe gibisinden. Ya da sen büyük ablasın artık ona büyüklük yapacaksın çocuk değilsin gibisinden. Bu yalnışlara düşmezseniz bence çok sevinir. Sana arkadaş geliyor artık yalnız sıkılmayacaksın oyun arkadaşın olucak falan. Kızınızın huyun suyuna uygun anlatırsınız.😍 Paylaşırsın canım inşallah iyi geçer konuşmanız 🤗
Ben cocuklar arasinda kiyaslama yada birini degersiz hissettirme taraftari degilim canim onlar bize Allahin emaneti onlari uzmeye yada aglatmaya hakkimiz yok

Back