- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.561
Günaydın kızlaaaarbenimde son 6heyecan dorukta zaman geçmiyordu bir türlü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu öğrenmiş oldum gerçekten. Hep 28 günde bir regl oluyorum ama aplikasyonların gösterdiği tarihten 1 gün önce yumurtlama olduğunu öğrendim. bir de yumurtlama gününden önceki testlerde çok çok hafif çizgi vardı. birden koyulaştı ikinci çizgi normal mi böyle olmasıaz buçuk ne zaman yumurtladığını öğrenmişsindir olmadı öyle yaparsın bir de
Aaa ben yazmıştım gözünden kaçmış sanırım hamileyim galiba yani sanırım 2 kez kan verdim bugün tekrar verdim sağlık ocağına akşama doğru çıkar sanırım. Artışa bakıyoruz son kez
Ayy doğru kuzum unuttumAaa ben yazmıştım gözünden kaçmış sanırım hamileyim galiba yani sanırım 2 kez kan verdim bugün tekrar verdim sağlık ocağına akşama doğru çıkar sanırım. Artışa bakıyoruz son kez
normal canım silik çıkar yumurtlama yoksaEvet onu öğrenmiş oldum gerçekten. Hep 28 günde bir regl oluyorum ama aplikasyonların gösterdiği tarihten 1 gün önce yumurtlama olduğunu öğrendim. bir de yumurtlama gününden önceki testlerde çok çok hafif çizgi vardı. birden koyulaştı ikinci çizgi normal mi böyle olması
Günaydın herkese
Gunydiiin
Günaydın kızlaaaarbenimde son 6heyecan dorukta zaman geçmiyordu bir türlü
Yooo 8 de uyandm ben ama bi turlu kalkmk istemiorm gece mide agrisi mahfetti bni. Uykusz kaldm ona ragmen ayaktym erkndenGünaydınn , oh ya siz daha yeni mi uyanıyorsunuz ?
geçmiş olsun , üşüttün mü ki?Yooo 8 de uyandm ben ama bi turlu kalkmk istemiorm gece mide agrisi mahfetti bni. Uykusz kaldm ona ragmen ayaktym erknden
Cok tsk ederm.Sanmiorm ulser yada gastirt zannimca yani. Yarin randevu alcmgeçmiş olsun , üşüttün mü ki?
İlk değer kaç çıktı kuzum bende yarın tekrar kan vericem değer inşaAllah yğkselirAaa ben yazmıştım gözünden kaçmış sanırım hamileyim galiba yani sanırım 2 kez kan verdim bugün tekrar verdim sağlık ocağına akşama doğru çıkar sanırım. Artışa bakıyoruz son kez
Adete 4 gün kala 14 çıktı düşük olunca kafaya taktım ertesi sabah bi daha verdim 51çıktı. Adete 1 kala bugün aile hekiminde tekrar kan verdim de çıkmadı henüz sonuç.İlk değer kaç çıktı kuzum bende yarın tekrar kan vericem değer inşaAllah yğkselir
Allahım inşaAllah güzel sonuçlar çıkarAdete 4 gün kala 14 çıktı düşük olunca kafaya taktım ertesi sabah bi daha verdim 51çıktı. Adete 1 kala bugün aile hekiminde tekrar kan verdim de çıkmadı henüz sonuç.
İlk kan testi yaptırdığınız tarih ayın kaçıydı ?Adete 4 gün kala 14 çıktı düşük olunca kafaya taktım ertesi sabah bi daha verdim 51çıktı. Adete 1 kala bugün aile hekiminde tekrar kan verdim de çıkmadı henüz sonuç.
Bilgiler için coook teşekkür ederim bal böceğimm bu ay yine umutlar tavan bakalım birde bu ay adetin ikinci gününden beri bal, çörek otu tarcın yemeye başladım sabah ve akşam yemeklerden once şifa ve enerji niyetine belki bı etkisi olur minik içinlaboquic al derim 30tane ovü 2gebelik testi , 1 erken gebelik 32tl ye almıştım netten
07 Temmuz 14,13İlk kan testi yaptırdığınız tarih ayın kaçıydı ?
Bende değerin yükselmesini bekliyorum hadi inşaAllah sana da dua edicem07 Temmuz 14,13
08 Temmuz 51