• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben de duydum çok şükür kalp atışlarını Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 🥰🤲🏻 Ağlamaktan şiştim 😂 gerçekten dünyanın en güzel sesi nefes alışverişlerini duyasıya kadar inşallah 🤲🏻 7 haftalık olduk biz de kan idrar tahlili falan yaptı. 15Mayıs diğer randevu.
oh maşallah hayırlı olsun💞💞

Kizlar carsamba gunu kalp atisi icin gidicez alllah nasip ederse insalllaaah tsh degerimede bakilcak tekrardan busefer ac bisekilde.
Bu arada doktoruma sordum oruç turmamda sakinca varmi die var dedi duzenli beslenmen gerek dedi ama icim buruk sizlerde tutan varmi aranizda

Kizlar carsamba gunu kalp atisi icin gidicez alllah nasip ederse insalllaaah tsh degerimede bakilcak tekrardan busefer ac bisekilde.
Bu arada doktoruma sordum oruç turmamda sakinca varmi die var dedi duzenli beslenmen gerek dedi ama icim buruk sizlerde tutan varmi aranizda

sen nerdesin kızzz

sen nerdesin kızzz
Canim inan surekli buraya bakinca zaman bende duruyor arada böyle bakip çıkmayı düşünüyorum bi kaçarkadaslada konuşuyoruz inst da ama zaten sureklo uyuma modundayim
Bu arada oruç tutcakkmsn

Canim inan surekli buraya bakinca zaman bende duruyor arada böyle bakip çıkmayı düşünüyorum bi kaçarkadaslada konuşuyoruz inst da ama zaten sureklo uyuma modundayim
Bu arada oruç tutcakkmsn
Yok canım tutmicam ben. Hem su çok önemli dedi doktor susuz kalmamalıyız. Bi de 1/1.5 saattw bir ağzıma bişey atmazsam midem alt üst oluyor.
sen napcan tutcan mı

Yok canım tutmicam ben. Hem su çok önemli dedi doktor susuz kalmamalıyız. Bi de 1/1.5 saattw bir ağzıma bişey atmazsam midem alt üst oluyor.
sen napcan tutcan mı
Doktorum tutmazsin dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi malesef tutamicam ama cok üzülüyorum tutamicam diede icim buruk yavrularımızi sag salim kucakladikdan sonra insalllah telafi ederiz🤲🏻 bu arada hatime basladim ben hamilelikye 1 kere edilmesi bebek icinde cokk iyiymis tam kendim.okuamıyorum uygylama indirdim cuz cuz takip edrrk okuyorum aklinizda bulunsun eger baslamak isteyen varsa baslasin
🤲🏻👼 saglikla gelsin meleklerimiz

Doktorum tutmazsin dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi malesef tutamicam ama cok üzülüyorum tutamicam diede icim buruk yavrularımızi sag salim kucakladikdan sonra insalllah telafi ederiz🤲🏻 bu arada hatime basladim ben hamilelikye 1 kere edilmesi bebek icinde cokk iyiymis tam kendim.okuamıyorum uygylama indirdim cuz cuz takip edrrk okuyorum aklinizda bulunsun eger baslamak isteyen varsa baslasin

süpersinnn Allah kabul etsin inşallah 💜💜
Bizde şartlarımız normalde döndüğünde tutarız insallah 💜😍😍

İnşallah duyarsın canım ben duydum muhteşem bir duygu Rabbim sana da tattırsın inşallah 🤲
Oruca gelince tutma canım, aç ve susus o kadar saat kalmaman gerekiyor. Ki zar zor kaldın kendine ve bebeğe eziyet etmiş olursun günah. Zaten durumumuz istisnai durum. Burda hepimiz oruç tutmak için çıldırıyoruz ama hiçbirimiz tutmamalıyız. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız sonra tutarız ❤️

Ben sana geçen dedim ya başlıycam diye. Başladım ben de çok şükür. Sadece 2gündür kötüyüm hep yatıyorum diye okuyamıyorum. Rabbim güç verirse yarın inşallah devam edicem

Kızlar ben oruca niyetlendim Rabbim yardımcımız olacak inşaAllah 😊 Allah hepinizin dualarını kabul eylesin gönlünüzde ne varsa hayırlara çıkarsın 🤲🏻

Oruç tutanların oruçları kabul olsun... Bende niyetlendim bakalim Rabbim kolaylastirsin.. tutamayanlar gönlü buruk olanlar hic üzülmesin... Ruhsat var boooll boll dua edelim İnşallah.. hem cook mahzun bir zamanda.. hem deRahmet ayındayız iyi değerlendirmek lazım :)

Oruç tutanların oruçları kabul olsun... Bende niyetlendim bakalim Rabbim kolaylastirsin.. tutamayanlar gönlü buruk olanlar hic üzülmesin... Ruhsat var boooll boll dua edelim İnşallah.. hem cook mahzun bir zamanda.. hem deRahmet ayındayız iyi değerlendirmek lazım :)
Yaaa cok isdedim doktor olmaz dedi siz doktorunuza sordunuzmu bendemi tutsaydim☹

Ben sana geçen dedim ya başlıycam diye. Başladım ben de çok şükür. Sadece 2gündür kötüyüm hep yatıyorum diye okuyamıyorum. Rabbim güç verirse yarın inşallah devam edicem
Ohhh allah kabul etsin canim evlatlarimiza saglicakla kavusalim insalllaah cok sevapmis hamileyken etmek insalllaah her isteyen eder🤲🏻💜

Back