2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Akşam yemeği bol salatayla... image.jpg

Diyet miyet yalan oldu ya. Süt azalıyor diye askıya almaya karar vermiştim amaaaa şu an deli gibi yememe rağmen diyettekinden az süt geldi inanamadım. Sağlıklı beslenme daha çok yariyormus demek ki. Çok üzgünüm çok. Affedin beni. Son bir şans dahaaaaa istiyoreeeeee😭 😂😂

Diyet miyet yalan oldu ya. Süt azalıyor diye askıya almaya karar vermiştim amaaaa şu an deli gibi yememe rağmen diyettekinden az süt geldi inanamadım. Sağlıklı beslenme daha çok yariyormus demek ki. Çok üzgünüm çok. Affedin beni. Son bir şans dahaaaaa istiyoreeeeee😭 😂😂
Hahahhaha kuzum ben de onu çok yaşadım
Aslında beslenme düzenimiz o kadar normal yaşam ki
Hayatımdan çıkardığım şeyler
Tatlı ve hamur 😅 eee onlarda süt yapmıyor

Hatta şöyle bişi yaşadım daha önceden söylemiştim sol memeden daha az süt geliyordu 40-50 cc
Sonra diyeti uyguluyordum ve 11-3-5-7 yada 11-4-7 öğünleri 2 ana öğünden oluşuyor 😅
Dedim ki ben emziriyorum ama az değil mi bu yemekler vs. Hayır dedi tabiki zaten bana ona göre yazıyor 😅😅😅
Ve 90 cc gelmişti sağdığımda sonra da bıraktım sağmayı bu hafta gene deniyim bakim 😅😅

Hahahhaha kuzum ben de onu çok yaşadım
Aslında beslenme düzenimiz o kadar normal yaşam ki
Hayatımdan çıkardığım şeyler
Tatlı ve hamur 😅 eee onlarda süt yapmıyor

Hatta şöyle bişi yaşadım daha önceden söylemiştim sol memeden daha az süt geliyordu 40-50 cc
Sonra diyeti uyguluyordum ve 11-3-5-7 yada 11-4-7 öğünleri 2 ana öğünden oluşuyor 😅
Dedim ki ben emziriyorum ama az değil mi bu yemekler vs. Hayır dedi tabiki zaten bana ona göre yazıyor 😅😅😅
Ve 90 cc gelmişti sağdığımda sonra da bıraktım sağmayı bu hafta gene deniyim bakim 😅😅
Bu sondu yaaa bir daha dilin yandı yapmaaaaam yapamam 😅😅 hem sütüm azalacak hem kilom artacak. Felakeeeettt 😂 gerçekten öyleymiş kuzu ya eşeklik ettim😂

Bu sondu yaaa bir daha dilin yandı yapmaaaaam yapamam 😅😅 hem sütüm azalacak hem kilom artacak. Felakeeeettt 😂 gerçekten öyleymiş kuzu ya eşeklik ettim😂
Hee bak ben şeyi merk ediyordm Ada nın kiloda farketcek mi diye
Ada 640 gr almış doktordan tebrik bile aldım hep alması gerekenden fazla almış nasıl yapıyorsanız devam edin dedi

Bilmiyor ki ben yaşlanıyorum kilo mevzusuna 😅😅😅😅

Hee bak ben şeyi merk ediyordm Ada nın kiloda farketcek mi diye
Ada 640 gr almış doktordan tebrik bile aldım hep alması gerekenden fazla almış nasıl yapıyorsanız devam edin dedi

Bilmiyor ki ben yaşlanıyorum kilo mevzusuna 😅😅😅😅
Aaaa süper bak demek ki kalitesi de artmış yaramış miniğe 🤩 çok iknayim şu an sabah verdiğim tüm kiloları almış olarak tekrar başlıyorum kessssin 💪🏻

Aslinda dusununce ben de diyete basladiktan sonra paketli gida (abur cubur), tatlı, hamur işini çıkardım. Gerisi aynı devam. Bu hafta porsiyonlarımı arttırdım ama... Sütüm ilk diyete başladığım zamanlar azalır gibiydi. Sonra toparladı

Ayy yumurta dehşet görünüyo!! Kıvamını çok iyi tutturmuşsun canım. Renk cümbüşü bir tabak 😍
Sağol kuzu ben de tam böyle severim yumurtayı 🤩
Kuzummm çok tatlısın, teşekkür ederim. Merak etme canım sen de vereceksin kilo. Toparlıcaksın bu hafta. 52. Sayfada motivasyon fotolarına bak, ne kadar taş bi hatun olduğunu hatırla.
İnşallah canım yaa. Senin azmin de beni motive ediyor inan ki. Hiç aklında yokken başladın ve 5 kilo verdin bile 💪🏻

X