2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok kıvrık duruyo minnak görünmüyor sanki birşey daha
Yaaa tam o arada hareket ediyordu.kendi kendine dönüp duruyordu kucuk fasulyem ondan oyle cikti

Esim ve ailesi mavi yesil gozluler. Bende sarisinim. Oglum sarisin yesil gozlu. Simdi hep hayal ediyorum kizim olursa oda sarisin renkli gozlu olur mu diye

Esim ve ailesi mavi yesil gozluler. Bende sarisinim. Oglum sarisin yesil gozlu. Simdi hep hayal ediyorum kizim olursa oda sarisin renkli gozlu olur mu diye
Benimde kızım sarışın yeşil gözlü bende şöle kumral sarı , renkli gözlü bir erkek istiyorum. Öncelik tabi hayırlı sağlıklı olsun ama tatlış bir oğlumda olsun istiyorum yani. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.

Amiiin insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip.etsin. ama bi parcada gonlumuzdeki olsa fena olmaz

Kizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde

Kizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
Ben sabah aç folik asit alıyorum akşam tok omega 3 ve balık yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…