2020 Ankara Doğum Paketleri Fiyat Bilgileri

ben ortadoğuda doğum yapacağım, 5500 tl paket fiyatı ve şimdilik memnunum
Canım merhaba bende Ortadoğu'ya gitmeyi düşünüyorum ne zaman aldın acaba senin aldığın fiyat şuan geçerlimi artmışmıdır bir bilgin varmı yardımcı olursan sevinirim

Bende hep linaya gidiyordum fakat hatice hanım gitmis, meral hanım gitmiş mine hanım çok yoğun

Bende hep linaya gidiyordum fakat hatice hanım gitmis, meral hanım gitmiş mine hanım çok yoğun
Verdiğim tahlilin sonucu ertesi gün cıktı ama mine hanımın sonuçları yorumlaması tam 4 günü aldı o da kavga dövüş araya araya.
Çarşamba akşam 7.30 gibi hafif bi kanamam oldu hemen mine hanımı aradım meşgule attı bana tam 1.5 saat sonra döndü. Ben açmadım sonra geri oldun mu kaldın mi diye arayan olmadi. O akşam aşırı moralim bozuldu

Haklısınız bende şuan medicalparka gidiyorum aynı şeyi yaşadım doktora mesaj atıyorum görüyor dönmüyor acil bir durum olsa ilgilenmeyecek demek ki hatice köşger çok ilgiliydi ben bir yıl tedavi görmüştüm muayenehane açmış ona gitmek istiyorum bakalım

Eğer hatice hanimi bulamazsanız zeynep hanım da çok ilgili bir de onunla görüşün derim . Eviniz yenimahallede ise gidip gelmek de kolay olur

Canım merhaba bende Ortadoğu'ya gitmeyi düşünüyorum ne zaman aldın acaba senin aldığın fiyat şuan geçerlimi artmışmıdır bir bilgin varmı yardımcı olursan sevinirim
Hayırlı olsun :) bana ocakta zam gelecek demişlerdi Kasım ayında satın almıştık biz paketimizi. Ama zam geldi mi geldiyse ne kadar oldu hiç bilmiyorum

Merhaba benım doktorum prof hasan kafalı dha once oskar hocaya gitmiştim çok memnundum aslında ama pandemi süreci ve farklı durumlardan ötürü aon aylarda değiştrmek zorunda kaldım. Orta doğu hastanesınde eve yakın oldugu için pandemi sürecinde fazla alternatıf te kalamdgından araştırmalrımla mesleğinde iyi olmaıs sebebıyle başladım doğumuda yapqcagım. Ancak sosyal anlamda cok zayıf biri katıyyen sıcak ilikiler kurulmuyor zorla cevap verıyor alelacele gitseler der gbi bır tabrı var ınsan soraxagınıda unutuyor. Tartısarak krar veremıyorsunz hemen itiraz edıyor sohbeti yakınlığı anlayışlı bir tavrı asla yok. Okudgum yorumlardan herkesın aynı drumlrdan şiakyetçi oldgunu gördüm umarım işinde iyidir sezeryan olacagım mecbur bebegım ters ve buyuk çünkü .

Bende 1 ay önce Hasan hocaya sezeryan oldum, doğumla ve Hasan hoca ile ilgili sıkıntım olmadı ama hastane ve hemşirelerden hiç memnun kalmadık biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…