2020 Ankara Doğum Paketleri Fiyat Bilgileri

Hemşireler bilgisiz elerımı patlattılar damar yolu vs sormasan bıseu vermıyolr çok ağırlar genelde servistekılerden bende memnun kalmadım

12 Mayısta Ortadoğu’da doğum yaptım. Doktorum Özlem Gün Eryılmaz’dı. Doğum ücreti 3750 tl ödedik. Genel olarak hastaneden memnun ayrıldık.

Daha once livde calisan meryem hanimdan dogum paketi fiyati aldim 17bin tl dediler. Muayene kan tahlilleri ve doğum. 15bin olur diyorlar. Sizce normal mi ?

Daha once livde calisan meryem hanimdan dogum paketi fiyati aldim 17bin tl dediler. Muayene kan tahlilleri ve doğum. 15bin olur diyorlar. Sizce normal mi ?
Yani doktoru bilmiyorum; ama bana fiyat biraz uçuk geldi, ben kendi doktorumla yine muayene, tahlil ve doğum için 6500'e anlaştım indirimli, şimdiki fiyatı ise 8000 diye biliyorum. Ortalama paket fiyatları da genelde 8000-8500 civarıdır diye tahmin ediyorum. Tabii doğumu yaptırdığı hastaneye falan göre değişebilir fiyat ama bu kadar fazla olur mu emin olamadım.

Meryem hanım prof falan mı biraz fazla geldi bana da .Memorial dan tobbdan falanda fiyat al istersen medicanadan da bakabilirsiniz.Ben kısmet olursa tobb da doğum yapacam dışardan prof hoca gelecek sanırım 10bin civarı olacak.

Arkadaşlar ben bir türlü doktora karar veremedim... Fiyatlar bana absürt geliyor. 9 bine doğum nedir yani... Zaten kendimiz doguruyoruz. İkinci gebeliğim ilkini Liv deki ebru hanımla yapmıştım. Şimdi ikiz bekliyorum inşallah saglikla gelir...
İlk doğumda herkesin niyeti sezeryana almaktı bazı sebeplerden dolayı. Sağolsun Ebru hanım Nst gelip kendi aldı benim de inadimla 15 saatin sonunda normal doğum yaptım.

Simdi kafam allak bullak.. riskli gebelik için perinatolog bulmam gerek.

Hastane mi seçeyim muayenehane mi bilemiyorum ..

Muayenehanesi olan olan bir doktorla özel hastanede doğum yapan var mı? Öyle fiyatlar nasıl? Kime gidiyorsunuz?

Gerçekten fiyatlar uçtu gidiyor . Doğum paketine 10 bin diyenler sadece doğuma en aşağı 5 binden açıyorlar ağızlarını. Muayane ücretleri ise 300-500 arası . +hastane yatış parası yok bunun içinde. Vallahi bende şaştım kaldım . Şehir hastanesine gitmek istemiyorum. Korona kaynıyor. En iyi hrs ve lösante diyorlar .Fiyatlar ucuk .Bilmiyorum napcaz.

Şimdilik şehir Hastanesi'ne kontrollere gidiyorum. Onlar fena değil doktorlar çok ilgili. Aşırı bir kalabalik yok. Hatta gittiğim ozellerde daha çok bekliyordum (değişen randevu saatlerini haber vermiyorlar sagolsunlar) ama doğum orada nasıl bilemiyorum işte. Tek tedirginligim de işin doğum kısmı.

Ben de oraya gidiyordum lakin daha 2 gün önce gittim kalabalıktı yan yana oturanlar mi dersin arka arkaya sıra bekleyenler mi?Hatta kızıl saçlı orta yaşlı bi hemşire var cıktı dediki mesafenizi koruyun diğer binalar pandemi bu binada korona kaynıyor hastalığın en yoğun olduğu hastanedesiniz. Değişen bişey oldu mu maalesef hala yanyana oturmaya devam ettiler. Doğum için memnun kalanlar var tek kişilik odalarda maskeli bi şekilde doğum yapıyormuşsun.Yalniz doğumuna kim denk gelirse o giriyor.Diger devlet hastanelerinde olduğu gibi . Ama bu aşırı yoğunluk ve pandemi maalesef insanı korkutuyor.

