- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
ben bi tek sekerden korkuyorum ac kalinca bayilmaya kadar gidiyo ac karnina mi gidilicek kiBende salı günü gideyim diyorum bende tahlil yaptırmadımmdaha. Bir tek tsh a bakıldı acilen.
Doktor da koronadan çekiniyor hemen hastaneden gideyim istiyor ☹☹
oh maşallah hayırlı olsunKızlar ben de duydum çok şükür kalp atışlarını Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınAğlamaktan şiştim gerçekten dünyanın en güzel sesi nefes alışverişlerini duyasıya kadar inşallah 7 haftalık olduk biz de kan idrar tahlili falan yaptı. 15Mayıs diğer randevu.
ben bi tek sekerden korkuyorum ac kalinca bayilmaya kadar gidiyo ac karnina mi gidilicek ki
İnşaallahSağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah haftaya bizimde kontrole gittiğimizde 7+3 olacak inşAllah bizde duyarız
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimNe güzel haberler bunlar. Çok sevindi. Gözünüz aydın
ÜçNiye vermedi? Nasıl doktorlar var yaa. Ben şaşkınlıktan bön bön bakarken benim doktorum istersen senin için kayda alayım dediuğraşcam canım başarabilirsem etiketlerim adını
Ben bi gidip bi geliyorum inan zaman daha hizli geçiyor gbi geliyor canim en son nezaman girmistim buraya hatırlamıyorum
Kizlar carsamba gunu kalp atisi icin gidicez alllah nasip ederse insalllaaah tsh degerimede bakilcak tekrardan busefer ac bisekilde.
Bu arada doktoruma sordum oruç turmamda sakinca varmi die var dedi duzenli beslenmen gerek dedi ama icim buruk sizlerde tutan varmi aranizda
Canim inan surekli buraya bakinca zaman bende duruyor arada böyle bakip çıkmayı düşünüyorum bi kaçarkadaslada konuşuyoruz inst da ama zaten sureklo uyuma modundayimsen nerdesin kızzz
Yok canım tutmicam ben. Hem su çok önemli dedi doktor susuz kalmamalıyız. Bi de 1/1.5 saattw bir ağzıma bişey atmazsam midem alt üst oluyor.Canim inan surekli buraya bakinca zaman bende duruyor arada böyle bakip çıkmayı düşünüyorum bi kaçarkadaslada konuşuyoruz inst da ama zaten sureklo uyuma modundayim
Bu arada oruç tutcakkmsn
Doktorum tutmazsin dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi malesef tutamicam ama cok üzülüyorum tutamicam diede icim buruk yavrularımızi sag salim kucakladikdan sonra insalllah telafi ederizYok canım tutmicam ben. Hem su çok önemli dedi doktor susuz kalmamalıyız. Bi de 1/1.5 saattw bir ağzıma bişey atmazsam midem alt üst oluyor.
sen napcan tutcan mı
Doktorum tutmazsin dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi malesef tutamicam ama cok üzülüyorum tutamicam diede icim buruk yavrularımızi sag salim kucakladikdan sonra insalllah telafi ederizbu arada hatime basladim ben hamilelikye 1 kere edilmesi bebek icinde cokk iyiymis tam kendim.okuamıyorum uygylama indirdim cuz cuz takip edrrk okuyorum aklinizda bulunsun eger baslamak isteyen varsa baslasin
❤ saglikla gelsin meleklerimiz
Çok sağol canım benim. Darısı henüz duymayanlara inşallah ,Canım tebrik ederim. Çok sevindim ❤ ❤
İnşallah duyarsın canım ben duydum muhteşem bir duygu Rabbim sana da tattırsın inşallahKizlar carsamba gunu kalp atisi icin gidicez alllah nasip ederse insalllaaah tsh degerimede bakilcak tekrardan busefer ac bisekilde.
Bu arada doktoruma sordum oruç turmamda sakinca varmi die var dedi duzenli beslenmen gerek dedi ama icim buruk sizlerde tutan varmi aranizda
Ben sana geçen dedim ya başlıycam diye. Başladım ben de çok şükür. Sadece 2gündür kötüyüm hep yatıyorum diye okuyamıyorum. Rabbim güç verirse yarın inşallah devam edicemDoktorum tutmazsin dedi duzenli beslenmen gerekkk dedi malesef tutamicam ama cok üzülüyorum tutamicam diede icim buruk yavrularımızi sag salim kucakladikdan sonra insalllah telafi ederizbu arada hatime basladim ben hamilelikye 1 kere edilmesi bebek icinde cokk iyiymis tam kendim.okuamıyorum uygylama indirdim cuz cuz takip edrrk okuyorum aklinizda bulunsun eger baslamak isteyen varsa baslasin
❤ saglikla gelsin meleklerimiz
Insalllaah aminnn cok amin canimsüpersinnn Allah kabul etsin inşallah
Bizde şartlarımız normalde döndüğünde tutarız insallah
Yaaa cok isdedim doktor olmaz dedi siz doktorunuza sordunuzmu bendemi tutsaydim☹Oruç tutanların oruçları kabul olsun... Bende niyetlendim bakalim Rabbim kolaylastirsin.. tutamayanlar gönlü buruk olanlar hic üzülmesin... Ruhsat var boooll boll dua edelim İnşallah.. hem cook mahzun bir zamanda.. hem deRahmet ayındayız iyi değerlendirmek lazım :)
Ohhh allah kabul etsin canim evlatlarimiza saglicakla kavusalim insalllaah cok sevapmis hamileyken etmek insalllaah her isteyen ederBen sana geçen dedim ya başlıycam diye. Başladım ben de çok şükür. Sadece 2gündür kötüyüm hep yatıyorum diye okuyamıyorum. Rabbim güç verirse yarın inşallah devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?