2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Asi olduktan sonra atesi cikanlar ne zaman cikmisti? geceleri kaldirmiyorum artik kendi isterse uyaniyor ama gece kaldirmali miyim atesini kontrol etmek icin

İnşallah geçici bir durumdur. 2 aya kadar gayet güzel emdi şimdi zorla veriyorum günde 1 kere de sağıyorum ama biberon almıyor buzluğa atıyorum. Büyük kızım gayet güzeş emmişti şimdi niye böyle oldu anlamadım. Sol meme ucum daha küçük ondan mı acaba bir de sağ memeden daha tazyikli süt geliyor
Meme ucundan olma ihtimali var tutamıyorlar ucu yoksa benimkinin de ucu yoktu ben günde 2 defa sağıyorum o meme ucum yara iyileşemedi

Arkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Ve değiştirmek istiyorum siz ne kullanıyorsunuz??

Arkadaşlar sağlık ocaginin verdiği d vitamininde paraben var mis ben bunu daha yeni duydum.
Bize hastaneden taburcu olurken decatabs yazmişti doktor onu kullaniyoruz. Sağlik ocaği hangi marka veriyor bilmiyorum bize verilmedi. Fakültede de kontrolümüz oluyor onlar da decatabs önermişti

Benim sol gogsum hep yumusak sertlesmiyor hic Ama tek meme veriyorum onu emdikten sonrada 3 saat sesi cikmiyor demekki sut geliyor diye dusunuyorum sertlesmemesi sut yok demek degilmis kanallar genislediyse cok sertlesmiyormus zaten
Ama benim kuzum çekiştiriyor çekiştiriyor sonra ağlıyor 😔

Meme ucundan olma ihtimali var tutamıyorlar ucu yoksa benimkinin de ucu yoktu ben günde 2 defa sağıyorum o meme ucum yara iyileşemedi
Tutamada ilk zamanlar tutamazdı sanırım
Rahat ememiyor diye tercih etmiyor olabilir
Peki kızın hiç mi emmedi. Geceleri emiyor o göğsümü

Evet canım çıkartmazsam da illa uyanıyor
Aynen canım illa uyanıyor kusuyor falan. Bi bitseydi artık şu gaz süreci. 😘
Pedia D kullanıyorum canım ben. İçeriği temiz diye vermişti doktoru.

Back