- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cis olayini pek cozemedimÇişli bezleri dolu doluysa yetiyordur canim
Uyuduğu saate göre değişiyor canım. Erken uyuduysan daha sık kalkıyor. Ama gündüz uyumayıp geç yatınca çok kalkmıyor yoruluyor sanırım. Ama geçen bebeğin enfeksiyon olmuştı değil mi ? Bence sık beslense daha iyi olur ne kadar sıvı alırsa o kadar iyi. bebeğin bu şekilde uyuyorsa gazı yok karnı tok demektir benceKızlar oğlum tam 2 aylık. Bebekleriniz ne sıklıkla uyuyo benimki gece hiç bir yada 2 defa uyaniyo sürekli uyuyo gündüz ise uyanık olduğu süre 1 1.5 saat sonra bi 1 saat kadar uyuyo yine uyaniyo bu şekilde devam ediyo akşam üstü aşırı uyuyo hiç uyanmadan 4 5 saat. Normal midir ya ac olsa uyuyamaz değil mi.
Bende de hala verilmesi gereken bir 10 kg duruyor doğuma 12 kg alarak gitmiştim. Sanırım süt için yerken geri kiloları alıyorum
Haklısın canım çok şükür rabbime. Dert etmiyorum desem yalan olur. Ama kızım için hiç bir şekilde diyet yapmıyorum. Boğazımdan kısıtlamam yok. Bende kızım iyi olsun yeter diyorum.Valla bende hamile kalmadan önceki halimden daha çok zayıfladım malesef stres ve sıkıntıdan. Kiloya çok takılmayın bebek iyi olsun sağlığınız yerinde olsun yeter kilolar gider her zaman. Parduseleriniz olmuyosa yeni alırsınız böyle şeyleri dert etmeyin kendinize
Bende senin gibi yapıyorum canım. Ama ben süt sağmıyorum.Bende tam bunu sormak için gelmiştim gerçekten çok merak ediyorum kişiden kişiye değişir ama ben tek gogusumu veriyorum kendisi birakiyor sırayla emziriyorum yani hiç çift göğüs emzirmedim sadece diğeri an aktigindan sağım yapıyorum boşa gitmemesi mastit olmamak için. Doymadigini düşündüğümde ya diğer gogusumu veriyorum yada sagdigim sütü oda 60 CC filan oluyo genelde ama çok nadir bunu yapıyorum çok şükür kilo alımı gayet guzel. Kimle konustuysam her an meme verilmesi ve süt o an bebeğin tuketecegi kadar salgilaniyomus o yüzden iki gogusunu veriyolarmis. Ama iki üç sefer denedim bayağı kustu. Max 15 dk emiyor 55 gunluguz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kardeşinin bebeği de çok tatlı geliyormuş insanaMasallh ne mutlu sana 40 yaşıma girdim hâlâ hala olmayı bekliyorum
Yalnız değilsin benimki de öyleyazanlar olmuş uzun uyuyor diye bebekler. Bir benimki mi uykuya zor Dalan, muhakkak ilk daldıktan 20 dk sonra kalkıp bir daha uyutmamı isteyen, geceleri 2 saatte bir kalkan, sanah 5ten sonra sürekli mıkırdanan?
Bizde de durumlar aynı nerdeyse bazen emerken bile huysuzlaniyo basinda bekleyip ıh dediği an surekli sallarsam uzun uyuyor yoksa aninda uyaniyo bizde sabahları erkenden ayaktayiz gece 4 ve 6 arasi hic uyumuyor zaten sürekli meme ağzında olsun istiyor emzige alıştıramadım cok yorucu boyle de bittim 40 gundeyazanlar olmuş uzun uyuyor diye bebekler. Bir benimki mi uykuya zor Dalan, muhakkak ilk daldıktan 20 dk sonra kalkıp bir daha uyutmamı isteyen, geceleri 2 saatte bir kalkan, sanah 5ten sonra sürekli mıkırdanan?
Canim bizde de durumlar hemen hemen ayni. Gece 2 kere kalkiyor. Bugun banyo günüydü, aksam ustu 4 saati geçti uyanması baktım devam ediyor bezini aldım emzirdim geri daldi. Acikinca uyaniyorlar merak etme. Hemde çılgınca:) bezi bile elletmiyor once memeKızlar oğlum tam 2 aylık. Bebekleriniz ne sıklıkla uyuyo benimki gece hiç bir yada 2 defa uyaniyo sürekli uyuyo gündüz ise uyanık olduğu süre 1 1.5 saat sonra bi 1 saat kadar uyuyo yine uyaniyo bu şekilde devam ediyo akşam üstü aşırı uyuyo hiç uyanmadan 4 5 saat. Normal midir ya ac olsa uyuyamaz değil mi.
