• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah duyarsın canım ben duydum muhteşem bir duygu Rabbim sana da tattırsın inşallah 🤲
Oruca gelince tutma canım, aç ve susus o kadar saat kalmaman gerekiyor. Ki zar zor kaldın kendine ve bebeğe eziyet etmiş olursun günah. Zaten durumumuz istisnai durum. Burda hepimiz oruç tutmak için çıldırıyoruz ama hiçbirimiz tutmamalıyız. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız sonra tutarız ❤
Yaaaa❤❤❤❤😍😍😍❤ allahimmm cok sevindimmmmm meleginin sesini duydun demek yarabbim herkese nasip etsin bizlerede canimmm cok amin saglikla kavusalim insalllaaahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Doktorumda oyle dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi sonra tutariz allah nasip ederse keyfi birakmadim hic allah affetsin oruç tutamicaz ama hatim edicez allahin izniyle🤲🏻

Kızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum

Kızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum
Progestan veya igne kullaniyor musun düşük icin? Genelde doktorlar baslatirlar her ihtinale karsi. Benim 2 haftadir lekelenmem oluyor artik alistim. Doktorunuza basvurun bence yarin vakit kaybetmeyin

Progestan veya igne kullaniyor musun düşük icin? Genelde doktorlar baslatirlar her ihtinale karsi. Benim 2 haftadir lekelenmem oluyor artik alistim. Doktorunuza basvurun bence yarin vakit kaybetmeyin
Hayır hiçbir şey kullanmıyorum. 6-7.haftalarda genrlde olabilecegini okudum ama yine de tedirginim. Ozel hastaneler açık mıdır ki yarın.

Her kanama kotu olmuyor aslinda icinizi bu anlamda strese sokmayın. 7. Haftada plesenta olusumu oldugu icin kanamanin olabilecegi yaziyordu bir makalede okumustum. Ama yine de gorunmekte fayda var en azindan bir baska doktora bakinabilirsiniz imkaniniz varsa

Her kanama kotu olmuyor aslinda icinizi bu anlamda strese sokmayın. 7. Haftada plesenta olusumu oldugu icin kanamanin olabilecegi yaziyordu bir makalede okumustum. Ama yine de gorunmekte fayda var en azindan bir baska doktora bakinabilirsiniz imkaniniz varsa
Ben de böyle okudum biraz rahatladı icim ama iste. Gecmiste de bir kayıp yaşadığım icin cok tedirginim

Ben de böyle okudum biraz rahatladı icim ama iste. Gecmiste de bir kayıp yaşadığım icin cok tedirginim
Öncesinde bir kayıp varsa doktorun her ihtimale karşı ilaç baslamaliydi canım, en iyisi yarın doktorunu arayıp bilgi al bence.

Günaydın kızlar.Hayırlı ramazanlar herkese.Ben dün geceleri yine uyuyorum yazmıştım ama bu gece 3bucuktan beri doğru düzgün uyuyamadım 6dan beri komple acık gözlerim :( Bir de arada rüya gördüm kanamam vardı aşırı gerçekçiydi ya sildikçe geliyordu regl kanaması gibi,bir defa daha görmüştüm 2 hafta önce:o Rüya tabirlerinden baktım bir yorumda rüya sahibinin erkek çocuk doğuracagına delalettir diyor,sizce doğrulugu nedir :D:D

Günaydın hanımlar bende tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum hep galiba baktığım şeyler aklımda kalıyor. Televizyonu biraz azaltsam iyi olacak galiba

Ben migde bulantıs için muz ve çubuk kraker çaresine girsitim biraz bastırıyor sabah kalkınca az muz atıyorum azıma iyi geliyor

Kanama dediğim günde 1 kez bir damla kadar bazen kırmızı bazen kahverengi bazen pembe sarı gibi oldu düşük önleyici iğne yapınca durdu
Banada igne yapildi iki gundur bisey yok cok sukur yatmam onerildi bir günlük artis biraz kafada soru isareti olusturdu maalesef hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Canimm sel nasılsın? Diğer konudan hatırladın mi beni 😌 hayırlı uğurlu olsun
Tabi canim hatirlamazmiyim ayni gidiyoduk benim durumum pazartesi kesinlesecek cok az lekelenme yasadim ignem yapildi degerimdeki bir gunluk artik doktoru tatmin etmedi insallah tutunur bebegim . Sen nasilsin doktor kontrollerine gittin mi degerindeki artis nasil

Back