2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sanırım fikirlerinizi almak istiyorum. 6 haftalık karından ultrason fotoğrafı bu

Eklentiler

• 20200115_104527-1-1.jpg
    358,8 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
folicus plus alıyorum sabahları tok akşam tokta omega3alıyordum ama şu an bıraktım mideme o bile dokunuyor
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sanırım fikirlerinizi almak istiyorum. 6 haftalık karından ultrason fotoğrafı bu
kese teorilerine göre kız gibibu arada hoş geldin

Esimde cok sicak bakmadi bende kararsiz kaldim bilemedim hergun igne vurmak helede benim gibi biri için çok zor dediğin gibi başka bir doktorunda fikrini alsam iyi olur

Inşallah kızdır canım iki oğlum var hayırlısı olsun tabi ama bir kızım olsun çok isterim

[QUOTE="Blackkcat, post:
[/QUOTE]

Kizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
Ben folidoce içiyorum öğlen tok karınla ama kustuğum için aç içmek zorunda kalıyorum bu aralar bide d vitamini kullananlar oluyormuş kullanan var mı acaba

folicus plus alıyorum sabahları tok akşam tokta omega3alıyordum ama şu an bıraktım mideme o bile dokunuyor
Bende vinalac aktif folik asit kullaniyorum. Gece yatarken tok icerdim artik gunduz almaya basladim sanki gunduz daha iyi oluyo

Ben folidoce içiyorum öğlen tok karınla ama kustuğum için aç içmek zorunda kalıyorum bu aralar bide d vitamini kullananlar oluyormuş kullanan var mı acaba
Vinalac kullaniyorum 14. Haftada birakacam. Magnezyum demir ve kalsiyum verdi dün.

Pregnacare'i akşam 21:00'de tok karna içiyorum. Bir de D vitamini takviyem var. Günde bir puf. Masamın üzerinde. Aklıma gelince fıslatıyorum.

Pregnacare üzerinde günün herhangi bir öğününde yemekle birlikte alınması tavsiye ediliyor. Bu bilgiyi de vermiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…