• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar bugun sirt ağzımdan dolayi dr a gittik boynumda düzleşme başlamış oda sırtıma vuruyormus belim biraz daha idare edermiş ellerim parmaklarım uyuşuyordu emg çekildi sinir sıkışması başlamış ikinci çocuktan sonra ben de durumlar bitik ellerimle ağır kaldirmicakmisim zaten oglum 5,5 kilo nasil agir kaldırmıyim

Bende çok gül kokladım hamileyken hatta be çiçek gördüysem kokladım 😅 bizde de var alnında ve göz kapaklarında ama bence geçicidir. Bebeğim sarışın baya beyaz tenli o yüzden böyle diye düşünmüştüm ana doktora soracağım
Bizimde goz kapagında kizariklik var hepsinde olduğuna gore normal heralde

Kizlar bugun sirt ağzımdan dolayi dr a gittik boynumda düzleşme başlamış oda sırtıma vuruyormus belim biraz daha idare edermiş ellerim parmaklarım uyuşuyordu emg çekildi sinir sıkışması başlamış ikinci çocuktan sonra ben de durumlar bitik ellerimle ağır kaldirmicakmisim zaten oglum 5,5 kilo nasil agir kaldırmıyim
Ellerde sinir sıkışması bendede başladi ama yapacak bişey yok nasıl kucağa almiycaz

Kızlar bişey sorucam benim bebeğin saç tipi yağlı banyo yaptirdigimda ertesi günü hemen kafasının üst tarafı yaglaniyor ve o bölgede kepek olmaya başladı uni baby köpük şampuan kullanıyordum güzel temizlemiuor yine uni baby saç vücut sampuani aldım buda kepek yaptı başka şampuan ne onerirsiniz

Kızlar bişey sorucam benim bebeğin saç tipi yağlı banyo yaptirdigimda ertesi günü hemen kafasının üst tarafı yaglaniyor ve o bölgede kepek olmaya başladı uni baby köpük şampuan kullanıyordum güzel temizlemiuor yine uni baby saç vücut sampuani aldım buda kepek yaptı başka şampuan ne onerirsiniz
Baby me olabilir seba med olabilir ya da mustela olabilir

Bende de bel fıtığı, menisküs ve boyun düzleştirici var üstüne simdi el bileklerim çok ağrıyor. İlk çocuk ama yas 35 olunca çok zorluyor. Benimde oğlum 5.5 kilo ve sürekli huysuz indir kaldır halindeyim. Nasil kaldirmicaz acaba ve daha çok var oturmasına bile.
Bizimkininde öyle ertesi gün tekrar yaglaniyor saci. Ben mustela kullanıyorum kepek yapmadı.

Vakumlaması çok sert mi tek göğsümün ucu yara da acaba makine mi yapıyor onu mu alsam dedim
Kesinlikle normal sağma makinesi kadar acıtmıyor. Çekme hissi oluyor biraz ama makineden çok daha iyi. Ama bei bei marka vardı çok daha ucuzdu mochiden. Aynısı gibi duruyor. Onu da alabilirsiniz.

esinsema esinsema Canim sünnetinizin durumu nasil? Bebeğin toparladi mi? Bende bu ay yaptırsam diyorum.

Mustela bişey yapmadı bizde. Memnunuz.

Bende de bel fıtığı, menisküs ve boyun düzleştirici var üstüne simdi el bileklerim çok ağrıyor. İlk çocuk ama yas 35 olunca çok zorluyor. Benimde oğlum 5.5 kilo ve sürekli huysuz indir kaldır halindeyim. Nasil kaldirmicaz acaba ve daha çok var oturmasına bile.

Bizimkininde öyle ertesi gün tekrar yaglaniyor saci. Ben mustela kullanıyorum kepek yapmadı.
Mustelanin hangi sampuani ni kullaniyon birkaç çeşidi var kafam karisti

esinsema esinsema Canim sünnetinizin durumu nasil? Bebeğin toparladi mi? Bende bu ay yaptırsam diyorum.
Valla operasyon rahat geçti iyi has ama 5 günde iyileşecek demişti doktor. Bugün 6. Gün ama beyaz beyaz deri atıyor kesilen yerden. Ben hiç erkek çocuk sünnet falan görmedim ailemde de o yüzden mi nedir biraz zor geldi süreç. Ama küçük olduğu için anlamıyor en azından hatırlamayacak bu günleri. Dün kaka yaptı mesela aşırı yapmış pipiye değince kıyameti koparttı acıdan. E Efebay sizinki nasıl oldu acaba? İyileşti mi?

Back