• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gunde en az isteyerek veya istemeyerek yarim limon yiyorum. Soda icine katiyorum salata icine katıyorum bulantim olmuyor tavsiye ederim eksi seyler bulantiyo hafifletiyo olabilir
🤔🤔hafif yicekler iyi geliyo dimi agir yemekler cok kotu yapiyo ya limonu denememistim onu deneyim

🤔🤔hafif yicekler iyi geliyo dimi agir yemekler cok kotu yapiyo ya limonu denememistim onu deneyim
Ben ona bagliyorum bikerr kiymali bi yemek yapayim dedim 1 gun boyunca bulantim oldu o zamandan beri agir seylerden uzak duruyorum mutlaka limon olmassa erik veya visne kompostosu tuketiyorun

Ben ona bagliyorum bikerr kiymali bi yemek yapayim dedim 1 gun boyunca bulantim oldu o zamandan beri agir seylerden uzak duruyorum mutlaka limon olmassa erik veya visne kompostosu tuketiyorun
ewet bende agir yemeklere bagliyorum kotu oluyorum afedersin ama gegirdikce o yemegin kokusu geliyo icim kotuleniyo

Anladım ki benden bi cacık olmaz 😀😀😀😀
Su içsem bulanır soğuk meyve dokunur tatlı içimi bayar 😀 kendimden soğudum şuan 😀
Haa sanılmasın aç geziyorum, hayvan gibi de yiyorum 😀
sen beceremicen hamileligi wer kocana tasisin 😂cok nazlanirsam benimii oyle diyo wer ben tasiyim diye😂yoook diyorum kaldi 7 ay burnundan getirmem lazim😜😂

Allah beni........😡😡😡😡😡😡
dun markete gitmistik aylik alisiwerise acliktan midem bulandi cok halsiz dustum bi an hemen markette ekmek kopardim arasina peynir koydum yedim biraz duzelir gibi oldum herkes bana bakiyo benimki geldi yanima elimde 1 ekmek diger elimde peynir 😂adamda sasirdi artik😂

Back