- 26 Mayıs 2020
- 766
- 1.240
- 43
- 32
Koltukalti olcer var canim uyurken olcersem uyanabilirDijital yokmu canım ben saat başı olcmustum gece gündüz uyandırmana gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koltukalti olcer var canim uyurken olcersem uyanabilirDijital yokmu canım ben saat başı olcmustum gece gündüz uyandırmana gerek yok
Onu bilmiyorum yasamadim hicPeki mastit tehlikesi ne zaman geçer
Calpolu 38den once vermis miydin72 saat içinde çıkabilir diye biliyorum
Bizim ertesi gün 37.5 olmuştu
Verdim canım çünkü aşırı huzursuzduCalpolu 38den once vermis miydin
Bizimki de 250 gr almis 20 gunde, doktor az dedi. Biberon almiyor bizim kiz, emzirmenin yani sira sagip da vermem gerekiyormus 3 saatte bir. Size ne onerdi doktorBebeğim sadece 150 gram almış 1 ayda
Neden peki bir şey demedi mi. Üzülmeyin çok zor bi psikoloji ama bir daha ki ay daha iyi besler toparlarsınız insallahBebeğim sadece 150 gram almış 1 ayda
Bebeğimin 3. Ay kontrolünde yine kafası 2 cm büyümüş 42 cm ölçtü doktor bişi demedi bende bişi demedim yazdığını okudum canım bilgi vereyim dedim sana daMerhaba kizlar nasilsiniz umarim tum bebisler iyidir Bizim bugun 2 aylik kontrolumuz vardi her sey yolunda cok sukur ama kafama takilan bir sey oldu. Dogdugunda bas cevresi 35 1.ay sonunda 39.5 cm 2.ay sonunda 41.5 cm cikti. Internette baktigima gore buyuk bi olcu doktora sordum o kadar fark onemli degil onemli olan buyume hizi 3-4cm den hizli buyurse kafa ultrasonu cekeriz dedi. Benzer bir sey yasayan yada bilgisi olan var mi
Ben mama vermiyordum mama ver dedi sütünü de sağ ver dedi gelişimi çok çok yavaş çok az kg almış dedi benimki de 900 gram almışBizimki de 250 gr almis 20 gunde, doktor az dedi. Biberon almiyor bizim kiz, emzirmenin yani sira sagip da vermem gerekiyormus 3 saatte bir. Size ne onerdi doktor
Sagol canim 2cm buyume normal demisti doktor bizede fazlasi olursa ultrasonla bakabiliriz demistiBebeğimin 3. Ay kontrolünde yine kafası 2 cm büyümüş 42 cm ölçtü doktor bişi demedi bende bişi demedim yazdığını okudum canım bilgi vereyim dedim sana da
Wellcare kullaniyordum bittiginde ocean verecegimArkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Ve değiştirmek istiyorum siz ne kullanıyorsunuz??
100-120 cc yeterliymis uc saatte bir, bana iki memeyi de emzir emmezse birini sag ver, digerini tamamen emsin dedi. Benim de moralim bozuldu cok, ilk iki ay kilo alimi cok iyiydi, meme reddi ve asi sonrasi cok yavaslamis maalesefBen mama vermiyordum mama ver dedi sütünü de sağ ver dedi gelişimi çok çok yavaş çok az kg almış dedi benimki de 900 gram almış
Aşıdan sonra çocuk resmen meme reddi oldu dedim sana öyle gelmiştir diyor hayır yani insan çocuğunun emmek istemediğini anlamaz mı? Biberon denedim şimdi aptamil eve gelince 90 ml içti bıraktı
900 gr ne kadar surede almis iyi degil mi bizimkide 900 gr almisti ikinci ay doktor gayet iyi demistiBen mama vermiyordum mama ver dedi sütünü de sağ ver dedi gelişimi çok çok yavaş çok az kg almış dedi benimki de 900 gram almış
Aşıdan sonra çocuk resmen meme reddi oldu dedim sana öyle gelmiştir diyor hayır yani insan çocuğunun emmek istemediğini anlamaz mı? Biberon denedim şimdi aptamil eve gelince 90 ml içti bıraktı
900 gram bir ayda ise cok iyi. Ben sutun fazlasini sagip buzluga atiyorum diyince mamaya gerek yok ondan verin dedi.Ben mama vermiyordum mama ver dedi sütünü de sağ ver dedi gelişimi çok çok yavaş çok az kg almış dedi benimki de 900 gram almış
benimde öyleydi canım anlamadım yani neden böyle oldu sinirim bozuldu 2 ay 1300 kg almış milletin bebişler tospik tospik benim bebek 6300 kg şu an asla tospik değil100-120 cc yeterliymis uc saatte bir, bana iki memeyi de emzir emmezse birini sag ver, digerini tamamen emsin dedi. Benim de moralim bozuldu cok, ilk iki ay kilo alimi cok iyiydi, meme reddi ve asi sonrasi cok yavaslamis maalesef
1 ay da ama önceki aylara göre az buldu moralimi de bozdu mama da ver dedi900 gram bir ayda ise cok iyi. Ben sutun fazlasini sagip buzluga atiyorum diyince mamaya gerek yok ondan verin dedi.
gerçekten mi niye böyle yaptı bu kadın yine moralimi bozdu yolladı beni anlamıyorum900 gr ne kadar surede almis iyi degil mi bizimkide 900 gr almisti ikinci ay doktor gayet iyi demisti
Kac aylik kac kilo bebeginiz? Bana doktor hatta 800 gr bekliyorduk 900 almis cok guzel dedi gece kaldirmayi birakin guzel kilo aldigi icin dedi. Gunde 30 gr almis oluyor buda normal doktorunuz niye oyle demis anlamadimgerçekten mi niye böyle yaptı bu kadın yine moralimi bozdu yolladı beni anlamıyorum
3 aylık 6300 63 cm boyu kafası 42 cm geri mi kalmış anlamadım kiKac aylik kac kilo bebeginiz? Bana doktor hatta 800 gr bekliyorduk 900 almis cok guzel dedi gece kaldirmayi birakin guzel kilo aldigi icin dedi. Gunde 30 gr almis oluyor buda normal doktorunuz niye oyle demis anlamadim
Gayet iyi tum olculeri masallahdoktorunuz bosuna stres yaptirmis bence3 aylık 6300 63 cm boyu kafası 42 cm geri mi kalmış anlamadım ki