2020 Ankara Doğum Paketleri Fiyat Bilgileri

Merhaba, evet çok memnun kaldım epidural normal doğum yaptım çok kolay oldu doğumum doktorumuz çok ilgili
Çok sevindim darısı bana inşallah bende suan 9 haftalık hamileyim gittiğim doktordan memnun değilim hatice hanıma gitmeyi düsünüyorum

bende ankara'da doğum paketi araştırıyorum artık ikili tarama zamanım geldi karar vermek zorundayım.Ama fiyatlar aşırı uçuk geliyor bilmiyorum tabi herkesin maddi durumu farklı.Sizin ankara'da memnun kaldığınız önerdiğiniz hastaneler varsa çok sevinirim : )))

Merhabalar , şehir hastanesinde 2019da şehir hastanesinde dogum yapmistim tavsiye ediyorum.
7bin, 10bin, falan.. bunlara gerek yok diye dusunuyorum dogum siradan bir olay..
Bende şehir Hastanesi'nde yapmayı düşünüyorum sezeryan olacak doğumum, eğer sizde sezeryan doğum yaptıysanız biraz bilgi verirmisiniz ? Kaçıncı haftada alıyorlar sezeryana ? Doktorunuz kimdi ve memnunmuydunuz ? Sonda takılırken belden aşağı uyuşturupmu takıyorlar ?

Merhaba ben de doğum paketi fiyatlarını öğrenmek istiyorum. Yarın ortadoğuya gidip görüşeceğiz. Güncel fiyat bilenler paylaşabilir mi?

Hayırlı olsun ne yaptınız sehir hastenesinde dogum oldu mu

Ben sordum memorial da medicana da 11-13 bin arası fiyat verdiler. Klasik paket işte.

Doktorları bilmem de iki hastane de bana berbat geldi. Çok kalabalık, otopark sorunlu adım atacak yer yok civarlarında. Sacma sapan para öde devlet hastanesinde gibi hisset.

Özel sigorta yaptıracağım ben zaten öyle olunca bu kadar fahiş fiyatlar ödemeye de gerek kalmıyor.

Başka hastanelere de bakacağım, ankarada ferah nezih kalabalık olmayan bi özel hastane bulan varsa bildirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…