2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Eklentiler

• Screenshot_20210207-140754_Chrome.jpg
    Screenshot_20210207-140754_Chrome.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bişey sorucam benim bebeğin saç tipi yağlı banyo yaptirdigimda ertesi günü hemen kafasının üst tarafı yaglaniyor ve o bölgede kepek olmaya başladı uni baby köpük şampuan kullanıyordum güzel temizlemiuor yine uni baby saç vücut sampuani aldım buda kepek yaptı başka şampuan ne onerirsiniz
Mustelanın konak önleyici şampuanı iyi gelir belki. Veya banyodan önce başına hindistan cevizi yağıyla biraz masaj yapıp bekletip yıkayabilirsin bu da nemlendirir kepeğe iyi gelir

Son düzenleme:
Kızlar bebeğim 40 günlük.dün gece yatakta öğürdüğünü duydum.aranızda öğürme durumu yaşayan var mı?

Reflü her bebekte olmuyor mu? Hani bebeklerin mide kapağı gelişmemiş ya.siz reflü olduğunu nasıl anladınız?
Bizde kusma ve hickirik cok fazla oluyordu beslenme sonrasi hemen yatirmasak da, kusmalar hem sut gibi hem de sindirilmis kivamda da oluyordu, bu hafta biraz azaldi. Reflu yataginin bas kismini biraz daha yukseltmek iyi geldi gibi. Bizdeki reflu yatagi sevi bebenin babynest gibi olanlarindandi pek yuksek degildi bas kismi

Arkadaşlar 65 kiloda takıldım kaldım. Doğum yapalı 50 gün oldu. 6 ayda verirsin diyorlar kiloları. Daha 9 kilom var vermem gereken. Gerçekten 6 ay sonra bu kilolar gidecek mi. Bebek emziriyorum diye rejim yapmıyorum. Kızım için boğazımdan hiç kısıtlama yapmıyorum. Kızlar sızde durum ne. Güzelim Pardüselerim bana olmuyor. Ne güzel alıp giymedikkeirm var.

Arkadaşlar 65 kiloda takıldım kaldım. Doğum yapalı 50 gün oldu. 6 ayda verirsin diyorlar kiloları. Daha 9 kilom var vermem gereken. Gerçekten 6 ay sonra bu kilolar gidecek mi. Bebek emziriyorum diye rejim yapmıyorum. Kızım için boğazımdan hiç kısıtlama yapmıyorum. Kızlar sızde durum ne. Güzelim Pardüselerim bana olmuyor. Ne güzel alıp giymedikkeirm var.
Bende eski kiloma ulaşamadım henüz 65te takılı kaldım ama acele etmiyorum emzirdiğim için. Herkes emzirmek kilo verdirir diyordu ama bende öyle olmadı. Ben tatlıyı kestim en azından almam ufak ufak veririm diye, yavaştan da spora başladım evde fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum. Benim de eski kıyafetlerim olmuyor mecbur yenilerini alıyorum

Kızlar oğlum 2 aylik 1 haftadır emmede problem yasiriyorum zar zor emiyo ama bi şekilde 3 saati geçmeyecek derecede emziriyorum 10 dk 15 dk bazen 20 dk sizde de böyle durum var mı memeyi reddetme emmek istememe gibi. Doktora gittim detaylı bir şekilde muayne oldu çok şükür gayet sağlıklı acaba ataklardan dolayı filan mi. Çok üzülüyorum emmeyi bırakacak diye
Bende de oluyor o. Maalesef yeni başladı ayakta emzirince gezerek sorun yok oturduğum an başlıyor kendini geri çekmeye bağırmaya.... koltuk altı çanta pozisyonunda falan emziriyorum bazen oluyo bazen olmuyor...geceleri biberon veriyorum ondan mi hicbir fikrim yok...emzirme danışmanı gazı vardir diyor. Bakalım nereye kadar anne sütü verecebilecegiz

Ben yediklerime dikkat etmeye basladim. Kıstım maalesef yoksa baska turlu kilo veremiycem

Bizde kusma ve hickirik cok fazla oluyordu beslenme sonrasi hemen yatirmasak da, kusmalar hem sut gibi hem de sindirilmis kivamda da oluyordu, bu hafta biraz azaldi. Reflu yataginin bas kismini biraz daha yukseltmek iyi geldi gibi. Bizdeki reflu yatagi sevi bebenin babynest gibi olanlarindandi pek yuksek degildi bas kismi
Hepsi bizde de var.demekki reflü var bizde de.diğer bebeklerde budburum yok mu kızlar? Ben normal sanıyodum

Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Canım ben daha 40 çıkmadan çıkardım bere polar falan giyememiştim. Şimdi 2,5 aylik oldum 2 günde 1 cikiyoruz. Bazen kangru ike kisa mesafeyse , eger uzun yuruyeceksem ya da alisverise gitmissem bebek arabasiyla çıkarıyorum . Giydirip bebeknarabasina battaniye istersen bir şey olacağını düşünmüyorum. Istersen doktoruna sorarak çıkarabilirsin için rahat edecekse

Bende eski kiloma ulaşamadım henüz 65te takılı kaldım ama acele etmiyorum emzirdiğim için. Herkes emzirmek kilo verdirir diyordu ama bende öyle olmadı. Ben tatlıyı kestim en azından almam ufak ufak veririm diye, yavaştan da spora başladım evde fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum. Benim de eski kıyafetlerim olmuyor mecbur yenilerini alıyorum
Bende 65 de takıldım canım. Evde nasıl spor yapıyorsun.

Back