- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yoldan çıkıcam, az kaldı.Ben yine diyetten saptım. İştahlandim baya öğle öğününde akşam az yiyebilirsem az yiyeceğim
Ben de yoldan çıkıcam, az kaldı.
Bi de günlerdir aynı kiloda kalmak da demotive etti
Ben yine diyetten saptım. İştahlandim baya öğle öğününde akşam az yiyebilirsem az yiyeceğim
Bazı eşikler var oluyor öyle merak etmeyin bir hafta hiç vermeyip 2. Hafta 2-2.5 verenler varBen de yoldan çıkıcam, az kaldı.
Bi de günlerdir aynı kiloda kalmak da demotive etti
Ben her canım çektiğinde nesfit bar yiyorum zaten ama beni hiç kesmiyoki. Ben antep fıstıklı baklava diyom sen bana nesfit bar diyonBazı eşikler var oluyor öyle merak etmeyin bir hafta hiç vermeyip 2. Hafta 2-2.5 verenler var
Sabredin kızlar sabrın sonu selamet :)
Ben diyetisyene liste gönderirken bazı bilgiler istemişti ilk hedefe 72 yazmışım ve 72yim nerdeyse
Canınız tatlı ve çikolata çekerse nesfit bar ya da bitter çik. Yiyin
Gunaydin kuzum, ben de almisimGü nayyy dın sabah tartıldım biraz kilo vermişim. Doğumdan sonra 58 e düşmüştüm hemen. O zamandan beri hiç verememiştim. Tam dikkat etmeye başladım yarım kilo verdim bu grup kuruldu. Keske daha önce yapsaydik dedim resmen
Ben de almış görünüyorum ama geçici birşey diye düşünüyorum. Zaten kastan almış gösterdi.Gunaydin kuzum, ben de almisim
Kastan alman guzel bence. Canim tartindan memnun musun? Marka-model paylasir misin memnunsan? Benimki kas olcumu falan yapmiyor daBen de almış görünüyorum ama geçici birşey diye düşünüyorum. Zaten kastan almış gösterdi.
Yağ/kas ölçümü ne kadar güvenilir bilemiyorum ama mi nin tartısı bendeki canım. En azından motive ediyor ama. Muhtemelen formülasyondur yağ/kas ölçümleri.Kastan alman guzel bence. Canim tartindan memnun musun? Marka-model paylasir misin memnunsan? Benimki kas olcumu falan yapmiyor da