- 26 Mayıs 2020
- 766
- 1.240
- 43
- 32
Benimde cok merak ettigim bir konu. Ozellikle bazen uykuya daliyor emerken ama gaz cikartirken uyaniyorEmzirme sonrası gaz çıkarmayı ne zaman bırakmalıyız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde cok merak ettigim bir konu. Ozellikle bazen uykuya daliyor emerken ama gaz cikartirken uyaniyorEmzirme sonrası gaz çıkarmayı ne zaman bırakmalıyız acaba
Evet canım çıkartmazsam da illa uyanıyorBunu ben de çok merak ediyorum canım. Eskiye nazaran daha iyi çoğunlukla omzuma kaldırınca kendi atıyor ama hala çıkaramadığı zaman dert oluyor. Ne zaman tamamen kendi atmaya başlayacak bilmiyorum
Meme ucundan olma ihtimali var tutamıyorlar ucu yoksa benimkinin de ucu yoktu ben günde 2 defa sağıyorum o meme ucum yara iyileşemediİnşallah geçici bir durumdur. 2 aya kadar gayet güzel emdi şimdi zorla veriyorum günde 1 kere de sağıyorum ama biberon almıyor buzluğa atıyorum. Büyük kızım gayet güzeş emmişti şimdi niye böyle oldu anlamadım. Sol meme ucum daha küçük ondan mı acaba bir de sağ memeden daha tazyikli süt geliyor
Ohh maşallah kuzuya
Peki o sırada emzik ağzında oluyor mu
bende henüz Oturtmıyorum kızımı dört aylık Kısa süreli oturtmaya başlamıştım Bebek hazırsa bence çok beklememek gerekiyor ama yinede herkes doktoruna danışsın tabii kısa iri
Dijital yokmu canım ben saat başı olcmustum gece gündüz uyandırmana gerek yokAsi olduktan sonra atesi cikanlar ne zaman cikmisti? geceleri kaldirmiyorum artik kendi isterse uyaniyor ama gece kaldirmali miyim atesini kontrol etmek icin
Bize hastaneden taburcu olurken decatabs yazmişti doktor onu kullaniyoruz. Sağlik ocaği hangi marka veriyor bilmiyorum bize verilmedi. Fakültede de kontrolümüz oluyor onlar da decatabs önermiştiArkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Ve değiştirmek istiyorum siz ne kullanıyorsunuz??
Ocean marka kullanıyoruz biz helal sertifikalı içeriği en temiz d vitamini bu markaSanırım 3. Aydan sonra destekli oturabilirmiş.
Daha 15 gün var ...
Ocean marka kullanıyoruz biz helal sertifikalı içeriği en temiz d vitamini bu markaArkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Pedia d kullanıyorum canımArkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Ama benim kuzum çekiştiriyor çekiştiriyor sonra ağlıyorBenim sol gogsum hep yumusak sertlesmiyor hic Ama tek meme veriyorum onu emdikten sonrada 3 saat sesi cikmiyor demekki sut geliyor diye dusunuyorum sertlesmemesi sut yok demek degilmis kanallar genislediyse cok sertlesmiyormus zaten
Peki mastit tehlikesi ne zaman geçerBenim sol gogsum hep yumusak sertlesmiyor hic Ama tek meme veriyorum onu emdikten sonrada 3 saat sesi cikmiyor demekki sut geliyor diye dusunuyorum sertlesmemesi sut yok demek degilmis kanallar genislediyse cok sertlesmiyormus zaten
Emzik tutmadan da uyuyorsa ne gerek var ki canım aman maşallah diyelim
Tutmadı ki canim ilk ayında sadece bezini degsitirrken tutuyordu :) simdi verince midesi bulanır gibi oluyor keşke tutsaydı
72 saat içinde çıkabilir diye biliyorumAsi olduktan sonra atesi cikanlar ne zaman cikmisti? geceleri kaldirmiyorum artik kendi isterse uyaniyor ama gece kaldirmali miyim atesini kontrol etmek icin
Tutamada ilk zamanlar tutamazdı sanırımMeme ucundan olma ihtimali var tutamıyorlar ucu yoksa benimkinin de ucu yoktu ben günde 2 defa sağıyorum o meme ucum yara iyileşemedi
Ocean kullanıyorumArkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Aynen canım illa uyanıyor kusuyor falan. Bi bitseydi artık şu gaz süreci.Evet canım çıkartmazsam da illa uyanıyor
Pedia D kullanıyorum canım ben. İçeriği temiz diye vermişti doktoru.Arkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Kızım hiç emmedi 18 ay sağdım şimdi de yara oğluma veremiyorum 12 saatde bir sağıyorum benimkinde uç yokTutamada ilk zamanlar tutamazdı sanırım
Rahat ememiyor diye tercih etmiyor olabilir
Peki kızın hiç mi emmedi. Geceleri emiyor o göğsümü