- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.361
Yok mu konuya yön vercek kimse , her zaman bebek konuşmayalım pskolojimiz bozulcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bel ağrısı pek yaşamadım. Yumurtlama dönemim de bitti ama bi göğüs ağrısı hassasiyeti var anlamadım gitti. BAT'a da daha 10 gün var üstelik 1 haftadır da böyle.yumurtlama günlerinde batmalar çok fazla hatta bel ağrısı bile oluyor bende
ay ben ders çalışıyorum sınavlara gireceğim tekrar üniversiteye hazırlanıyorum öğretmenlik düşünüyorum hadi inşallahYok mu konuya yön vercek kimse , her zaman bebek konuşmayalım pskolojimiz bozulcak
takipte kal bakalım adete 2 kala ovü yaparsınbel ağrısı pek yaşamadım. Yumurtlama dönemim de bitti ama bi göğüs ağrısı hassasiyeti var anlamadım gitti. BAT'a da daha 10 gün var üstelik 1 haftadır da böyle.
hadi inşallah kazanırsın bkalım , hem çocuk hem kariyer yaparım diyosunay ben ders çalışıyorum sınavlara gireceğim tekrar üniversiteye hazırlanıyorum öğretmenlik düşünüyorum hadi inşallah
Bal böceği bu ovulasyon testi oncekıler kadar koyu cıkmadı bugun ama silik bı cızgı var yıne, yanı ovulasyon testı pozıtıf cıkmadıysa gebelik yok mu sımdı bat bugündü ama yokhadi inşallah kazanırsın bkalım , hem çocuk hem kariyer yaparım diyosun
adet gecikmesini bekle kuzum ovüden sonra15.gün ovü genelde kıpkırmızı çıkıyor ama yine de kesin sonuç için kırmızıları beklemek daha doğru olurBal böceği bu ovulasyon testi oncekıler kadar koyu cıkmadı bugun ama silik bı cızgı var yıne, yanı ovulasyon testı pozıtıf cıkmadıysa gebelik yok mu sımdı bat bugündü ama yok
Yapmadan olmuyorhadi inşallah kazanırsın bkalım , hem çocuk hem kariyer yaparım diyosun
bez parası lazım çalışmadan olmaz desene elektriğe , doğalgaza yine zam gelmiş zatenYapmadan olmuyor
2 kişilik evime 100 liradan aşağıya elektrik faturası gelmiyor zaten bıktım artık üstelik 2 hafta evde değildik. Kullanım tutarı da 45 tl üstü hep vergi vsbez parası lazım çalışmadan olmaz desene elektriğe , doğalgaza yine zam gelmiş zaten
Hangi branşı istiyorsun canım? Ben de öğretmenim.ay ben ders çalışıyorum sınavlara gireceğim tekrar üniversiteye hazırlanıyorum öğretmenlik düşünüyorum hadi inşallah
Aslında tarih istiyorum.. Tarih hep favori dersim olmuştur ama atanması zor olduğu için sanırım başka branşlara yöneleceğim. Edebiyat gibi, Türkçe gibi.Hangi branşı istiyorsun canım? Ben de öğretmenim.
Gerçektende öyle , bugün bir yazı da okudum 16 tl lik sigaranın gümrükten giriş fiyatı 2,75 tl miş , devlet vegileri ile 16tl , sigara satışı azaldığı takdirde ekonomi de sarsıntı yaratacağı yazıyordu ben şok olmadım tabii ,üretmeden vergiler ile ayakta kalan bir ülkeyiz ama emekliye %5 elektriğe 3ayda 1 %15 zam yapılıyor yazık günah ya bu insanlara2 kişilik evime 100 liradan aşağıya elektrik faturası gelmiyor zaten bıktım artık üstelik 2 hafta evde değildik. Kullanım tutarı da 45 tl üstü hep vergi vs
yahu yazık tabii ki. zaten tek kişinin çalışmasıyla ev geçimi sağlanmıyor. o yüzden dedim kendime aklına kuvvet hadi çalışmalara başla..Gerçektende öyle , bugün bir yazı da okudum 16 tl lik sigaranın gümrükten giriş fiyatı 2,75 tl miş , devlet vegileri ile 16tl , sigara satışı azaldığı takdirde ekonomi de sarsıntı yaratacağı yazıyordu ben şok olmadım tabii ,üretmeden vergiler ile ayakta kalan bir ülkeyiz ama emekliye %5 elektriğe 3ayda 1 %15 zam yapılıyor yazık günah ya bu insanlara
Edebiyatın da ataması yok sanırım, Türkçe daha iyi galiba..Aslında tarih istiyorum.. Tarih hep favori dersim olmuştur ama atanması zor olduğu için sanırım başka branşlara yöneleceğim. Edebiyat gibi, Türkçe gibi.
Öyle malesef. Modern zamanının köleleri olduk.yahu yazık tabii ki. zaten tek kişinin çalışmasıyla ev geçimi sağlanmıyor. o yüzden dedim kendime aklına kuvvet hadi çalışmalara başla..
hahahahahhahaha kız bu kadar olur kader arkadaşım benim gel sarılalııımmmm. 2 gündür ovü testlerim görünür koyu çıkıyordu bugün o kadar silik çıktı ki çok şaşırdım Neden böyle oldu anlamadım gerçi benim yımırtlamam geç oldu ya belki ondandır daha var dedim kendi kendime ama ben kesin adet olucam. Bu ay olmadı benceBal böceği bu ovulasyon testi oncekıler kadar koyu cıkmadı bugun ama silik bı cızgı var yıne, yanı ovulasyon testı pozıtıf cıkmadıysa gebelik yok mu sımdı bat bugündü ama yok
Sarılalım arkadasım yaa oyle deme inş vardır biz bu ay gec yumurtlama yasadık ya ıkımızde o yuzden belkı gec dollenme olmustur bısey olmustur bıbakarsın hamile oluruzz benım 1 gun gectı sayılır artık hala gelen gıden yok regl namınahahahahahhahaha kız bu kadar olur kader arkadaşım benim gel sarılalııımmmm. 2 gündür ovü testlerim görünür koyu çıkıyordu bugün o kadar silik çıktı ki çok şaşırdım Neden böyle oldu anlamadım gerçi benim yımırtlamam geç oldu ya belki ondandır daha var dedim kendi kendime ama ben kesin adet olucam. Bu ay olmadı bence
Bi sopayı hakketti bunlar artık bı korkut belkı kendılerıne gelirleradetime 6 gün var , sabah değiştirdim daha iç çamaşırım bembeyaz olmuş yineee, ağzım sürekli kuruyor , göğüslerin şişliği adetten snra inmedi uçlarına dokununca sızlıyor , idrar rengimde koyu sarı oldu her ay hep bir belirtiii peki bat günü sonuç kırmızı dövcem ben bu yumurtaları çok tembeller yahu