- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.421
Bana da yorum yapıverin benimde 10 agustos bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm sen zaten bence kesın gebesınBana da yorum yapıverin benimde 10 agustos bat
Ahahaha nerden anladın kız..Canımm sen zaten bence kesın gebesın
Bir de ben anlayabilsem persembe test yapmayı düşünüyorumCanımm sen zaten bence kesın gebesın
Ya planlı planlı gıdıyosun ıkıncısıde içime dogduBir de ben anlayabilsem persembe test yapmayı düşünüyorum
Ay hadi inşaallah sağlıklıca sıhhatlice... Allah razı olsun canım benim... Rabbim hayırlısını versin hepimize....Ya planlı planlı gıdıyosun ıkıncısıde içime dogdu
batlarımız aynıBana da yorum yapıverin benimde 10 agustos bat
Ayyyy hadi inşallah hayırlısıyla ikinizde olumlu haber veririz canım inşaallah sağlıklı sıhhatlicebatlarımız aynı
Hadi bakalım geç yımırtlayanlar olarak ayağını sür ki peşinden geleyimAyyy agzın bal yesın koalacımm ya
sizin çok zaman kalmışAyyyy hadi inşallah hayırlısıyla ikinizde olumlu haber veririz canım inşaallah sağlıklı sıhhatlice
amin inşallah ya olsun artık canım sıkılmaya başladı bu ayAyyyy hadi inşallah hayırlısıyla ikinizde olumlu haber veririz canım inşaallah sağlıklı sıhhatlice
Bi çıksında çift çizgiler bhcg ler ozaman gor bak nasıl sürüyorum hepinizi peşimdenHadi bakalım geç yımırtlayanlar olarak ayağını sür ki peşinden geleyim
Hadi bakalım 8 gözle bekliyorum valla bak 4 bile değilBi çıksında çift çizgiler bhcg ler ozaman gor bak nasıl sürüyorum hepinizi peşimden
ahahah canım benım yaa inş yine hüsran olmasında azcık bekleyıverelım nolcakHadi bakalım 8 gözle bekliyorum valla bak 4 bile değil
Olmaz inşallah Ben dayanamadım netten erken gebelik testi sipariş ettim belki 11.gününde normal olanda çıkmaz diye Geçenkini de erken gebelikte çok çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştimahahah canım benım yaa inş yine hüsran olmasında azcık bekleyıverelım nolcak
Hadi bakalım yine merakına yenildin ya koala ah seni gidiiOlmaz inşallah Ben dayanamadım netten erken gebelik testi sipariş ettim belki 11.gününde normal olanda çıkmaz diye Geçenkini de erken gebelikte çok çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
offf evettt Birde gelmesine bile fırsat kalmadan yarın adet oluyormuşumHadi bakalım yine merakına yenildin ya koala ah seni gidii
Kız bel çektirmek ne be ilk defa duydum? Kırt diye gitmesin kız belin allah korusun İnşallah değeriniz yükselmiştir hatta belki hamişsindir.Kızlar sohbetinize doyum olmuyor maşallah Ben de koşturmaca devam ediyorum.. Bizim burada bi komşunun kızının 2 sene bebeği olmamış ve hiçbi problemleri yokmuş. En son bi kadına bel çektirmeye ya da işte başka adıyla rahim kaldırmaya gitmişler bende bu ay onu deneyeceğim çevremden çok duyuyorum. Hastalığın son günü duş aldıktan sonra yapıyormuş kadın. Bu ay kırmızıları görürsem yaptıracağım bende şifa nereden gelir belli olmaz.. Onun haricinde eşim tekrar tahlil verdi bakalım %30 olan oran yükselmiş mi.. Hiçbir şey kullanmadık sadece doğal şeyler yedi içti incir ceviz, keçi boynuzu vs. İnşallah yükselmiştir.