• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar günaydın allah rızası için bulantıyi kesen ve bebeğe zarar vermeyen bi ilaç söyleyin ne olur.her gün bir kabusa uyaniyorum:KK42:

Hadi yaaa çok olumlu yorum okudum da .acaba yarar mi dediydim. Midemmmm😔😔😔
Benim de çok kötü midem ben bide ınsulin direnci için şeker hapı kullanıyorum o beni hepten mahvediyor. Sabahlari olan bulantim hiç geciyo zaten. Ama ben çözüm buldum ac kalmıyorum sık sık yiyiyorum az yiyiyorum

Tabi canim hatirlamazmiyim ayni gidiyoduk benim durumum pazartesi kesinlesecek cok az lekelenme yasadim ignem yapildi degerimdeki bir gunluk artik doktoru tatmin etmedi insallah tutunur bebegim . Sen nasilsin doktor kontrollerine gittin mi degerindeki artis nasil
Canim sen icini ferah tut sıkı sıkı tutunur ins bebisin 🤲 canim ben sadece 1 kere bati 3 gun gece Asm'ye gittim beta testi , kan testlerini ve idrar testini yaptirdim, doktora kismet olursa 7. Haftada gitmeyi dusunuyorum, sali gunu bati 3 gun gece beta 1340 cikmisti

Kizlar ben doktordan guzel haberlerle geldim cok sukur minigimide pit pit atan o kalbinide duyurdu bize doktorum kamera kaydi da yapti esim ve kizim icin saglik ocagina git orda yapilan testleri yaptir bana whatsaaptan at bidahaki randevun bir ay sonra dedi coraspirine ve folikasite devam progestanda bitince birak dedi sukur hersey yolunda cok guzel dedi ama heyecandan haftasiyla uyumlumu diye sormayi unutmusum🤭🤭o an kalp atisini duyunca hersey bir resetlendis bende Allahim ne guzel bir duygu bana bu duyguyu yasattigi icin bin sukur sanki ilk cocugummus gibi heyecanlandim Allahi isteyen herkeze nasip etsin 🤲🤲🤲

Gunaydin herkese 🌞
Gece esim kurmustu telefonun alarmini sahur icin o da kapatip uyumus , bi kalktik ezan bikac dk var esim iki lokma bisey yedi niyetlendi ben azicik yemeye oruc tutamam dedim niyetlenemedim bugun 😔 Nasip degilmis

Kizlar ben doktordan guzel haberlerle geldim cok sukur minigimide pit pit atan o kalbinide duyurdu bize doktorum kamera kaydi da yapti esim ve kizim icin saglik ocagina git orda yapilan testleri yaptir bana whatsaaptan at bidahaki randevun bir ay sonra dedi coraspirine ve folikasite devam progestanda bitince birak dedi sukur hersey yolunda cok guzel dedi ama heyecandan haftasiyla uyumlumu diye sormayi unutmusum🤭🤭o an kalp atisini duyunca hersey bir resetlendis bende Allahim ne guzel bir duygu bana bu duyguyu yasattigi icin bin sukur sanki ilk cocugummus gibi heyecanlandim Allahi isteyen herkeze nasip etsin 🤲🤲🤲
Gozunuz aydin cok sevindim , darisi bize olsun ins

Kızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum
Sende numarasi varsa hic bekleme ara canim bendede oldu ayni haftada ara ara devam ediyor ama kanama degil cok az lekelenme gibi bana ilac verdi hala kullaniyorum korkma 7.haftada yumurta progestan hormonu vermeyi birakiyormus plesanta basliyomus pregestan hormonu vermeye devir daim diyolarmis o ara bazen lekelenme oluyormus endiselenme kalbine olumsuz dusunceler yerlestirme bak ben gayet iyiyim ama mutlaka doktorunu bilgilendir ilac verir kesin melegin seninle tutunmustur canim

Canim sen icini ferah tut sıkı sıkı tutunur ins bebisin 🤲 canim ben sadece 1 kere bati 3 gun gece Asm'ye gittim beta testi , kan testlerini ve idrar testini yaptirdim, doktora kismet olursa 7. Haftada gitmeyi dusunuyorum, sali gunu bati 3 gun gece beta 1340 cikmisti
Anladim benim benimki sanirim gec dollendi bunuda soyledi pazartesi insallah degerim yukselir .

Kızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum
Canim suan dinlenmen gerekiyo bana doktor wc yemek disinda kalkmami onermedi igne vuruldum cok sukur lekelenmem yok suan benimki gec dollenmis olabilirmis suan kesem gorunmedigi icin doktor her seye hazirlikli olmami söyledi ilk degerim iki gun onceki 675 di dun kan verdim 743 cikti doktoru haliyle tatmin etmedi

Sende numarasi varsa hic bekleme ara canim bendede oldu ayni haftada ara ara devam ediyor ama kanama degil cok az lekelenme gibi bana ilac verdi hala kullaniyorum korkma 7.haftada yumurta progestan hormonu vermeyi birakiyormus plesanta basliyomus pregestan hormonu vermeye devir daim diyolarmis o ara bazen lekelenme oluyormus endiselenme kalbine olumsuz dusunceler yerlestirme bak ben gayet iyiyim ama mutlaka doktorunu bilgilendir ilac verir kesin melegin seninle tutunmustur canim
Aradim aradim ama izinliymis. Cep numarasi da yok. Kaldım pazartesiye kadar böyle

Sahsi numarasi yok. Hastaneyi aradim bu hafta izinliymis. Napcam bilemedim

Aradim aradim ama izinliymis. Cep numarasi da yok. Kaldım pazartesiye kadar böyle
Cok sacma degilmi canim neden sana numarasini vermiyorlar benim doktorum hemen vermisti numarasini yat dinlen ayaklarini havaya kaldir yada imkanin varsa baska bir doktora git

Canım hepsini denedim ben bende fayda etmiyor su bile içsem kusmaya gidiyorum yataktan kalkmadan herseyi yemeye denedim. Metpamid hiç etki etmedi bende zaten zofer iyi geliyordu ilk ama oda sadece kusmayi kesiyor bulantıyi kesmiyor bıraktım içmiyorum artık kusunca bi nevi rahatlıyorum ama bulantı tamamen maffediyor 😔

Back