• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaslar merhaba ben de 5 haftalık hamileyim.merak ettiğim bir konu var doktora danısamadım henüz. bu aşamada oruç tutmanın bir zararı olur mu bebeğin gelişimine.ben de bulantı vs hiç bir şey yok ama demir kalsiyum eksikliği var korkuyorum zarar veririm diye
Canım.aslinda en doğrusunu dr un söyler bana dr um baştan sona tutamazsın dedi sadece bir kaç defa tutabilirsin dedi ama bugün niyetliyim Allah kabul ederse

Canım gittim hemen nöbetçi doktora göründüm. Bebişim büyümüş kalbi atıyordu fakat henüz duyamadık. Ufak bir pıhtı var fakat düşük riski yaratacak kadar ciddi degil dedi. Ama progestan verdi yine de. Icecegim gunde 1 defa
Duyamadıysan üzülme ben de gittigimde 6+0 dim. Çok az zar zor benim zorumla duymustuk. Çok yeni olduğu için duyulmuyo net

Kızlar merhaba, bugün ilk defa doktora gittim. Bebişi gördüm, kalp atışını duydum çok şükür. Sat a göre 8+2 olması gerekirken 7+1 çıktı. Bir de TSH im çok düşük çıktı. Diğer değerler normal çok şükür.

Meraba kızlar ♥️ ben de Aralık annesi olacam inşallah bat 23 Nisan di
20 Nisan'da değerim 488 cikti. 22 Nisan da 1873 çıktı
Doktora gitmedim henüz Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum o zaman 5+3 olacağız keseyi götürürüz en azından inşallah 🌼

Yaaaa çok tatlı maşallah Rabbim nazarlardan saklasın 😍 heyecanlı çocuk. 🤗
Soyledik canim bir saatti karnima yapisti elini koyuyo seviya kulagini koyuya anne beni hissesiyodur dimi diye soruyo kizmi erkekmi aklimda deli sorular var anne adini ne koysam arrik sana cay kahve sigara yasak diyo ayagimi biraz karnima cektim yavas kardesimi sıkıstırıcan bisey olcak dikkatli ol diyo Allahim Allahim kac ay kaldi ben okadar nasil dayancam diyo babaannesini arasi artik canim sıkılmıycak yedi ay sonra kardesim oluca doguma gelin annemle babam doktora gidince ben senle kalirim diyo planlar planlar zaten hiperaktif bi cocuktu yerinde durmuyo suan🤭🤭🤭

Kızlar merhaba, bugün ilk defa doktora gittim. Bebişi gördüm, kalp atışını duydum çok şükür. Sat a göre 8+2 olması gerekirken 7+1 çıktı. Bir de TSH im çok düşük çıktı. Diğer değerler normal çok şükür.
Gozun aydin canim bende duydum bugun kalp atis sesi kulagimdan gitmiyor acip acip dinliyorum Allahim herkeze nasip etsin insallah🤲🤲

Günaydın kızlar.Hayırlı ramazanlar herkese.Ben dün geceleri yine uyuyorum yazmıştım ama bu gece 3bucuktan beri doğru düzgün uyuyamadım 6dan beri komple acık gözlerim :KK43: Bir de arada rüya gördüm kanamam vardı aşırı gerçekçiydi ya sildikçe geliyordu regl kanaması gibi,bir defa daha görmüştüm 2 hafta önce:eek: Rüya tabirlerinden baktım bir yorumda rüya sahibinin erkek çocuk doğuracagına delalettir diyor,sizce doğrulugu nedir :KK70::KK70:
Kan ruyayi bozar kuzum

Kizlar size birsey sormak istiyorum. Ben dun aksam saçımı kestim kayinvalidemde hamileler sac kesmez dedi biyle birsey var mi ya ? Bunun bilimsel dayanagi var mi ?

Ben de sata göre 8haftalığım ama ultrasonda 7haftalık çıktı. Geç döllenme ya da adet döngüsü uzunluğundan kaynaklı olabilir canım. Gözün aydın kalp atışını duydun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Kizlar size birsey sormak istiyorum. Ben dun aksam saçımı kestim kayinvalidemde hamileler sac kesmez dedi biyle birsey var mi ya ? Bunun bilimsel dayanagi var mi ?

Ben böyle bişeye inanmıyorum. Düzenli olarak da saçımı keserim evde kendim ucundan. Annem direk sakın saçını kesip durma diye tembihledi bebeği duyunca. Bende inanmadığımı söyledim. Tamam inanma ama hatrım için kesme dedi mevzuyu kapattık.
Kalbini ferah tut. Allahın işine biz nasıl karışabiliriz saç kesmeyle falan.

Soyledik canim bir saatti karnima yapisti elini koyuyo seviya kulagini koyuya anne beni hissesiyodur dimi diye soruyo kizmi erkekmi aklimda deli sorular var anne adini ne koysam arrik sana cay kahve sigara yasak diyo ayagimi biraz karnima cektim yavas kardesimi sıkıstırıcan bisey olcak dikkatli ol diyo Allahim Allahim kac ay kaldi ben okadar nasil dayancam diyo babaannesini arasi artik canim sıkılmıycak yedi ay sonra kardesim oluca doguma gelin annemle babam doktora gidince ben senle kalirim diyo planlar planlar zaten hiperaktif bi cocuktu yerinde durmuyo suan🤭🤭🤭
Yaaa yerim onu benn maşallah çok tatlı ne kadar da masum yaaa kardeşimi sıkıştırıcan diyo 😍 ben dedim sevinir diye. Çocuk evin neşesi yaa. Şimdi o kuzucuk neşe saçıyordur heryere ❤️

Benim babaannem de söylerdi ben çocukken duyardım. Ama nedenini bilmiyorum.

Ben böyle bişeye inanmıyorum. Düzenli olarak da saçımı keserim evde kendim ucundan. Annem direk sakın saçını kesip durma diye tembihledi bebeği duyunca. Bende inanmadığımı söyledim. Tamam inanma ama hatrım için kesme dedi mevzuyu kapattık.
Kalbini ferah tut. Allahın işine biz nasıl karışabiliriz saç kesmeyle falan.
Ay benim haberim yoktu belime kadar olan saci küt yaptim baya da kestim

Back