- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 38
folicus plus alıyorum sabahları tok akşam tokta omega3alıyordum ama şu an bıraktım mideme o bile dokunuyorKizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
kese teorilerine göre kız gibiArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş sanırım fikirlerinizi almak istiyorum. 6 haftalık karından ultrason fotoğrafı bu
Esimde cok sicak bakmadi bende kararsiz kaldim bilemedim hergun igne vurmak helede benim gibi biri için çok zor dediğin gibi başka bir doktorunda fikrini alsam iyi olurHaplar 7.ayda iğneler doğuma çok yakın kesiliyor diye biliyorum etrafimda herkes öyle yaptı şimdi bilemedim pıhtılaşma varsa bırakılması ne kadar doğru bilemedim başka doktorada danış istersen tuaf geldi şuan valla
Inşallah kızdır canım iki oğlum varben hep eşimle gittim kendi işi olduğu için sıkıntı çıkmadı şükür benden meraklı zaten
sağol canım
aldım hem midem bulanıyo hem yiyorum hem kusuyorum
maşallh canım,bana doktor hiç ilÇ vermedi sürekli bulantı öğürme var ve hala kimse bilmiyo hamileliğimibu ara midemi üşüttüm sanıyolar
Maşallh baebişe canımbence kız
Hos geldin benimde 2 oglan var 3. Bebis supriz oldu ins rabbim kiz nasip eder ikimizede.Inşallah kızdır canım iki oğlum varhayırlısı olsun tabi ama bir kızım olsun çok isterim
[/QUOTE][QUOTE="Blackkcat, post:
kese teorilerine göre kız gibibu arada hoş geldin
Bakalm cnm bende oyle hissediyorum insallah oyle olurBu bana erkek gibi geldi şu nub dedikleri şeye göre sanki
Bakalm cnm bende oyle hissediyorum insallah oyle olurBu bana erkek gibi geldi şu nub dedikleri şeye göre sanki
Ben folidoce içiyorum öğlen tok karınla ama kustuğum için aç içmek zorunda kalıyorum bu aralar bide d vitamini kullananlar oluyormuş kullanan var mı acabaKizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
Bende vinalac aktif folik asit kullaniyorum. Gece yatarken tok icerdim artik gunduz almaya basladim sanki gunduz daha iyi oluyofolicus plus alıyorum sabahları tok akşam tokta omega3alıyordum ama şu an bıraktım mideme o bile dokunuyor
kese teorilerine göre kız gibibu arada hoş geldin
Vinalac kullaniyorum 14. Haftada birakacam. Magnezyum demir ve kalsiyum verdi dün.Ben folidoce içiyorum öğlen tok karınla ama kustuğum için aç içmek zorunda kalıyorum bu aralar bide d vitamini kullananlar oluyormuş kullanan var mı acaba
Doktorun mu soyledi cnm ac almani. Eczaci bana tok.dedi bende hep tok.karina iciyorumBen sabah aç folik asit alıyorum akşam tok omega 3 ve balık yağı
Kizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
Ben de vinalac kullanıyorum. Eczacı bana sabah aç karnına demiştiVinalac kullaniyorum 14. Haftada birakacam. Magnezyum demir ve kalsiyum verdi dün.
Yok canım günün herhangi bir vakti al dedi işe gitmeden sabah alıyorumDoktorun mu soyledi cnm ac almani. Eczaci bana tok.dedi bende hep tok.karina iciyorum
Kizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
Yarin yine bi sorayim bari ben doktora. Ac ve tok arasinda fark var miBen de vinalac kullanıyorum. Eczacı bana sabah aç karnına demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?