2020 Ankara Doğum Paketleri Fiyat Bilgileri

Paketin içinde neler var? Kaç muayene hakkı?
Bu pakete bütün gebelik ve doğum süreci dahil. Tün muayeneler, tahliller, tarama testleri, nst, doğum, bir gece de yatıştı sanırım.
Ben 24. haftada olduğum için bana 5750 dediler.
Anlaşmalı sendikalara üyeliğiniz varsa % 5 indirim var.
Sadece doğum için ücret 4000 tl

merhaba kızlar smdi bu liv 8250 tl fiyat veriyor ama içine epidural dahilmi ilgili arakadası arıyorum ne acıyor ne dönüyor ayrıca 8 muayene yeterli oluyormu cunkü 8den sonra her muayene ücretli

Aldınız mı acaba doğum paketi ben de liv düşünüyorum coşkun beyi önerdiler sormak istedim görğltünüz mü diye
Liv hastanesini istiyorduk. zam gelecek denildi diye hemen aldık bizde. Buğra bey ile. önce öngörüşme yaptık. içimize sinince beklemedik.

merhaba kızlar smdi bu liv 8250 tl fiyat veriyor ama içine epidural dahilmi ilgili arakadası arıyorum ne acıyor ne dönüyor ayrıca 8 muayene yeterli oluyormu cunkü 8den sonra her muayene ücretli
canım ben de livdeyim. ama ben demir hayttan iki can sigortası aldım. aralığın som haftasıydı 6.750 ye. zamlanmış olabilir tabi ama bir demir hayatla direkt görüş derim

canım ben de livdeyim. ama ben demir hayttan iki can sigortası aldım. aralığın som haftasıydı 6.750 ye. zamlanmış olabilir tabi ama bir demir hayatla direkt görüş derim
evet kuzenmde sölemişti o sigortayı peki su an maueyenlere basladınızmı hangi doktora gidiyorsunuz

evet kuzenmde sölemişti o sigortayı peki su an maueyenlere basladınızmı hangi doktora gidiyorsunuz
evet evet başladım, cinsiyet falan gördük, ikili testlerim yapıldı sonuç bekliyorum. dr. başak gülere gidiyorum. güler yüzlü sıcak ve iyi bir doktor. düzgün bilgi veriyor. tek tek anlatıyor mevzuları geçiştiren biri değil, şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.

oo siizn baya olmus maşallah sağlıcakla kucagınıza alırsınız inş basak hanımı duydum biraz yogunmus sanırım kendisi ama bu pakete acil durumda yasanan seyler dahil olmnmuyor o korkutuyor beni mesela küveze koyulması gerekirse bu paketlere dahil olcakmı

bildiğim kadarıyla yenidoğan yoğun bakımı hangi hastane olursa olsun devletin tamamen karşıladığı bir durum arkadaşım devlet hastanesinde doğum yapmıştı ve güven hastanesinin yenidoğanına yönlendirdiler hacettepede yer yok diye 1 ay kaldı bebek tamamen sgk karşıladı. onla ilgili korkmayn ama önceden bir sorun olursa hastane yatışlarında 10000tl ye kadar sigorta karşılıyor aynı şekilde görüntüleme sistemlerinde. sigorta uzmanıyla konuşup detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim. ben şimdi detaylarda yanlış bilgi vermeyeyim.

iimiş o zmn bn devlet hastanesinede girişimi yaptırdım ara ara gidicem zaten yıne tşk ederim :)

Kızlar ne zaman alıyosunuz doğum paketini doktor kalp atışından sonra al diyor fakat bir sıkıntı çıkar mı sonradan medical parka gidiyorum 2019fiyatları geçerliymiş 7500

Bende Lina'ya gidiyorum . Doktorum çok iyi eski hastalarından en az 10 kişiye sosyal medya üzerinden yazdım deneyimlerini paylaşmalarını istedim çok ciddi yüksek memnuniyet var . Tek sıkıntı şu doktor çok yoğun . Tahlil sonuçlarının yorumlanması 3 4 günü alabiliyor bazen . Benim gibi hemen strese giren biri değilseniz Mine hoca gerçekten her şeyiyle çok rahatlatıyor.
Fiyat 9 bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…