- 29 Haziran 2019
- 301
- 284
- 44
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.661
Benim de BAT 18 Ağustos Ekler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşgeldinizzBenim de BAT 18 Ağustos Ekler misiniz
Negatifte olsa sonuç pozitifte olsa sıkma kendini. İnsan üzülüyor bir tabi ama öbür aya kısmet diyip yeniden başlıyorsunçok koyu kırmızı değil emin olamıyorum ama pik olmuş yine de ayy allahım nasıl heyecan ve korku var içimde
Ayyy evet hadi bugünde hadi bugün de öffff gına gelmişti artık Sağol kuzum benimm
Her ovu testini attığında bugün de dene bugünde dene diyee diyee seni yormuş olsam da hiç pişman değilim
iyi ki her günü değerlendirmişsinnnn
inan 3-4 ay önce hamile kaldığım da kendime ne kadar sevindiysem şuan sana da o kadar sevindim
o kadar sevinmişim ki sabah durağı kaçırmışım hahaahahaha
bal çörek otu ceviz vs... sen karışım yap kuzum onlarda etkili olurbenim de BAT'a 6 gün var. Feci şekilde göğüs şişliği ve ağrısı var ovu döneminden beri geçmedi devam ediyor. İştahım feci açık m-ama kapalı olmaz genel de bi de bi iki sivilcelendim adet olmadan önce gelir bana sivilcelenme o yüzden bu aydan da hiiiiç ümitli değilim. Eşimin geçen testin de sadece hareketlilik %30du onun için doğal şeyler yedi %50 olmuş bu ay. Ama bu sefer de sayı 22 Minyona düşmüş, öncekinde o iyiydi... Spora başladı bence o yüzden bi düşüş oldu o yüzden ilaç kullandırmayacağım. Vücud alışsın bi spora bence sayısı da düzelecek.. Ümitsizliğe kapılmıyorum ve bu sıralar hiç düşünmüyorum hamileliği olursa olur modundayım.
yavvv sorma yaa olsa dert olmasa dertNegatifte olsa sonuç pozitifte olsa sıkma kendini. İnsan üzülüyor bir tabi ama öbür aya kısmet diyip yeniden başlıyorsun
yumurtlayalı 8 gün oldu hemen erken çıkar mı bu kadar kiiNegatifte olsa sonuç pozitifte olsa sıkma kendini. İnsan üzülüyor bir tabi ama öbür aya kısmet diyip yeniden başlıyorsun
Sağol canım benim. Hayır baktırmadım hem doktor randevum yarın hemde kimyasaldaki gibi düşük bir değerle öğrenmek istemedim. Biraz artsın diye düşündüm sanırım.hayırlı olsun canım benim çok sevindim :)) kan değerine baktırdın mı?
Ee benimde 11.gün işte. Koyulaştı dediğim zaman 9.güne tekabül ediyor.ben
yumurtlayalı 8 gün oldu hemen erken çıkar mı bu kadar kii
bn şok , ben 12.günde idrar a geçiyor diye biliyordumEe benimde 11.gün işte. Koyulaştı dediğim zaman 9.güne tekabül ediyor.
En iyisini yapıyorsun. Tabi ki aklına gelir hayatını değiştirecek bir şey çünkü ama bunu sürekli düşünmekte iyi değil. Takma,rahat ol.benim de BAT'a 6 gün var. Feci şekilde göğüs şişliği ve ağrısı var ovu döneminden beri geçmedi devam ediyor. İştahım feci açık m-ama kapalı olmaz genel de bi de bi iki sivilcelendim adet olmadan önce gelir bana sivilcelenme o yüzden bu aydan da hiiiiç ümitli değilim. Eşimin geçen testin de sadece hareketlilik %30du onun için doğal şeyler yedi %50 olmuş bu ay. Ama bu sefer de sayı 22 Minyona düşmüş, öncekinde o iyiydi... Spora başladı bence o yüzden bi düşüş oldu o yüzden ilaç kullandırmayacağım. Vücud alışsın bi spora bence sayısı da düzelecek.. Ümitsizliğe kapılmıyorum ve bu sıralar hiç düşünmüyorum hamileliği olursa olur modundayım.
Evet ama ona bakarsan dün yaptığım 10.gün yani normal hcg testinde de gölge şeklinde çizgi gördümbn şok , ben 12.günde idrar a geçiyor diye biliyordum
kız yapsam mı ki bnde ne diyonEvet ama ona bakarsan dün yaptığım 10.gün yani normal hcg testinde de gölge şeklinde çizgi gördüm
Erken gebelik testiyle yapabilirsin bence varsa çıkar kesinkız yapsam mı ki bnde ne diyon
yap bencekız yapsam mı ki bnde ne diyon
Hoşbuldum canımMerhaba hoşgeldinizz
ovü varsa elinde bi denesene kızKolay sizi böyle gördükçe okudukça bu 4güm hiç geçmeyecek gibi geliyor yaheyecan bastı beni de dün lekelenmelerim oldu,6-7saat devam etti bugün hiçbir şey yok ara ara kasıklarım ağrıyor,akıntı fazla bakalım ne olacak ama sabretmesi zor
Yarın deniyeyim diyorum,sabah fazla ümitte etmek istemiyorum ama bir yanımdaki bayram bu haberi nasıl almak istiyorovü varsa elinde bi denesene kız