• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Karnımı ovalattırıyorum ben de. 😀😀😀😀😀
3 dk duruyor, aaayy diyorum. Hemen aşkım diyor. 😀 Devam ediyor. 😀😀 Ölecem ya. 😀 Çook hoşuma gidiyor. 😀😀
ooo guzel taktikmis ben gecen komple ewi temizlettim halular falan kaldirdi hep saolsun bugun biraz kizdirmisti beni nefesimi tutarim hawasiz birakrim cocugunu bak dedim hemen yola geldii allah askina ben tasiyim sunu wer diyo 😂😂

ooo guzel taktikmis ben gecen komple ewi temizlettim halular falan kaldirdi hep saolsun bugun biraz kizdirmisti beni nefesimi tutarim hawasiz birakrim cocugunu bak dedim hemen yola geldii allah askina ben tasiyim sunu wer diyo 😂😂

Krize soktun beni gece gece 😀😀 Öyle bi gülüyorum ki kedi bile şoka girdi. 😀😀😀😀😀😀😀

Folik asit fazlası idrarla atılıyor vücutta depolanan bir vitamin değil o yüzden günlük almak gerekiyor canım. İhtiyac 400 ama zaten muhtemelen yumurta yeşil yapraklı sebzelerden alıyorsun folik asit takviyesi bu yüzden veriliyor fazlası atıldığı için.
Teşekkürler canım 😘 😘 😘

Günaydınlaaaarrrrr :21:
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr :KK37: ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah :KK36: 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş 😍 doktorum herşey yolunda dedi çok şükür :dua:
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim :KK54:
Canım tebrik ederim. Çok sevindim ❤️ ❤️

İnsan ister istemez tedirgin oluyor ben kan bile vermedim evde testle bakıyorum koyulaştımı diye, kaç çıkmıştı senin? İnşallah yolunda gider Rabbim yardımcımız olsun🙏🏻
Bende bat 2 gün geçene kadar evde testle takip ettim koyulasmayi , pztesi günü ASM hemsiresini aradım salı sabah kan vermeye gittim , cmtesi bat gunumdu salı günü kan değerim 1340 çıkmıştı , 7. Haftaya kadar sabredicem bir aksilikte olmazsa inş o zaman gidicem,
ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. ilk denememdi 😊
Masaallahhh, benimde 3. Denememdi bu hamileliğimde,
hatunlar oruc tutcak olan war mi
Ben niyetlenicem canım kusma bulanti vs yok şükür , ilk gün nasil geçecek ona göre devam edicem yada birakicam

Bende bat 2 gün geçene kadar evde testle takip ettim koyulasmayi , pztesi günü ASM hemsiresini aradım salı sabah kan vermeye gittim , cmtesi bat gunumdu salı günü kan değerim 1340 çıkmıştı , 7. Haftaya kadar sabredicem bir aksilikte olmazsa inş o zaman gidicem,

Masaallahhh, benimde 3. Denememdi bu hamileliğimde,

Ben niyetlenicem canım kusma bulanti vs yok şükür , ilk gün nasil geçecek ona göre devam edicem yada birakicam
ne guzel bende denemek istiyorum ac kalinca bulantim oluyo ama bakalim allahtan hayirlisi dicem

Herkese merhaba güzel anneler 🤗
Bugün benim de kontrolüm vardı, Rabbime şükürler olsun ben de duydum fasulyemin kalp atislarini. ❤️Mucize gibi birşeydi gerçekten. Tam 7 yıl dile kolay, sabırla bekledim... Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah🤲🏻
Ne güzel haberler bunlar. Çok sevindi. Gözünüz aydın 💞💞

Back