- 26 Mayıs 2020
- 766
- 1.240
- 43
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, inşallah Allah acilen şifamızı verir yoksa bu şekilde nasıl olacak mecbur çocuğu indir kaldır, bakımı, ev işi, yemek derken dinlenmek imkansız, hangi doktora gittin tedavi ilaç vs verdi mi emzirirken kullanabileceğin?Kizlar bugun sirt ağzımdan dolayi dr a gittik boynumda düzleşme başlamış oda sırtıma vuruyormus belim biraz daha idare edermiş ellerim parmaklarım uyuşuyordu emg çekildi sinir sıkışması başlamış ikinci çocuktan sonra ben de durumlar bitik ellerimle ağır kaldirmicakmisim zaten oglum 5,5 kilo nasil agir kaldırmıyim
Bende 65 de takıldım canım. Evde nasıl spor yapıyorsun.
Burdaki hareketleri yapıyorum ama karın bölgesini zorlayacak olanları atlıyorum. Sezaryen olduysan 2-3 aydan önce pek önerilmiyor ağır hareketler. Mekik gibi direk karın bölgesini zorlayan hareketlere 5-6 aydan sonra başlayacağım ben
Bu videoda da göğüs toparlayıcı hareketler var
Valla bende hamile kalmadan önceki halimden daha çok zayıfladım malesef stres ve sıkıntıdan. Kiloya çok takılmayın bebek iyi olsun sağlığınız yerinde olsun yeter kilolar gider her zaman. Parduseleriniz olmuyosa yeni alırsınız böyle şeyleri dert etmeyin kendinizeArkadaşlar 65 kiloda takıldım kaldım. Doğum yapalı 50 gün oldu. 6 ayda verirsin diyorlar kiloları. Daha 9 kilom var vermem gereken. Gerçekten 6 ay sonra bu kilolar gidecek mi. Bebek emziriyorum diye rejim yapmıyorum. Kızım için boğazımdan hiç kısıtlama yapmıyorum. Kızlar sızde durum ne. Güzelim Pardüselerim bana olmuyor. Ne güzel alıp giymedikkeirm var.
Bizimkininde yagli saclari kepek vs olmadi simdilik mustela yenidogan sampuani kullaniyorum haftada bir sampuan yapiyorum sacinaKızlar bişey sorucam benim bebeğin saç tipi yağlı banyo yaptirdigimda ertesi günü hemen kafasının üst tarafı yaglaniyor ve o bölgede kepek olmaya başladı uni baby köpük şampuan kullanıyordum güzel temizlemiuor yine uni baby saç vücut sampuani aldım buda kepek yaptı başka şampuan ne onerirsiniz
Ben hep tek meme olarak sırayla emziriyorum. Doktor 15 dk. biri sonra diğerine geç demişti ama öyle olunca benimki de kusuyor, fazla geldiğini düşündüğüm için tek veriyorum. Zaten doyunca bırakıyor memeyi, hatta başlarda süt kalıyor mu diye elimle sıkıp bakıyordum süt geliyordu. Bence yetiyordurBebeginizi tek mememi cift mememi emziriyorsunuz? Cift meme emzirdigimde cok kusuyor diye tek meme veriyorum yaklasik 20-25 dk emiyor sonra kendi birakiyor hic denemiyorum diger memeyi vermeyi. Ama yetiyor mudur bilemedim
Bende tam bunu sormak için gelmiştim gerçekten çok merak ediyorum kişiden kişiye değişir ama ben tek gogusumu veriyorum kendisi birakiyor sırayla emziriyorum yani hiç çift göğüs emzirmedim sadece diğeri an aktigindan sağım yapıyorum boşa gitmemesi mastit olmamak için. Doymadigini düşündüğümde ya diğer gogusumu veriyorum yada sagdigim sütü oda 60 CC filan oluyo genelde ama çok nadir bunu yapıyorum çok şükür kilo alımı gayet guzel. Kimle konustuysam her an meme verilmesi ve süt o an bebeğin tuketecegi kadar salgilaniyomus o yüzden iki gogusunu veriyolarmis. Ama iki üç sefer denedim bayağı kustu. Max 15 dk emiyor 55 gunluguz.Bebeginizi tek mememi cift mememi emziriyorsunuz? Cift meme emzirdigimde cok kusuyor diye tek meme veriyorum yaklasik 20-25 dk emiyor sonra kendi birakiyor hic denemiyorum diger memeyi vermeyi. Ama yetiyor mudur bilemedim
Bende de hala verilmesi gereken bir 10 kg duruyor doğuma 12 kg alarak gitmiştim. Sanırım süt için yerken geri kiloları alıyorumArkadaşlar 65 kiloda takıldım kaldım. Doğum yapalı 50 gün oldu. 6 ayda verirsin diyorlar kiloları. Daha 9 kilom var vermem gereken. Gerçekten 6 ay sonra bu kilolar gidecek mi. Bebek emziriyorum diye rejim yapmıyorum. Kızım için boğazımdan hiç kısıtlama yapmıyorum. Kızlar sızde durum ne. Güzelim Pardüselerim bana olmuyor. Ne güzel alıp giymedikkeirm var.
