- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.461
Evet ya resmen kurudu kaldı topikkayyy çıksın artık aramızdan bir hamiş ya, buraya uzun süredir yazanlardan tık yok , diğerleri bi kere bat yazdırdı bi daha geldiler hamişiz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya resmen kurudu kaldı topikkayyy çıksın artık aramızdan bir hamiş ya, buraya uzun süredir yazanlardan tık yok , diğerleri bi kere bat yazdırdı bi daha geldiler hamişiz diye
Bencede artıkkkk o topuktan ısırma zamanımız geldi benim dişlerim kamaşşıyorrrrayyyy bebik fotoğraflarını atmak nasip olsun şu gruba artık ya
çokça aminnnnİnş bu ay hepimiz hamile oluruz yaa
Haaaydi hep birlikte kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin dıyelım bu duayaayyyy bebik fotoğraflarını atmak nasip olsun şu gruba artık ya
İlk şık olucak dıyor totem yapıyorummYaaa resmen ya herro ya merro he Bence ya ikimizde hamile olucaz ya ikimizde regl çünkü çok aynı ilerliyor
Bende hadi inşallah diyorummm Hangi gün test yapıcaksınn?İlk şık olucak dıyor totem yapıyorumm
beşikler boş bekliyoruz böyleEvet ya resmen kurudu kaldı topikk
Kız allah seni napmasın? Aklıma bunun bebeğinin kaçırıldığı film geldi. Çok korkardım ben ondanbeşikler boş bekliyoruz böyle
Eki Görüntüle 2296380
Yarın yaparım dıye dusunuyorum 14. gun olcak yumurtlamadan sonra cıkarmı bılmıyorum cıkmazsa yok mu demektır adet te gelmezseBende hadi inşallah diyorummm Hangi gün test yapıcaksınn?
Yarın yapsan varsa çıkar tabi ama eğer negatif çıkarsa ve adette gelmezse bir de kan verirsinYarın yaparım dıye dusunuyorum 14. gun olcak yumurtlamadan sonra cıkarmı bılmıyorum cıkmazsa yok mu demektır adet te gelmezse
Ufff ya negatıf dusunmek ıstemıyorum dusundugumde bıle yıne uzuldum inş olumlu sonuc cıkarda dövmek zorunda kalıcam yumurtaları artıkYarın yapsan varsa çıkar tabi ama eğer negatif çıkarsa ve adette gelmezse bir de kan verirsin
Direk kan versene arkadaşım neden bekliyorsun ki zaten varsa 10.günden itibaren çıkıyormuşşşUfff ya negatıf dusunmek ıstemıyorum dusundugumde bıle yıne uzuldum inş olumlu sonuc cıkarda dövmek zorunda kalıcam yumurtaları artık
Direk kan versene arkadaşım neden bekliyorsun ki zaten varsa 10.günden itibaren çıkıyormuşşş
[/Q
Evet kan verebılırım ama sımdı işten ızın alıp cıkmam olmaz sabahtan ızın almam lazımdı o yuzden yarın sabah test yaparım cıksada cıkmasada bı kan verırım artık dıye dusundum koalacım ya
Bigün daha gecsın yaa aklıma gırme sımdı benımmmKız eve giderken versene açlık gerekmiyor onun için 1 saate çıkar Oriana
Kızz 13 gün olmuş zaten çıkar tabii kandaaa bekleme 1 gün dahaBigün daha gecsın yaa aklıma gırme sımdı benımmm
Kızz 13 gün olmuş zaten çıkar tabii kandaaa bekleme 1 gün daha
[17:30 da cıkıyorum ısten belkı bı ugrarım cıkısta of sıcak bastı hee
ben ağlardım hep hahah aKız allah seni napmasın? Aklıma bunun bebeğinin kaçırıldığı film geldi. Çok korkardım ben ondan
girelim , dediği gibi kanda çıkar ki bak bak bakkkBigün daha gecsın yaa aklıma gırme sımdı benımmm