- Konu Sahibi watermellon
-
hangi hastanaye gitmeyi düşünüyorsunuz peki
Aldınız mı acaba doğum paketi ben de liv düşünüyorum coşkun beyi önerdiler sormak istedim görğltünüz mü diyeLiv Hospital Ocak sonuna kadar bu fiyatlar devam ediyormus. Subatta 2020 zammı olacakmıs:
Doğum Paketi Liv Hospital Çankaya 8250-TL
Keçiören medisis;
7000 tl paket
12 muayene taramalar nst 1 gün yatış sezeryan-normal doğum oda süslemesi diyetisyen falan var
Ayrıntılı ultrason ve epidural dahil değil doçent fiyatı ve suit oda fiyatı farklı
Hayırlı olsun canım ben Ulviye hanımdan aldım şu ana kadar sıkıntı olmadı ama yoğun doktorlar tabi inşallah memnun kalırızbir arkadasım esra aktepe keskin ile dogum paketi alıp dogumunu yapmıstı. bazen özel telefonundan donuslerinin geciktigini soyluyrdu. harici bir sıkıntısı olmamıstı doktorla.
Ben Akay Lokman Hekim den aldım fiyatı daha uygun oldugundan çankaya da. insallah hayırlısı olur bakalım.
ben ortadoğuda doğum yapacağım, 5500 tl paket fiyatı ve şimdilik memnunumhenuz hepsine sormadım. fiyatları da degerlendirerek mecbur birini sececegim bu hafta. Liv ve Ortadogu ya da soracagim. Öneriniz varsa dinlerim memnuniyetle.
Gecmiş yıllara baktıgımda Ortadogu digerlerine göre daha az fiyatlar sunmus ama nasıl bir hastanedir hic bilmiyorum.
Merhaba... Ben de bundan sonra Ortadoğuda devam etmeyi düşünüyorum. Doktorunuz kim, memnun musunuz ve sadece doğum ücreti kaç tl bilginiz var mı?ben ortadoğuda doğum yapacağım, 5500 tl paket fiyatı ve şimdilik memnunum
benim doktorum hasan kafalı sanırım oradaki tek prof. memnunum şimdilik sadece fazlaca ciddi ama ona güveniyorum tavsiyelerini dinliyorum. Geçen aylarda hafif lekelenmem olmuştu işten izin alıp gidemedim telefonla falan çok yardımcı oldu mesela. sadece doğum ne kadar biliyorum amaMerhaba... Ben de bundan sonra Ortadoğuda devam etmeyi düşünüyorum. Doktorunuz kim, memnun musunuz ve sadece doğum ücreti kaç tl bilginiz var mı?
Teşekkür ederim canım. Ben de Özlem hanımdan randevu aldım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızbenim doktorum hasan kafalı sanırım oradaki tek prof. memnunum şimdilik sadece fazlaca ciddi ama ona güveniyorum tavsiyelerini dinliyorum. Geçen aylarda hafif lekelenmem olmuştu işten izin alıp gidemedim telefonla falan çok yardımcı oldu mesela. sadece doğum ne kadar biliyorum ama
Paketin içinde neler var? Kaç muayene hakkı?Dün Ortadoğu ile görüştüm. Doğum paketi 6250 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?