- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Nasıl tarif edilir bilmiyor ama benim ki hep cortlatarak yapıyordu hala da öyleSelam kizlar bebeği gürültülü kaka yapan var mi aranizda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl tarif edilir bilmiyor ama benim ki hep cortlatarak yapıyordu hala da öyleSelam kizlar bebeği gürültülü kaka yapan var mi aranizda
Benimki de öyle canım bezi mi küçük geliyor acaba dedim bi numara büyüğe geçtim ki bacakları da sıkıyordu artık ama hala sırtına kadar mıçıyor Hiç bekletmeden aldığım halde komple üst baş değiştiriyorum her kakadaBenimki başından beri öyle yapiyo çok sıvı bı şekilde sadece anne sütü aldığından normalmiş hepsi günü de önemli değilmiş iki dk beklemiyorum ama direk sırtına bile geçtiği oluyo
Ablamın da doğumdan sonra avuç avuç dökülmüştü saçları, priorin kullandı baya iyi gelmişti. Dökülmesi durdu, saçları çoğalmıştı. Sende bir araştır istersen canımKızlar saç dökülmesi yaşayan ve çare bulan var mı? Benim çok fazla dökülüyor, saçım normalde gür olmasına rağmen kel kalıcam diye korkuyorum her taramada bir avuç saç çıkıyor yerlere dökülmesi de cabası. Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum. Hamilelikte bir tel bile gelmezdi elime
Patlak kaka diyolarmis buna bi de benimki emerken yapiyo genelde ve fazlasiyla sulu. Benim oglan gibi olan var mi diye bende buralarda teftişe ciktimNasıl tarif edilir bilmiyor ama benim ki hep cortlatarak yapıyordu hala da öyle
Aynen aynen benim de hoşuma gidiyor tabii benim ki de öyle yapınca. Bana sarılır gibi geliyor onlar da şuna bak nasıl da sokuluyor annesine diyolar tabi onlar da durunca biraz rahatlıyoruz biz deBende çok gülüyorum hele annemlerde veya kayınvalidemlerdeysek bebeği aldıklarında gözü hemen beni arıyor görünce bakıp yalvarır gibi beni al der gibi sesler çıkarıyor hemen de annesini istedi diyorlar bu da içten içe hoşuma gitmiyor değil başkasında durduğunda ben biraz nefes alıyorum tabi o ayrı
Canım benim de gür normalde. Ama acayip dökülüyor her yerden saçımı toplayıp atıyorum sürekli kuzum ya. Napcaz bilmiyorum ben de vitamin eksikliğinden kansızlıktan falan kaynaklandığını düşünüyorum.Kızlar saç dökülmesi yaşayan ve çare bulan var mı? Benim çok fazla dökülüyor, saçım normalde gür olmasına rağmen kel kalıcam diye korkuyorum her taramada bir avuç saç çıkıyor yerlere dökülmesi de cabası. Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum. Hamilelikte bir tel bile gelmezdi elime
Benim ki canım ☝acayip gürültülü yapıyordu bu ara birazcık daha sessiz yapıyor. Sürekli beline çıkıyordu komple üst değiştiriyordum bende. Ama biraz daha iyi şimdi. Diğer odadan duyuyordum yaptığını sen düşün. Resmen çatır çutur yapıyorduSelam kizlar bebeği gürültülü kaka yapan var mi aranizda
Ahaha bu eşlerimizin de bu tatlı kıskançlıkları beni delirtiyor benim ki de hemen baba desin istiyor öğretmeye çalışıyor çok komik oluyorBende sanki şahit oldum ama kanıtlayamam eşimde baba dedi diyo
Bizimde aynı resmen bütün ev yaşıyoruz o anda kakayıPatlak kaka diyolarmis buna bi de benimki emerken yapiyo genelde ve fazlasiyla sulu. Benim oglan gibi olan var mi diye bende buralarda teftişe ciktim
biz ilk sma almistik sonraki seferde esim bulamamis smilac almis bebegim hep kusmustu o mamayi tekrar sma aldik ama smilac kusturduysa baska marka da oyle olmazsa bilemem tabi biz sma devam ediyoruzKızlar mama olarak sma almıştım arada veriyorum bitmek üzere sizce hipp i de çok öneren oldu da sizce hipp alayım sma mı alayım yine? Alıştığı mamayla mı devam etsin bilemedim
