Bu bana erkek gibi geldi şu nub dedikleri şeye göre sankiBuda benim burda 11+4 fln :)
Çok kıvrık duruyo minnak görünmüyor sanki birşey dahaBanada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Aslinda buraya atcaktim ama cvp almam uzun surer diye atmamistimmmCanım şu sayfaya at istersen. Nub a göre tahmin ediyor :)
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
@Ikra meyra Merhaba. Bende çok merak ediyorum. 11 haftalık. Yorum yapabilir misiniz acaba? Emin olamadım sanki kız gibi tekrar USG paylasinwww.kadinlarkulubu.com
Yaaa tam o arada hareket ediyordu.kendi kendine dönüp duruyordu kucuk fasulyem ondan oyle ciktiÇok kıvrık duruyo minnak görünmüyor sanki birşey daha
Ayy hep kiz dediniz heyecan yaptimmmBende nub bilmiyorum. Ama tamamen tahminime dayalı kız diyorum
Evet orada görünen şey kaymadıysa kız olabilir sankiYaaa tam o arada hareket ediyordu.kendi kendine dönüp duruyordu kucuk fasulyem ondan oyle cikti
Cok sasiririm kiz olursa bir okadar da mutlu olurummm ayyKız bence
Ayyy ne de güzel olurEsim ve ailesi mavi yesil gozluler. Bende sarisinim. Oglum sarisin yesil gozlu. Simdi hep hayal ediyorum kizim olursa oda sarisin renkli gozlu olur mu diye
Benimde kızım sarışın yeşil gözlü bende şöle kumral sarı , renkli gözlü bir erkek istiyorum. Öncelik tabi hayırlı sağlıklı olsun ama tatlış bir oğlumda olsun istiyorum yani. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.Esim ve ailesi mavi yesil gozluler. Bende sarisinim. Oglum sarisin yesil gozlu. Simdi hep hayal ediyorum kizim olursa oda sarisin renkli gozlu olur mu diye
Evet bende çok su içiyordum şimdi ne oldu böyleBende ayniyum sudan tiksimdim ki ben cok su icen biriyim agzimin ici hep aci tat.
Kız geçti içimdenBanada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Saglikli olsunda ama insallahhhKız geçti içimden
Amiiin insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip.etsin. ama bi parcada gonlumuzdeki olsa fena olmazBenimde kızım sarışın yeşil gözlü bende şöle kumral sarı , renkli gözlü bir erkek istiyorum. Öncelik tabi hayırlı sağlıklı olsun ama tatlış bir oğlumda olsun istiyorum yani. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
Ayy cok heyecanlı:)Net değil ama doktor erkek gibi görünüyo dedi. Haftaya cumayi beklicez simdi bakalimkendi doktorum ne dicek cok merak ediyom
KizBanada tahminde bulunur musunuzznub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm
Ben sabah aç folik asit alıyorum akşam tok omega 3 ve balık yağıKizlar bir sey soracagim. Folik asit veya vitamininizi hangisini kullaniyorsaniz. Ac karna mi iciyorsunuz tok karina mi? Ve gunun hangi saatlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?