2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

7AD60746-10DE-45E6-875D-A78CEADD299E.jpeg Günaydın kızlar başlayalım bakalım

Günaydın, fotoğraflar coşmuş bu sabah. Ben kızın lor peynirinin peşine düştüm sabah sabah. Kahvaltıyla paralel. Resim çekmek aklıma bile gelmedi😅
Kahvaltım: mantarlı omlet, 3 ceviz, kaymak, reçel birer tatlı kaşığı, bir dilim çavdar ekmeği, 1 tk lutenitsa, 3 zeytin.... ne yemişim arkadaş yazarken yoruldum.😂

2020 yılının bize en güzel hediyesi evlatlarımızı kucağımıza aldık çok şükür 🙏🏻 Bize yadigar kilolar kaldı. Kimimiz süt olsun diye yedi, kimimiz hamilelikte şekerden dolayı yiyemediklerini yedi, bazen de canımız istedi yedik 😂

Ben diyorum ki bebeklerimizin ilk doğum gününde istediğimiz kiyafetleri giyelim 🥳 Her 2pazartesi tartılıp sonuçları paylaşalım.

Katılmak isteyenleri bekliyorum ve yarın sabah tartılarak açılışı yapıyorum. 🤩

Üye adıBaşlangıçGüncelToplam VerilenBu haftaHedefBoyBaşlama Tarihi
Tracer Tracer 69.566.23.31.665-60-551.6618 Ocak
esmeralda5 esmeralda5 79.172.76.40.862-60-581.654 Ocak
lila6 lila6 82.676.156.051.7721.6511 Ocak
aling aling 57.756.51.2-53-501.6025 Ocak
White Mocha White Mocha 6662.23.81.159-55-521.5927 Ocak

Ben çoook fena bozdum ya. Bu hafta + olacak galiba 😬 tartı günü ne çabuk geliyor yaa 🙈

Kizlar bu grup onceden cok aktifti ya. Herkes nerde 😂
Ayy ne guzel zayifliyoduk, neden boyle dususe gectik biz ya...

Oglen:
Brokoli salatasi
5 adet hindi kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Kizlar bu grup onceden cok aktifti ya. Herkes nerde 😂
Ayy ne guzel zayifliyoduk, neden boyle dususe gectik biz ya...

Oglen:
Brokoli salatasi
5 adet hindi kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aaaa hala burdayız yaaa biraz ek gıda telaşesine düşmüş olabilirz bu sebeple yemeye fırsat kalmıyor 😅😅😅 arada bir aktivia yoğurt yedim 😅😅😅
Şimdi kızçe uyudu nesfit bar ve filtre kahve 🤤

Ben pas geçtim. Haftaya çok hevesliyim bakalım hızlı bir giriş düşünüyorum. Filanca akraba da diyette imiş hiç kilo verememiş pilatese de gidiyormuş. Ben çocukla iyi verdim. Biraz daha yoğunlaşmam lazım hazır vermişken vereyim.
Ya ben bu hafta neden hic kilo veremedim. Cok canimi sikti bu durum. Onumuzdeki hafta ben de porsiyonlarimi dusurmeye calisicam.

Ben de inanki 7 gundur ayni kilodayim. Porsiyonlarimi baya arttirdim, ondan mi zayiflayamiyorum? Seytan diyorki canin ne istiyorsa -baklava, pasta, helva- ye gitsin.
Ben seytanima uydum Allah affetsin 😭😭😭 napcaz yaaa. Buraya gitmeye fırsat bulamıyoruz ondan bence. Güzel motivasyon oluyordu ☹️ bundan sonra her öğünden sonra beklemeden yazmayı düşünüyorum

Ne yedin kuzum?
Valla herhalde ben dusunce gucuyle yedim baklavalari. Yoksa kilo verirdim. Hayali bile kilo vermeye engel 😂
Hangisini soyliyim bilemedim canım 🙈 cips de yedim helva da yedim meyveli yoğurt da yedim ekmekleri de yedim yağları da yedim aman Allah'ım. Sabah kendimi toplamam lazım. En azından + görmesem 😭 Sana helal olsun kuzu yememissin. Yeme valla bak insan çok pişman oluyor 😭

Hangisini soyliyim bilemedim canım 🙈 cips de yedim helva da yedim meyveli yoğurt da yedim ekmekleri de yedim yağları da yedim aman Allah'ım. Sabah kendimi toplamam lazım. En azından + görmesem 😭 Sana helal olsun kuzu yememissin. Yeme valla bak insan çok pişman oluyor 😭
Off iyi yapmissin. Cips ve helva benim yerime de yeseydin. Afiyet olsun.

037CFCC4-8624-48D4-A833-72F3EF35E367.jpeg
Hangi kupanin bana ait oldugunu soylememe gerek yok sanirim 🙄

X