aglarken ingayi anne anliyor olabilir misinKızımın anne dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.. biliyorum daha çok çok erken çok saçma ama 2 gündür anne diyor çok nadir şekilde. Allah'tan hem eşim hem de kayınvalidemler duydu da deli gözüyle bakmadılar bana
hamileyken folik asit benim saclarima cok iyi gelmisti folik asit kullanabilirsin canimKızlar saç dökülmesi yaşayan ve çare bulan var mı? Benim çok fazla dökülüyor, saçım normalde gür olmasına rağmen kel kalıcam diye korkuyorum her taramada bir avuç saç çıkıyor yerlere dökülmesi de cabası. Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum. Hamilelikte bir tel bile gelmezdi elime
gurul gurul yapiyor benimkiSelam kizlar bebeği gürültülü kaka yapan var mi aranizda
Hep tadınızı kaçırıyorum biliyorum ama benim gibi zaman kaybetmeyin diye yazmadan edemiyorum. Benim kızım böyleydi. Gaz çok fazla olduğu için kakayı fışkırtıyorlar, ses o yüzden. Normalden fazla sulu olduğu için de o tazyikle bezden taşıyor. Uykuda kaka yapmaz bebekler derler ama ben dokunan bir şey yediğimde kızım uykuda bile sırtına kadar kaka yapardı. Hatta bir gün yemin ederim ensesine kadar yapmıştı, saat sabah 5, tüm sırtında kakayla fotoğrafımız varPatlak kaka diyolarmis buna bi de benimki emerken yapiyo genelde ve fazlasiyla sulu. Benim oglan gibi olan var mi diye bende buralarda teftişe ciktim
Aynen canım normalmiş doktorum öyle söyledi. Benimki gazida çok gorultulu cikartiyo ama dediğin gibi kaka direk anlasiliyoGurultulu mu yapiyo canim seninki de benim resmen uzaktan duyulacak kadar sesli yapiyor o an kaka yaptigini herkes anliyo yani. Ve dedigin gibi sulu yapiyor bastan asagiya kiyafet degistiriyorum ben de devamli
Evet göz teması var canım, biraz stresli geçiyor bizim küvezde kaldi bir süre sonra topuk kanında bir değeri yüksek cıktı o takip ediliyor düzenli olarak fakültede kan veriyoruz, kasık fıtığından ameliyat oldu. O yüzden biraz tedirginlik var üzerimde sanırım olumsuz bir şey var mıdır diye korkuyorumGoz temasi onemli her bebek bir degil ama goz temasi kuruyorsa zamanla gulecektir
Yok canım bu öyle bir şey değil doğduğu günden beri ınnee diye ağlıyor. Ama iki gündür ağlamadığı bir zamanda sadece an nee ann nee diyor. Ağlamadan. Ağladığı zaman yine ınnee diye ağlıyor eşim kayınvalidem annemler falan da duydu ben mi yanlış anladım dedim hayır öyle diyor dediler.aglarken ingayi anne anliyor olabilir misin
Ne zaman başlıyorlar seslere tepki verip gülmeye?inşallah normaldir canım biraz tedirginlik var bende bu sefer her şey zor ilerliyor bizim. Bu ikinci bebeğim ama beş yıl oldu unuttum her şeyi2. Ayinda bizjmki hic gülmüyordu refleksif gulmelerinin disinda . Normal seninki de bence
Benimki de doğduğundan beri diyor tabii bilinçli değil ama ağlarken baya anne diyorKızımın anne dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.. biliyorum daha çok çok erken çok saçma ama 2 gündür anne diyor çok nadir şekilde. Allah'tan hem eşim hem de kayınvalidemler duydu da deli gözüyle bakmadılar bana
BizSelam kizlar bebeği gürültülü kaka yapan var mi aranizda
Zamanını hatırlamıyorum ama kesinlikle 2. Ayda değildi bizim. 3. Ayın içindeyken güldü. Sonlara dogru belliydi.4 e girdik biz simdiNe zaman başlıyorlar seslere tepki verip gülmeye?inşallah normaldir canım biraz tedirginlik var bende bu sefer her şey zor ilerliyor bizim. Bu ikinci bebeğim ama beş yıl oldu unuttum her şeyi
Gaz sancilari ne zaman azaldi peki? 2.aydan sonra azalir demişti doktor ama biz bir gün iyiysek öbür gün fena geçiriyoruz çok gazli bir bebek. Nurse herveys ve biogaia beraber kullaniyoruz ama yine kivraniyor her emmeden sonra agliyor. Denemediğim damla kalmadıZamanını hatırlamıyorum ama kesinlikle 2. Ayda değildi bizim. 3. Ayın içindeyken güldü. Sonlara dogru belliydi.4 e girdik biz simdi