Hoşgeldin bende oradayımResmen depresyona girdim
Bizimkinin de düzeni böyle. İlk bebeğim daha fenaydı. Bu gündüz bari iki saat kadar uyuyor. İlki gündüz de uyumazdı sıpa.Yalnız değilsin benimki de öyle12’den önce gece uykusuna geçmiyor, 2 saatte bir uyanıyor emmek için ama şu 1 haftadır 3 saatte bir uyanmaya başladı
Sabah 6’dan sonra da gaz sancıları başlıyor sürekli fıkır fıkır
Hiç mi uyumuyor cnm gece. Yoksa geç mi daliyor2. Ay aşısından sonra çocuğuma bişey oldu resmen aglamayan cocugum sürekli aglıyor hep huzursuz bugün 5. Günümüz düzenli olan uykusu kayboldu
Buna da şükür diyelimBizimkinin de düzeni böyle. İlk bebeğim daha fenaydı. Bu gündüz bari iki saat kadar uyuyor. İlki gündüz de uyumazdı sıpa.
Sabah gün ağarmaya yakın benimki de uyanıyodu. Hele gün agardiktan sonra böyleyazanlar olmuş uzun uyuyor diye bebekler. Bir benimki mi uykuya zor Dalan, muhakkak ilk daldıktan 20 dk sonra kalkıp bir daha uyutmamı isteyen, geceleri 2 saatte bir kalkan, sanah 5ten sonra sürekli mıkırdanan?
yediklerine dikkat edince vermeye baslarsin. oyle hem yiyip hem kilolar gitmez malesef keske gitseydi. sutun tam anlamiyla inip gogusler terbiye olunca artik yavastan sekerli seyleri, hamurisini kesmeliyiz. boylece emzirirken metabolizma hizli calistigi icin kilolar gitmeyeArkadaşlar 65 kiloda takıldım kaldım. Doğum yapalı 50 gün oldu. 6 ayda verirsin diyorlar kiloları. Daha 9 kilom var vermem gereken. Gerçekten 6 ay sonra bu kilolar gidecek mi. Bebek emziriyorum diye rejim yapmıyorum. Kızım için boğazımdan hiç kısıtlama yapmıyorum. Kızlar sızde durum ne. Güzelim Pardüselerim bana olmuyor. Ne güzel alıp giymedikkeirm var.
Uyanık olduğu zamanlar haraketli çok şükür . Enfeksiyonu da atlattık çok şükür sağlık dururumuz gayet iyi. Oğlum da bu ara meme reddi var emmek istemiyo . Resmen emzirmesem 4 5 saat ac kaliyoUyuduğu saate göre değişiyor canım. Erken uyuduysan daha sık kalkıyor. Ama gündüz uyumayıp geç yatınca çok kalkmıyor yoruluyor sanırım. Ama geçen bebeğin enfeksiyon olmuştı değil mi ? Bence sık beslense daha iyi olur ne kadar sıvı alırsa o kadar iyi. bebeğin bu şekilde uyuyorsa gazı yok karnı tok demektir benceuyanık olduğu saatlerde hareketli mi etrafla ilgili mi göz teması kuruyor mu ? Senin kafana takman gereken bir durum var mı yani. Yoksa eğer boşuna takılma veya kontrolde doktoruna danışırsın
İnşaallah canım inşaallahyediklerine dikkat edince vermeye baslarsin. oyle hem yiyip hem kilolar gitmez malesef keske gitseydi. sutun tam anlamiyla inip gogusler terbiye olunca artik yavastan sekerli seyleri, hamurisini kesmeliyiz. boylece emzirirken metabolizma hizli calistigi icin kilolar gitmeye
baslar merak etme.
450 tl ödedmSunnet yaptiran arkadaslar ne kadar ödediniz? Biz 6 aylikken yaptiracagiz ön fikir olsun diye bizim burada cok bilinen bir doktordan fiyat bilgisi aldim 2000 tl dedi.
Hala besik sallıyorum saat 4 bıckHoşgeldin bende oradayım