- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hiç belli olmuyor o canım doktora göre de değişir bir problemin varsa değişebilir. Ama normalde yaşın 30 altı ise 1 sene bekletiyorlar doğal yolla olur diye. Ben 1 sene sonra başladım ama şuan 5.senem
Ben de onu kullanıyorum. Çok kötü bir şey oldu ya, kombi bozuldu. Banyomu dökme suyla yaptımHayırlı olsun canım. Stres ve sinir yapmamanı öneririm
Ben henüz görmedim pik olmuş halini. Tahminime göre Cumartesi ya da Pazar olacak. Ben labquick kullanıyorum peki sen?
Ben de onu kullanıyorum. Çok kötü bir şey oldu ya, kombi bozuldu. Banyomu dökme suyla yaptımHayırlı olsun canım. Stres ve sinir yapmamanı öneririm
Ben henüz görmedim pik olmuş halini. Tahminime göre Cumartesi ya da Pazar olacak. Ben labquick kullanıyorum peki sen?
Amin inşallah canım rabbim isteyenleri bekletmeden versin inşallahIns tez zamanda bebisin olur canim 30 um ben ama denemeye yeni basladik daha 2. Ayim , tsh im biraz yuksekti ilac kullaniyorum. Vajinal muayne oldum bide kan tahlili yaptirmistim gebelik calismalari oncesinde. Umarim tum bebek bekleyenler tez zamanda bebislerine kavusur
Ayyy olsun yaz günü Allahtan Canım, kolay gelsinBen de onu kullanıyorum. Çok kötü bir şey oldu ya, kombi bozuldu. Banyomu dökme suyla yaptımVe bu 3 gün çok önemliyken bozuldu hem de.. Umarım yarın tamir ettirebiliriz.
Günaydın canımGunaydin kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım
inş tez zamanda olu bebişin biz denemedik daha hiç vitamin folic asit filan kullanıyormuş ya o yüzden gitmiştim doktora sağolsun o da bozdu moralimi bir de lazere gidiyorum temmuzda son kez gideceğim sonra başlayacağım denemeye inş çok beklemeyiz2 sene diyelim. Ama olursa olur diye bakıyorduk ilk kez doktora gidip yoğunlaştık eşimde de sperm hareket sıkıntısı var.sen ne zamandır deniyorsun
inş olur benim de ne bileyim çok bozdu moralimi dene gör dedi ya inş Allahım verir hepimizeDoktordan doktora değişiyor pek sorun değil benim cevremde pko olmasına rağmen hamile kalan çok oldu tedavisiz bile
Moralini bozma canım Allah tan ümit kesilmez. Öyle kişiler gördüm ki doktor doğal yolla asla olmaz tüp bebek diyen. Sonra doğal yolla kalan bize de nasib olucak inşallahinş olur benim de ne bileyim çok bozdu moralimi dene gör dedi ya inş Allahım verir hepimize
27 haziran adet gunumdu o gun yaptim negatif tiGünaydın canımTest yaptın mı peki ne kadar geçti adetin?
Kan testi yaptırsana canım imkanın varsa belki geç döllenme falandır27 haziran adet gunumdu o gun yaptim negatif ti
Kızlar bu pik mi olmuş? O gün çok yoğundum resmen testi yaptım çıktım evden ve düzgün bakmadım. O gün birliktelikte yaşamadım. Görünce sonra pişman oldum. 11. güne Denk geliyor bu tarih aslında ben 28 günde bi adet oluyorum
amin inşallah tez zamanda hamile kalır çok beklemeyizMoralini bozma canım Allah tan ümit kesilmez. Öyle kişiler gördüm ki doktor doğal yolla asla olmaz tüp bebek diyen. Sonra doğal yolla kalan bize de nasib olucak inşallah
İnşallah canım sen de en yakın zamanda hayırlısıyla kavuş bebişine. Moralini de bozma doktorlar biraz seviyor moral bozmayı bence. Ben bir de çok güvendiğim bir aktarla konuşmuştum bunu ve polikistik overda önemli olan zayıf olmak kilo almamak demişti. Kilo aldıkça etkileri artıyormuş ama doktorlar nedense çoğu şeyi göz ardı edip moral bozuyor.inş tez zamanda olu bebişin biz denemedik daha hiç vitamin folic asit filan kullanıyormuş ya o yüzden gitmiştim doktora sağolsun o da bozdu moralimi bir de lazere gidiyorum temmuzda son kez gideceğim sonra başlayacağım denemeye inş çok beklemeyiz
evet benim de biraz fazla kilom var ama 2 haftadır diyetteyim spor da yapmaya başladım zaten ağustos gibi denemeye başlayacağız inş o zamana kadar güzel de kilo veririm gerçekten seviyor doktorlar moral bozmayı bende devlete gitmiştim keşke gitmeseydim dedim kendime ama sağolun gerçekten moral verdiniz banaİnşallah canım sen de en yakın zamanda hayırlısıyla kavuş bebişine. Moralini de bozma doktorlar biraz seviyor moral bozmayı bence. Ben bir de çok güvendiğim bir aktarla konuşmuştum bunu ve polikistik overda önemli olan zayıf olmak kilo almamak demişti. Kilo aldıkça etkileri artıyormuş ama doktorlar nedense çoğu şeyi göz ardı edip moral bozuyor.