- 19 Kasım 2016
- 4.965
- 3.977
- 133
Yaaaa❤❤❤❤İnşallah duyarsın canım ben duydum muhteşem bir duygu Rabbim sana da tattırsın inşallah
Oruca gelince tutma canım, aç ve susus o kadar saat kalmaman gerekiyor. Ki zar zor kaldın kendine ve bebeğe eziyet etmiş olursun günah. Zaten durumumuz istisnai durum. Burda hepimiz oruç tutmak için çıldırıyoruz ama hiçbirimiz tutmamalıyız. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız sonra tutarız ❤
Progestan veya igne kullaniyor musun düşük icin? Genelde doktorlar baslatirlar her ihtinale karsi. Benim 2 haftadir lekelenmem oluyor artik alistim. Doktorunuza basvurun bence yarin vakit kaybetmeyinKızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum
Hayır hiçbir şey kullanmıyorum. 6-7.haftalarda genrlde olabilecegini okudum ama yine de tedirginim. Ozel hastaneler açık mıdır ki yarın.Progestan veya igne kullaniyor musun düşük icin? Genelde doktorlar baslatirlar her ihtinale karsi. Benim 2 haftadir lekelenmem oluyor artik alistim. Doktorunuza basvurun bence yarin vakit kaybetmeyin
Her kanama kotu olmuyor aslinda icinizi bu anlamda strese sokmayın. 7. Haftada plesenta olusumu oldugu icin kanamanin olabilecegi yaziyordu bir makalede okumustum. Ama yine de gorunmekte fayda var en azindan bir baska doktora bakinabilirsiniz imkaniniz varsaKızlar doktorun ölçümüne gire 6+2 günlük hamileyim. 3 haftalıkken yerlesme lekelemesi yaşamıştım. Bugün de peceteye lekelenme geldi. Korkuyorum suan. Basina gelen vardi sanirim burda . Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Tatil de olduğu icin doktoruma ulaşabilir miyim bilmiyorum
Ben yarin klinige gidicem igne icin. Acik olmasi lazim. Sehirden sehire de degisebilirHayır hiçbir şey kullanmıyorum. 6-7.haftalarda genrlde olabilecegini okudum ama yine de tedirginim. Ozel hastaneler açık mıdır ki yarın.
Ben de böyle okudum biraz rahatladı icim ama iste. Gecmiste de bir kayıp yaşadığım icin cok tedirginimHer kanama kotu olmuyor aslinda icinizi bu anlamda strese sokmayın. 7. Haftada plesenta olusumu oldugu icin kanamanin olabilecegi yaziyordu bir makalede okumustum. Ama yine de gorunmekte fayda var en azindan bir baska doktora bakinabilirsiniz imkaniniz varsa
Yarın arar sorarim cok teşekkür ederimBen yarin klinige gidicem igne icin. Acik olmasi lazim. Sehirden sehire de degisebilir
Öncesinde bir kayıp varsa doktorun her ihtimale karşı ilaç baslamaliydi canım, en iyisi yarın doktorunu arayıp bilgi al bence.Ben de böyle okudum biraz rahatladı icim ama iste. Gecmiste de bir kayıp yaşadığım icin cok tedirginim
Allah hepinizin iyiligini versin ne cok guldum yaaoyy kiyamam yaa çöp bile kaldirma burnundan getir ha gayret herifler bizi bosicak bu gidisle
Canım benim seni çok iyi anliyorumOoyy midem ooyyy...
Günaydın bende hep kabus görüyorumGünaydın hanımlar bende tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum hep galiba baktığım şeyler aklımda kalıyor. Televizyonu biraz azaltsam iyi olacak galiba
Insallah kese gorunur zaten o degerle sagsalim kucagimiza almak nasip olsunEvet ilk kez kan vermiştim. Haftaya gideceğim inşallah doktora. Bakalım gözükecekmi kese. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza hepimiz.
Banada igne yapildi iki gundur bisey yok cok sukur yatmam onerildi bir günlük artis biraz kafada soru isareti olusturdu maalesef hakkimizda hayirlisi olsun insallahKanama dediğim günde 1 kez bir damla kadar bazen kırmızı bazen kahverengi bazen pembe sarı gibi oldu düşük önleyici iğne yapınca durdu
Tabi canim hatirlamazmiyim ayni gidiyoduk benim durumum pazartesi kesinlesecek cok az lekelenme yasadim ignem yapildi degerimdeki bir gunluk artik doktoru tatmin etmedi insallah tutunur bebegim . Sen nasilsin doktor kontrollerine gittin mi degerindeki artis nasilCanimm sel nasılsın? Diğer konudan hatırladın mi benihayırlı uğurlu olsun
Günaydinlar
Eskisi gibi takip edemiyorum çok kötüyüm.
4. 5 kilo vermişim 3 haftada.. Kusmaktan
bebegm bak bende ayniydm bliyosn ama cozumu buldum gibi. sabah yataktan kalkmadan eti form ustune 5 dk yatakta bekle. metpamid ic kalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?