2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar oğlum tam 2 aylık. Bebekleriniz ne sıklıkla uyuyo benimki gece hiç bir yada 2 defa uyaniyo sürekli uyuyo gündüz ise uyanık olduğu süre 1 1.5 saat sonra bi 1 saat kadar uyuyo yine uyaniyo bu şekilde devam ediyo akşam üstü aşırı uyuyo hiç uyanmadan 4 5 saat. Normal midir ya ac olsa uyuyamaz değil mi.
Ay ne kadar şanslısın Benim bebeğim gündüz neredeyse hiç uyumuyorum yanında durursan belki pışpışlayarak bir saat unutabiliyorum ama uyutup bırakırsan mutfağa gidersin 10 dakikada hemen ağlamaya başlıyor

Ay ne kadar şanslısın Benim bebeğim gündüz neredeyse hiç uyumuyorum yanında durursan belki pışpışlayarak bir saat unutabiliyorum ama uyutup bırakırsan mutfağa gidersin 10 dakikada hemen ağlamaya başlıyor
Mutfakta ana kucaginda ayagimda sallayarak is yapiyorum bende ocak firin yandığı icin sicaktan sanirim uyuya kaliyo:)

yazanlar olmuş uzun uyuyor diye bebekler. Bir benimki mi uykuya zor Dalan, muhakkak ilk daldıktan 20 dk sonra kalkıp bir daha uyutmamı isteyen, geceleri 2 saatte bir kalkan, sanah 5ten sonra sürekli mıkırdanan?
Benimki de aynı uyuyor 10 dk sonra uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum gecede sürekli uyanıyor sabaha karşı zaten hiç uyumuyor ben beşiğe koyuyorum 15 dk sonra bağırıyor sürekli bi huzursuzluk uykuya dalma problemi var 🤦🏻‍♀️

Kızlar bişey sorucam benim bebeğin saç tipi yağlı banyo yaptirdigimda ertesi günü hemen kafasının üst tarafı yaglaniyor ve o bölgede kepek olmaya başladı uni baby köpük şampuan kullanıyordum güzel temizlemiuor yine uni baby saç vücut sampuani aldım buda kepek yaptı başka şampuan ne onerirsiniz
Kepek değil de Kerme (konak) bağlamış olabilir mi canım?
Verdi ateşi yok mesela aşıyı olalı 3'üncü gün ama çok huysuz

2. Ay aşısından sonra çocuğuma bişey oldu resmen aglamayan cocugum sürekli aglıyor hep huzursuz bugün 5. Günümüz düzenli olan uykusu kayboldu
2. Ay aşısından sonra bebekler genelde aynı oluyolarmış bazısı memeyi bile bırakmak istiyomuş kuzenlerimin bebekleri meme reddi çok yapmış aşıdan sonra

Kızlar oğlum tam 2 aylık. Bebekleriniz ne sıklıkla uyuyo benimki gece hiç bir yada 2 defa uyaniyo sürekli uyuyo gündüz ise uyanık olduğu süre 1 1.5 saat sonra bi 1 saat kadar uyuyo yine uyaniyo bu şekilde devam ediyo akşam üstü aşırı uyuyo hiç uyanmadan 4 5 saat. Normal midir ya ac olsa uyuyamaz değil mi.
Benimki gece 12 de uyuyor ,4 saat sonra beslenmek icin uyandiriyorum ben. Gunduz se degisiyor her gun uyuyacagi zaman.Bu ayda bebeklerin net bir uyku düzeni olmaz diye duymuştum canım.

Aynıs
Benimki de aynı uyuyor 10 dk sonra uyanıyor tekrar uyutmaya çalışıyorum gecede sürekli uyanıyor sabaha karşı zaten hiç uyumuyor ben beşiğe koyuyorum 15 dk sonra bağırıyor sürekli bi huzursuzluk uykuya dalma problemi var 🤦🏻‍♀️
Aynı durum tamamen bugün düzenli görüştüğüm uyku eğitimcisi pedagog bir arkadaşla görüşeceğim. Soracağım bu durumun sebebini. Size de haber veririm hemen.
bu Arada sizde gaz sorunu var mı?

Selam kızlar.öğretmen arkadaşlara bişey sorcam.doğum yardımı parası için dilekçeyi okula mı verdiniz?

Ben ikinci haftadan beri tek meme verdim cunku ikisini verince cok kusuyor gibi geldi bazen ikisinide veriyorum emmek istediginde ama yine kusuyor. Ilk ay sonunda kilo alimi guzeldi ondan tek meme yetiyor diye dusundum simdi bir bucuk aylik
Olduk iki haftadir doktora gitmedigimizden tartilmadik kilo alimi nasil bilmedigimden tedirgin oldum. Kilo alimi guzelse yetiyordur bence zaten ac olsalar doymasalar emmek
Isterler aglarlar heralde. Gunduz iki uc saatte bir gece uc dort saatte bir uyaniyor genelde uyanmasada ben uyandiriyorum
Tabi canım en önemlisi o zaten Max 3 buçuk saat uyuyo benimki uyanık olduğunda da illaki veriyorum ama onun dışında uykudan uykuya oluyo bu . Bizde haftaya gideceğiz benim tahminimce 1 kg aldı evde beraber tartiliyoruz 🤗 bu gitmemde de sorarım bu durumu

Bende senin gibi yapıyorum canım. Ama ben süt sağmıyorum.
Sağım daha da arttiriyo diye biliyorum ayrıca neyin ne olacağı belli değil belki red yaşanacak o yüzden de buzluğa atma taraftarıyım ne kadar olsa kar . Sürekliliği sağladığı için. Ayrıca sütüm bazen tazikli geliyo oda boğazına kaciyo o yüzden de sağım yapıyorun

Kızlar bebeğim 40 günlük.dün gece yatakta öğürdüğünü duydum.aranızda öğürme durumu yaşayan var mı?
Emzik vermeye calisitigimda öğürüyor kucuk hanim😄 ama durup dururken denk gelmedim ellerini agizlarina goturdukleri icin mide bulantisi yapabilirmiş ondan da ikabikir

Bebeginizi tek mememi cift mememi emziriyorsunuz? Cift meme emzirdigimde cok kusuyor diye tek meme veriyorum yaklasik 20-25 dk emiyor sonra kendi birakiyor hic denemiyorum diger memeyi vermeyi. Ama yetiyor mudur bilemedim
Tek meme gunduz geneliikle saat basi istiyor uyumadiginda degisimli veriyorum

Kepek değil de Kerme (konak) bağlamış olabilir mi canım?

2. Ay aşısından sonra bebekler genelde aynı oluyolarmış bazısı memeyi bile bırakmak istiyomuş kuzenlerimin bebekleri meme reddi çok yapmış aşıdan sonra
Hayret henüz memeyi reddetnedi çünkü doğduğundan beri zorla emziriyorum ondan heralde

Back