- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
hafif seylr simdi tam solemek istemiyorum enistelere is cikar bu saatte genelde soguk meyweler oluyo ama su bulanti yapiyo
O zaman da midem üşüyor ağrıyor. nanemolla miyavdan sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafif seylr simdi tam solemek istemiyorum enistelere is cikar bu saatte genelde soguk meyweler oluyo ama su bulanti yapiyo
hafif yicekler iyi geliyo dimi agir yemekler cok kotu yapiyo ya limonu denememistim onu deneyimGunde en az isteyerek veya istemeyerek yarim limon yiyorum. Soda icine katiyorum salata icine katıyorum bulantim olmuyor tavsiye ederim eksi seyler bulantiyo hafifletiyo olabilir
wala soguk meywe yedigimde ven bir rahatliyorum anlatamambulantim geciyo dinc oluyorumO zaman da midem üşüyor ağrıyor. nanemolla miyavdan sevgiler
Ben ona bagliyorum bikerr kiymali bi yemek yapayim dedim 1 gun boyunca bulantim oldu o zamandan beri agir seylerden uzak duruyorum mutlaka limon olmassa erik veya visne kompostosu tuketiyorunhafif yicekler iyi geliyo dimi agir yemekler cok kotu yapiyo ya limonu denememistim onu deneyim
wala soguk meywe yedigimde ven bir rahatliyorum anlatamambulantim geciyo dinc oluyorum
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah haftaya bizimde kontrole gittiğimizde 7+3 olacak inşAllah bizde duyarızEvet dünkü kontrolde duyuldu,7+2'de.
ewet bende agir yemeklere bagliyorum kotu oluyorum afedersin ama gegirdikce o yemegin kokusu geliyo icim kotuleniyoBen ona bagliyorum bikerr kiymali bi yemek yapayim dedim 1 gun boyunca bulantim oldu o zamandan beri agir seylerden uzak duruyorum mutlaka limon olmassa erik veya visne kompostosu tuketiyorun
Kiz kalkip cacik mi yapsam canim cektiAnladım ki benden bi cacık olmaz
Su içsem bulanır soğuk meyve dokunur tatlı içimi bayar kendimden soğudum şuan
Haa sanılmasın aç geziyorum, hayvan gibi de yiyorum
Allah beni........Kiz kalkip cacik mi yapsam canim cekti
Noldu giAllah beni........
sen beceremicen hamileligi wer kocana tasisin cok nazlanirsam benimii oyle diyo wer ben tasiyim diyeyoook diyorum kaldi 7 ay burnundan getirmem lazimAnladım ki benden bi cacık olmaz
Su içsem bulanır soğuk meyve dokunur tatlı içimi bayar kendimden soğudum şuan
Haa sanılmasın aç geziyorum, hayvan gibi de yiyorum
Hahah bende diyorum 9 ay boyunca bu evin hizmetcisi sensin. Adam 5 yilbekleyince tabi askim benim diyor napsin garibansen beceremicen hamileligi wer kocana tasisin cok nazlanirsam benimii oyle diyo wer ben tasiyim diyeyoook diyorum kaldi 7 ay burnundan getirmem lazim
Noldu gi
Var canim cacik malzemesi olmasada aldirririz ben de limon falan yazdim yani olabilirKendime kızdım onu yazdım diye.
Adapte olamadım daha yemek yazmamalıydımm.
dun markete gitmistik aylik alisiwerise acliktan midem bulandi cok halsiz dustum bi an hemen markette ekmek kopardim arasina peynir koydum yedim biraz duzelir gibi oldum herkes bana bakiyo benimki geldi yanima elimde 1 ekmek diger elimde peynir adamda sasirdi artikAllah beni........
sen beceremicen hamileligi wer kocana tasisin cok nazlanirsam benimii oyle diyo wer ben tasiyim diyeyoook diyorum kaldi 7 ay burnundan getirmem lazim
dun markete gitmistik aylik alisiwerise acliktan midem bulandi cok halsiz dustum bi an hemen markette ekmek kopardim arasina peynir koydum yedim biraz duzelir gibi oldum herkes bana bakiyo benimki geldi yanima elimde 1 ekmek diger elimde peynir adamda sasirdi artik
Var canim cacik malzemesi olmasada aldirririz ben de limon falan yazdim yani olabilir
oyy kiyamam yaa çöp bile kaldirma burnundan getir ha gayret herifler bizi bosicak bu gidisleHahah bende diyorum 9 ay boyunca bu evin hizmetcisi sensin. Adam 5 yilbekleyince tabi askim benim diyor napsin gariban