Ben bir kaç aya kalmaz biter bu iş diye düşünüp ikinci bebegimiz olsun demiştim :)) 6 yıl aradan sonra bekleyip bekleyip pamdemiyi bulduk rabbim de bir de ikiz nasip etti sastik kaldık :) çok şükür maddi olarak bir sıkıntımız yok ama doğum uzmanlarının çoğu Instagram fenomeni olmuş. Fiyatlar almış başını gitmiş. Bu iş bu kadar pahalı bir iş olsa, devlet der ki dogurmayin arkadaşım masrafı çok. Demek ki birileri felaket nemalaniyor. Çünkü insan için evlat demek candan öte demek. Bu duyguların kullanılması sinirlerimi bozdu. Kardeşimle eşi devlette doktor. En güzel imkanlar yine devlette var. Bir çok ozeldeki doktor bir sıkıntı olsa daha büyük hastaneye/devlet Hastanesi'ne gidin diyor. (Kız kardeşim de öyle oldu, kanamasi oldu kan degerlerinde pıhtılaşma oranı çok düşüktü, kocaman hastanedeki özel doktor devlete git dedi) inşallah şu korona illetinden bir an önce.kurtuluruz da rahat rahat doğar bebeklerimiz de...

Ayy sormayın insanlar özel hastaneleri çok buyutuyorlar gözlerinde.
Instagram drlarida cabası birde instagrama koymayın deyince problem çıkartıyorlar. Sadece iyi reklam yapip aslinda mesleklerinde cokta tecrübeli olmayan drlar proflardan daha fazla ücret aliyorlar anlamak mümkün değil. Maddi anlamda insanlar cok yoruluyor.

Amin aynen öyle valla.Hakkimizda hayırlısı ..

Merhabalar
Bende yeni öğrendim hamileliğimi ve doğum paketi arayışındayken burayı keşfettim. Ben koru hastanesi çukurambar dan fiyat aldım. 7000 lira fiyat verdiler. Prof Dr Tamer bey içinde 8250 fiyat verdiler. Sanırım Sincan Koru Hastanesi daha uygunmuş. Ortadopu Hastanesi telefonla bilgi vermiyor malesef. Hasteneye gitmemiz gerekiyormuş. Ama diğer hastanelerin yeni fiyat bilgisi için takipte olacağım. Yarın Medikalpark ve Lokman hekimden fiyat bilgisi gelecek. Onları da öğrenince paylaşırım.

Yeni aldınız sanırım birde Türkan hoca var ben onunla görüşcem yarın ondan sonra karar vericem
Merhaba, Türkan Hoca ya gittiniz mi? Bende şimdi onu düşünüyorum ama gitiiyseniz yardımcı olur musunuz tavisye eder misiniz?

Merhabalar , şehir hastanesinde 2019da şehir hastanesinde dogum yapmistim tavsiye ediyorum.
7bin, 10bin, falan.. bunlara gerek yok diye dusunuyorum dogum siradan bir olay..

Merhaba
Ben Demirhayat Sigorta Dan İki Can Hamilelik Sigortası aldım. İstediğim hastaneye gidip muayene olabileceğim. Şimdilik bu sigortam ile Medical Park Keçiören Hastanesinde Bülent Yirci hocama gidiyorum ve çok memnunum. Ben riskli gebelik olduğu için Platin Paket aldım. Sigorta 4.350 TL Lokman Hekim Etlik için fiyat verdi ancak orada Riskli Gebelik için uygun ortam olmadığı için kabul etmedi.

Merhaba dr hatice köşger hakkında bilgi almak istiyorum. Doğumda memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…