2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen vinalacda da oyle yaziyordu ama eczaci tok demisti

Vinalac kullaniyorum 14. Haftada birakacam. Magnezyum demir ve kalsiyum verdi dün.
Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek

Bide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba

Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek
Benim de demir eksikliğim var canım. Hamilelikten önce ilaç kullanıyordum. Doktor bıraktırdı sonra başlayacakmışız.

Merhaba kızlar, 8+2 oldum. Dün doktora gittiğimde kesede şekil bozukluğu olmuş dedi, ama kalbi dinledik. Düşük tehlikesi var diye zaten progestan iğne ve hap kullanıyorum. Bol bol dinlen dedi. Var mı kesesinde şekil bozukluğu olan? Sonrasında düzelen ?

Ben ilk hamileliğimde düşük yapmıştım o zaman yapıldı ama 2.hamileliğimde yapıldı mı hatırlayamadım o yüzden sorayım dedim onuda söyleyeyim doktora gidince

Pıhtılaşma hangi faktör. Bazen sadece önlem olarak veriliyor ama bazı faktörler de kesin kullanmak gerekiyor. Kiminde sadece iğne kiminde hem hap hem iğne devam ediyorlar. Emzirmeye devam edilebilir biliyorum ama kendi beslenmene dikkat ederek. İkisi de senden besleneceği için vitaminsiz kalmaman lazım

Geçmiş olsun benim bilgim yok umarım skıntısız bi şekilde hamileliğinizi tamamlar bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Geçmiş olsun benim bilgim yok umarım skıntısız bi şekilde hamileliğinizi tamamlar bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba

Demir eksikliği için ilk 3 ay vermiyorlar sonrasından başlanıyor. D vitamini gebelik boyunca kullanmıştım ama bu doktor vermedi ama benimde düşük. Hem demir hemde D vitamini.
Kan uyuşmazlığı bizde var oğlumda 2 doktora gidiyordum biri kanda 2 kere o gerek yok demişti. Diğer doktor her ihtimale karşı 28. Haftada vuruyoruz demişti. Kanama gibi bir durum olursa o zaman da vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…