- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Ay benim haberim yoktu belime kadar olan saci küt yaptim baya da kestim
Bütün batıl inançları geçtim, nasıl kıydın kız upuzun saçına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim haberim yoktu belime kadar olan saci küt yaptim baya da kestim
Benim anlamadığım nokta şu evet benim vajinal fitil olarak kullanmam istendi yan etkisi ağızdan alındığında çok diye ama, madem rahim ağzı 5-6 haftalık bebekte servikal mukus ile kapanıyorsa, fitil Rahime nasıl ilerleyebiliyor?Çok sukur 3 gün sürdü bende de heralde adet döneminden kalan kanı attı vucut kesede bi problem gorunmuyor dedi bana da doktorum. Insaallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
fitil bütün olarak gitmiyor ki eriyip içeriye giriyordur.Benim anlamadığım nokta şu evet benim vajinal fitil olarak kullanmam istendi yan etkisi ağızdan alındığında çok diye ama, madem rahim ağzı 5-6 haftalık bebekte servikal mukus ile kapanıyorsa, fitil Rahime nasıl ilerleyebiliyor?
Benim anlamadığım nokta şu evet benim vajinal fitil olarak kullanmam istendi yan etkisi ağızdan alındığında çok diye ama, madem rahim ağzı 5-6 haftalık bebekte servikal mukus ile kapanıyorsa, fitil Rahime nasıl ilerleyebiliyor?
Canim o bir hormon ilerlemesine gerek yok vucut tarafindan emiliyor ilerlemiyor yani
Canim o fitil bir hormon vucut tarafindan emiliyor ilerlemiyor yani aslinda o hormonu ilk 6 hafta yumurtalik bebege aktariyir fakat 7 haftadan sonra plesanta gorevi devir alip o salgilamaya basliyor bu donemdede ara ara lekelenme olmasi normalmis yani en azindan benim bildigim buBenim anlamadığım nokta şu evet benim vajinal fitil olarak kullanmam istendi yan etkisi ağızdan alındığında çok diye ama, madem rahim ağzı 5-6 haftalık bebekte servikal mukus ile kapanıyorsa, fitil Rahime nasıl ilerleyebiliyor?
Zofer miğde bulantıs ilacı var birde muz ye cnmKızlar günaydın allah rızası için bulantıyi kesen ve bebeğe zarar vermeyen bi ilaç söyleyin ne olur.her gün bir kabusa uyaniyorum
Kizlar benim bebis sag tarafimda sanki boyle kucuk kucuk hareketler hissediyorum ben varmi baska hisseden yoksa ben piskolojik olarakmi hissediyorum devamli dusunmekten sanirim sıyırmıs olabilirim
Iki gundur devamli ara ara oluyor canim ben gazdir diyorum ama doktorda devamli ayni tarafa bakiyor birde o tarafimda devamli boyle bir sislik hissediyorum sanki orda bir basinc varmis gibi tuhaf igne batirsan pufff diye sonecekmis gibiBende 1 kez sol tarafımda bişey hissettim. Sonra yok artık daha neler dedim bi daha da hissetmedim. Benimki psikolojikti sanırım.
Canımcım benim de sağ tarafta, ağrıyı da haraketlenmeleri de hep sağ tarafımda hissediyorum. Bazen kalp atışı gibi oluyor sanki bişey atıyor orda pıt diyeKizlar benim bebis sag tarafimda sanki boyle kucuk kucuk hareketler hissediyorum ben varmi baska hisseden yoksa ben piskolojik olarakmi hissediyorum devamli dusunmekten sanirim sıyırmıs olabilirim
Iki gundur devamli ara ara oluyor canim ben gazdir diyorum ama doktorda devamli ayni tarafa bakiyor birde o tarafimda devamli boyle bir sislik hissediyorum sanki orda bir basinc varmis gibi tuhaf igne batirsan pufff diye sonecekmis gibi
Evet canim banada oyle oluyor ben kizimida erken hissetmistim o sol tarafimdaydi komsu erkek olarak gormus bende ruyamda devamli erkek goruyorum dun gece elim karnimda dua okurken uyumusum ruyamda emziriyordum erkekti yine bugun gorumcemde ben erkek hissediyorum sanki dedi kizim sag taraftaydi asiri kusuyordum kiz bebek sahibi anneler cok kusarmis erkek bebek anneleri daha rahat gecermis hamilelikleri ben daha iki kere kustum bide sol tarafimda acabami erkekmi hanimis diyorum kendi kendimeCanımcım benim de sağ tarafta, ağrıyı da haraketlenmeleri de hep sağ tarafımda hissediyorum. Bazen kalp atışı gibi oluyor sanki bişey atıyor orda pıt diye
Insandan insana degisiyor canim hamilelikten hamilelige bile fark var benim aklim haftasiyla uyumlumu orda kaldi nasil sormadim ben doktora yaa son adet tarihimi sordu bakarken sonrada bisey demedi demekki haftasiyla uyumlu ki bisey demedi tahlileri yaptirayim onlari yollayinca araya sıkıstırıp sorayim diyorumBende hiç yok böyle şeylerrr
Insandan insana degisiyor canim hamilelikten hamilelige bile fark var benim aklim haftasiyla uyumlumu orda kaldi nasil sormadim ben doktora yaa son adet tarihimi sordu bakarken sonrada bisey demedi demekki haftasiyla uyumlu ki bisey demedi tahlileri yaptirayim onlari yollayinca araya sıkıstırıp sorayim diyorum
Icebilirsn sıkıntı yok 400 mg folik asıt var gunlk ihtycn kadar içeriğiBana saģlık ocağı doktoru Folbiol 5 mg diye ilaç verdi nette araştırdım ağır diyorlar tesirgin oldum bugün içmedim o yüzden. Duydun mu bu ilacı
Aynen öyle canım bugün benim.cok şükür rabbime çok iyi geçti sende bi sorarsın dr unaAllah kabul etsin.kontrole gideceğim haftaya bir danışayım ama ara sıra tutmak en mantıklısı gibi duruyor
Benim de sol yumurtadan yerleşti. Ben de hissediyorum ama bebek hareketi gibi bir şey değil orda bir karincalanma bi sinek ısırması ne biliyim değişik bir hareket hissediyorumKizlar benim bebis sag tarafimda sanki boyle kucuk kucuk hareketler hissediyorum ben varmi baska hisseden yoksa ben piskolojik olarakmi hissediyorum devamli dusunmekten sanirim sıyırmıs olabilirim
Gözün aydın çok sevindim canmGozun aydin canim bende duydum bugun kalp atis sesi kulagimdan gitmiyor acip acip dinliyorum Allahim herkeze nasip etsin insallah
Canm ben ilk gbelikte o kadar kustum mahboldum oğlum oldu şimdi daha iyi gidiyorum banada az kusanin kızı oluyormuş dedilerEvet canim banada oyle oluyor ben kizimida erken hissetmistim o sol tarafimdaydi komsu erkek olarak gormus bende ruyamda devamli erkek goruyorum dun gece elim karnimda dua okurken uyumusum ruyamda emziriyordum erkekti yine bugun gorumcemde ben erkek hissediyorum sanki dedi kizim sag taraftaydi asiri kusuyordum kiz bebek sahibi anneler cok kusarmis erkek bebek anneleri daha rahat gecermis hamilelikleri ben daha iki kere kustum bide sol tarafimda acabami erkekmi hanimis diyorum kendi kendime
Benim kizim devamli nerdAklına ne takılıyosa sor
Ben salı günü gidicem her şeyi sorucam.
Tesekkur ederim cnmGözün aydın çok sevindim canm