- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.621
aa geçmiş olsun kuzum nedenmiş ki ?Benim tüp bebek transferi negatif oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa geçmiş olsun kuzum nedenmiş ki ?Benim tüp bebek transferi negatif oldu
Henuz bilinmiyor bi kac test verdi onlari yaptiricam bakicaz ondan kaynaklimi. Doktorum nasip işi bu iş testler temiz cikicak eminim dedi iknciyi denicez dedi bekliyoruz öyle.aa geçmiş olsun kuzum nedenmiş ki ?
Yoğunluğum bitti şükür uğrarım artıık İyiyim ben de nasıl olsun devlet hastanesine verdim evrakları bayram sonrası sağlık kurulu sonucu çıkacak ona göre adetle birlikte aşılama yada tüpe başlicaz nasipsehep aynııı beklemedeyiz işte buralarda sen nasılsın arada çık çık gel
Allah hayırlı , sağlıklı ikizler versin sanaHenuz bilinmiyor bi kac test verdi onlari yaptiricam bakicaz ondan kaynaklimi. Doktorum nasip işi bu iş testler temiz cikicak eminim dedi iknciyi denicez dedi bekliyoruz öyle.
İlk deneme miydi? Damdan düşer gibi daldım lafın orta yerinden ama çok üzüldümBenim tüp bebek transferi negatif oldu
huhuuu gözünaydın diyelim o zamanYoğunluğum bitti şükür uğrarım artıık ❣ İyiyim ben de nasıl olsun devlet hastanesine verdim evrakları bayram sonrası sağlık kurulu sonucu çıkacak ona göre adetle birlikte aşılama yada tüpe başlicaz nasipse
Sağol kuzuum gerçekten aysa bi gözümüz gönlümüz keşkehuhuuu gözünaydın diyelim o zaman
olur o da allahın izniyleSağol kuzuum gerçekten aysa bi gözümüz gönlümüz keşke
Amin canm Allah razi olsn sagolAllah hayırlı , sağlıklı ikizler versin sana
ayy bugün ne güzel haberler alıyoruzGünaydinn kuzulaaar 6 gün önceden yapilan gebelik tesginden yaptimm cook silik bi cizgi cikti resimi daha iyi cekemedim gözle bile zor görünüyo varmi sizce birseyler Eki Görüntüle 2297207
kız bende bombayı patlatayım mı ovulosyon testim bugün pik gösteriyor 2 gün sonra kıpkırmızı çıkçak gibii ama hadi hayırlısı diyimmmGünaydinn kuzulaaar 6 gün önceden yapilan gebelik tesginden yaptimm cook silik bi cizgi cikti resimi daha iyi cekemedim gözle bile zor görünüyo varmi sizce birseyler Eki Görüntüle 2297207
Hadi inşallah canım yaa siz bari güzel haberler verin canım bu arada benim geldi adet Ümitler kaldı Eylül’e yeni bat ı yazar mısın Eylül 7 inşallah son adet olurkız bende bombayı patlatayım mı ovulosyon testim bugün pik gösteriyor 2 gün sonra kıpkırmızı çıkçak gibii ama hadi hayırlısı diyimmm
Ayyy hadii insallah canimm yaaakız bende bombayı patlatayım mı ovulosyon testim bugün pik gösteriyor 2 gün sonra kıpkırmızı çıkçak gibii ama hadi hayırlısı diyimmm
Ayy hayırlı olsun koalacımmm tebrık ederımm mujdelı haberı ılk veren oldun bızee kan verdın mı saglıkla kucagına al ınsallaaahhKızlar günaydınnnnn Galiba hamileyimmmm Eki Görüntüle 2297162
Ayy ınsallah bal boceğimm senden de guzel haberı alırızz bugun super gıdıyor haberlerrkız bende bombayı patlatayım mı ovulosyon testim bugün pik gösteriyor 2 gün sonra kıpkırmızı çıkçak gibii ama hadi hayırlısı diyimmm
Eylemcim inş sendede vardır bebiş cızgın gıt gıde koyulasır sglıkla kucgına alırsın darısı bıdahakı aylarda bıze inşallaaahhAyyy hadii insallah canimm yaaa
Sağol canım benimmmm Yok kan vermedim kuzu yarına randevu aldım yarın kan vereceğimmAyy hayırlı olsun koalacımmm tebrık ederımm mujdelı haberı ılk veren oldun bızee kan verdın mı saglıkla kucagına al ınsallaaahh
Insallah canimm allahim isteyen herkeze tez vakitte nasip etsinEylemcim inş sendede vardır bebiş cızgın gıt gıde koyulasır sglıkla kucgına alırsın darısı bıdahakı aylarda bıze inşallaaahh
Hadi inşallah canım yaa siz bari güzel haberler verin canım bu arada benim geldi adet Ümitler kaldı Eylül’e yeni bat ı yazar mısın Eylül 7 inşallah son adet olur