- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
Kolaymi 2 canliyiz bizoyy kiyamam yaa çöp bile kaldirma burnundan getir ha gayret herifler bizi bosicak bu gidisle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaymi 2 canliyiz bizoyy kiyamam yaa çöp bile kaldirma burnundan getir ha gayret herifler bizi bosicak bu gidisle
ewett esime de ikram ettim yer misin diye adam da meywe suyu açiyo bana bi sofra bezi sermedigimiz kaldi napak hamileyiz yemeyekde olek miciddi misin sen yaaaa süpersinnn
ewett esime de ikram ettim yer misin diye adam da meywe suyu açiyo bana bi sofra bezi sermedigimiz kaldi napak hamileyiz yemeyekde olek mi
ooo guzel taktikmis ben gecen komple ewi temizlettim halular falan kaldirdi hep saolsun bugun biraz kizdirmisti beni nefesimi tutarim hawasiz birakrim cocugunu bak dedim hemen yola geldii allah askina ben tasiyim sunu wer diyoKarnımı ovalattırıyorum ben de.
3 dk duruyor, aaayy diyorum. Hemen aşkım diyor. Devam ediyor. Ölecem ya. Çook hoşuma gidiyor.
ooo guzel taktikmis ben gecen komple ewi temizlettim halular falan kaldirdi hep saolsun bugun biraz kizdirmisti beni nefesimi tutarim hawasiz birakrim cocugunu bak dedim hemen yola geldii allah askina ben tasiyim sunu wer diyo
her zaman yemek yapamiyorum calisiyorum ewi yakin olan hergun duzenli olarak bi tabak sulu yemek yollasin herif kebdi basinin carsine baksinÇokk hoşuma gitti çokkkk
daha simddien boyleysek agirlastigimizda dusunemiyorummmKrize soktun beni gece gece Öyle bi gülüyorum ki kedi bile şoka girdi.
her zaman yemek yapamiyorum calisiyorum ewi yakin olan hergun duzenli olarak bi tabak sulu yemek yollasin herif kebdi basinin carsine baksin
ewetttt is yerinde ekmek arasi yemekten cocuk komple ekmek olarak cikicakİstanbulda mısın
Teşekkürler canımFolik asit fazlası idrarla atılıyor vücutta depolanan bir vitamin değil o yüzden günlük almak gerekiyor canım. İhtiyac 400 ama zaten muhtemelen yumurta yeşil yapraklı sebzelerden alıyorsun folik asit takviyesi bu yüzden veriliyor fazlası atıldığı için.
ewetttt is yerinde ekmek arasi yemekten cocuk komple ekmek olarak cikicak
Canım tebrik ederim. Çok sevindimGünaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Hayırlı olsun çok sevindimBebiiiiikleeerrr ben de minik sıpamın kalp atışını duyduuuum 6+2 karından gördük şükürler olsun kalp atışını bekleyen herkese dua ediyorum bu güzel duyguyu yaşama sırası sizde inş canlarım
allah razi olsun canimmmm teklifin bile yeter guzel yureginden opuyorummmBen sana yollarım yemek
Bende seniiiallah razi olsun canimmmm teklifin bile yeter guzel yureginden opuyorummm
Bende bat 2 gün geçene kadar evde testle takip ettim koyulasmayi , pztesi günü ASM hemsiresini aradım salı sabah kan vermeye gittim , cmtesi bat gunumdu salı günü kan değerim 1340 çıkmıştı , 7. Haftaya kadar sabredicem bir aksilikte olmazsa inş o zaman gidicem,İnsan ister istemez tedirgin oluyor ben kan bile vermedim evde testle bakıyorum koyulaştımı diye, kaç çıkmıştı senin? İnşallah yolunda gider Rabbim yardımcımız olsun
Masaallahhh, benimde 3. Denememdi bu hamileliğimde,ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. ilk denememdi
Ben niyetlenicem canım kusma bulanti vs yok şükür , ilk gün nasil geçecek ona göre devam edicem yada birakicamhatunlar oruc tutcak olan war mi
ewett canim ben daha rutin tahlilleri yaptirmamistim dewletten simdi rabdewu aldim persembe sabahina allahdan bisey cikmazsa bakalimBende seniii
aramızda 1 gün varmışş
ne guzel bende denemek istiyorum ac kalinca bulantim oluyo ama bakalim allahtan hayirlisi dicemBende bat 2 gün geçene kadar evde testle takip ettim koyulasmayi , pztesi günü ASM hemsiresini aradım salı sabah kan vermeye gittim , cmtesi bat gunumdu salı günü kan değerim 1340 çıkmıştı , 7. Haftaya kadar sabredicem bir aksilikte olmazsa inş o zaman gidicem,
Masaallahhh, benimde 3. Denememdi bu hamileliğimde,
Ben niyetlenicem canım kusma bulanti vs yok şükür , ilk gün nasil geçecek ona göre devam edicem yada birakicam
ewett canim ben daha rutin tahlilleri yaptirmamistim dewletten simdi rabdewu aldim persembe sabahina allahdan bisey cikmazsa bakalim
Ne güzel haberler bunlar. Çok sevindi. Gözünüz aydınHerkese merhaba güzel anneler
Bugün benim de kontrolüm vardı, Rabbime şükürler olsun ben de duydum fasulyemin kalp atislarini. Mucize gibi birşeydi gerçekten. Tam 7 yıl dile kolay, sabırla bekledim... Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah