2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya benim ilki de sorunluydu 9 ay yattım serklaj oldum çok şey yaşadım tüp bebekti zaten ha düştü ha düşecek sıkıntım çöktü 5 aylıkken doğmaya kalktı aman kiz neler neler
wala bende oglumu dogurdujtan sonra bi hamile kaldim 4 aylikti karnimda öldu sonra spiral taktirdim oda 1 sene durdu iltihap yapti cikarttirdim ama rahime cok zarar wermis yapismis dediler ameliyatl acilmasi lazim yoksa cocuk olmaz dedi 4 5 sene hic korunmadim olmuyodu cocuk bu tamamen supriz oldu dogum gunumde warligini ogrendim psikolojik sorun yasadim istemez gibo bi laf ettim burdan bi arkadas biraz firca kaydi kendime geldim cunki tekim herkes uzakta

Son adetiN başlangıcı doğum günümdü o gün de yine olmadı diye Çok üzülmüştüm nasip bu aymış ama çok mutlu etti rabbim bizi ☺
dogum gunumde 2 gun gecikmistim sabah isten cikmistim kucagimda kocaman cicekle ewe gidiyodum bulanti tuttu eczaeneye gittim test aldim iki cizgi cikti inanmadim 2 test daha aldim 2 side 2 cizgi basladim aglamaya esim iaradim hamileymisim ama korkuyorum yanima gel diyeadam sewindi sasirdi bi yandan beni sakinlestiriyi

duygusallik bendede cok fazla.yaa hemen agliyorum hele dun hönküre hönkure agliyorum sebeb ne yalnizim diyeydi

Haklisin canım inşallah hayırlısıyla

Hosgeldin canım

duygusallik bendede cok fazla.yaa hemen agliyorum hele dun hönküre hönkure agliyorum sebeb ne yalnizim diyeydi
Ya bu duygusallık işi ne olacak bilmiyorum Müge Anlı’daki konulara ağlıyorum sürekli anasını arayan çocuklar çocuğunu arayan analar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…