Aynen vinalacda da oyle yaziyordu ama eczaci tok demistiPregnacare'i akşam 21:00'de tok karna içiyorum. Bir de D vitamini takviyem var. Günde bir puf. Masamın üzerinde. Aklıma gelince fıslatıyorum.
Pregnacare üzerinde günün herhangi bir öğününde yemekle birlikte alınması tavsiye ediliyor. Bu bilgiyi de vermiş olayım.
Fark ettimay internet gitti mesaj tekrarı oldu
Tahminimce yok. Ama tabi sor sen için rahat etsin.Yarin yine bi sorayim bari ben doktora. Ac ve tok arasinda fark var mi
Yani demii sonucda iki türlü de bebise gidiyor. Ahh benim.pinpiriklerim biktim bu huyumdanTahminimce yok. Ama tabi sor sen için rahat etsin.
Kese yuvarlaksa kız diyorlar :)
Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttumVinalac kullaniyorum 14. Haftada birakacam. Magnezyum demir ve kalsiyum verdi dün.
Benim de demir eksikliğim var canım. Hamilelikten önce ilaç kullanıyordum. Doktor bıraktırdı sonra başlayacakmışız.Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek
evet canım eşimle bende var ikinci gebelikte de yapıldı şuan 3. hamileyim tekrar yapılacakmışdoktor söylediBide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba
r ,doğumdan sonra yapıldı ama tam hatırlamıyorum.kürtajımdanBide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba
Kızlar bugün kontrole gittim normalde 9+6 olması lazım usgd10+2cikti herşey normal dedi benim pıhtılaşma sorunum vardı bu yüzden sulandırıcı iğne kullanıyordum diğer gebeligimde kullandım bu arada doktor artık kesebilirsin bu iğnelerin faydası yok sadece anneyi strese sokuyor dedi benim ilk gebeligimde bir kaybim olduğu için biraz kafam karıştı açıkçası biraksammi emin olamadım birde 17 aylık bebegim var sütten kesmelimiyim dedim doğuma kadar emzir ikisinede hiç bir zararı olmaz dedi sizinle paylaşmak istedim benzer tecrübeleri olan varsa fikir almak isterim bu arada bendesin resminide atıyorum cinsiyet tahmini olan var mı
Geçmiş olsun benim bilgim yok umarım skıntısız bi şekilde hamileliğinizi tamamlar bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhaba kızlar, 8+2 oldum. Dün doktora gittiğimde kesede şekil bozukluğu olmuş dedi, ama kalbi dinledik. Düşük tehlikesi var diye zaten progestan iğne ve hap kullanıyorum. Bol bol dinlen dedi. Var mı kesesinde şekil bozukluğu olan? Sonrasında düzelen ?
Geçmiş olsun benim bilgim yok umarım skıntısız bi şekilde hamileliğinizi tamamlar bebeğinizi kucağınıza alırsınızMerhaba kızlar, 8+2 oldum. Dün doktora gittiğimde kesede şekil bozukluğu olmuş dedi, ama kalbi dinledik. Düşük tehlikesi var diye zaten progestan iğne ve hap kullanıyorum. Bol bol dinlen dedi. Var mı kesesinde şekil bozukluğu olan? Sonrasında düzelen ?
Bende d vitamini bide demir eksikligi var ama doktora bunları söylemeyi unuttum
Oda kan tahlili istemedi hiçbir şeye bakmadı heyecandanda aklıma gelmedi söylemek
Bide kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ikinci gebelikte iğne yaptırmak gerekiyor mu acaba
Bizede tamamen supriz oldu ikinci daha çok küçük 17 aylık hayırlısı olsun sağlıklı oluşumlardaHos geldin benimde 2 oglan var 3. Bebis supriz oldu ins rabbim kiz nasip eder ikimizede.
Bana kız gibi geldi
teşekkür ederim neden pekiBana kız gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?