Benim oğlanda öyle olmuştu 3 aşı birden ağır geliyor ben calpol vermiştim ateş olmamıştı ama huzursuzdu iyi geldi2. Ay aşısından sonra çocuğuma bişey oldu resmen aglamayan cocugum sürekli aglıyor hep huzursuz bugün 5. Günümüz düzenli olan uykusu kayboldu
Benimde oyle oluyor sut geliyor baktigimda demekki doyduda birakti diye dusunuyorum bendeBen hep tek meme olarak sırayla emziriyorum. Doktor 15 dk. biri sonra diğerine geç demişti ama öyle olunca benimki de kusuyor, fazla geldiğini düşündüğüm için tek veriyorum. Zaten doyunca bırakıyor memeyi, hatta başlarda süt kalıyor mu diye elimle sıkıp bakıyordum süt geliyordu. Bence yetiyordur
Ama 5 gün geçti gecmedmi etksiBenim oğlanda öyle olmuştu 3 aşı birden ağır geliyor ben calpol vermiştim ateş olmamıştı ama huzursuzdu iyi geldi
Ben ikinci haftadan beri tek meme verdim cunku ikisini verince cok kusuyor gibi geldi bazen ikisinide veriyorum emmek istediginde ama yine kusuyor. Ilk ay sonunda kilo alimi guzeldi ondan tek meme yetiyor diye dusundum simdi bir bucuk aylikBende tam bunu sormak için gelmiştim gerçekten çok merak ediyorum kişiden kişiye değişir ama ben tek gogusumu veriyorum kendisi birakiyor sırayla emziriyorum yani hiç çift göğüs emzirmedim sadece diğeri an aktigindan sağım yapıyorum boşa gitmemesi mastit olmamak için. Doymadigini düşündüğümde ya diğer gogusumu veriyorum yada sagdigim sütü oda 60 CC filan oluyo genelde ama çok nadir bunu yapıyorum çok şükür kilo alımı gayet guzel. Kimle konustuysam her an meme verilmesi ve süt o an bebeğin tuketecegi kadar salgilaniyomus o yüzden iki gogusunu veriyolarmis. Ama iki üç sefer denedim bayağı kustu. Max 15 dk emiyor 55 gunluguz.
Belki atak haftasına denk gelmiştir birdeAma 5 gün geçti gecmedmi etksi
Çişli bezleri dolu doluysa yetiyordur canimBebeginizi tek mememi cift mememi emziriyorsunuz? Cift meme emzirdigimde cok kusuyor diye tek meme veriyorum yaklasik 20-25 dk emiyor sonra kendi birakiyor hic denemiyorum diger memeyi vermeyi. Ama yetiyor mudur bilemedim
Geçmiş olsunKuzular pek giremiyorum gece emzirmeye kalkınca uykum açıldın diye bakıyorum umarım herkes iyidir ben sürekli sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum bunaldım artık pandemi yüzünden dışarı da çıkamıyorum 2 çocukla ne ara akşam oluyor anlamıyorum birde bugün yine kanamam başladı göğüs ucum yara bileğimde gangliyon kist varvarda var yani
Resmen depresyona girdimBelki atak haftasına denk gelmiştir birde