Salam sosis vs yemem ama sucuga dayanamıyorumkasap sucugu veya cumhuriyet marka sucuk tuketiyorum. Ama pizzanin ustundekilerde firinda kalip pisiyor diye guzel dusunmek istiyorum
Valla ben 3 olcak patates kizartip yanina ketcap mayonezle deve gibi yiyom canim. Yerken de yarasin bebişime aç ağzını bak geliyo diyomMayonezi biz onceki hamileligimdeki arkadaslarla cok arastirmistik canim cok sevdigimizden elde ettigimiz bilgi şuydu normal mayonezler yeniyor ama bazi mayonezler varmis dolapta satiliyormus onlari yememek lazimmis. Biz yemeyi cok seven bi hamile grubuyduk hepimiz yedik mayonezi bi zarari olmadi ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Kendi adima ben yiyorum ama
Gercekten cok zor bisey esimi aradigimda arkadan arkadaslari yenge canin bundan istiyor mu diyor esimde yapmayin diye konusuyor cok ugrasiyorlar ee olsun o kadar baba olmak bunu gerektirir demi ama o yuzden nazimizi ceksinler bi zahmet canim ne istediyse bulsunlarAhh benim oğlan yaz meyvesi sayıp duruyor ımmmh anne olsa yesek diyor. Diyorum suss sakın. Geçen bi meyve dedi dedim deme onusonra tuvalete gittim allahım nasıl kokusu geliyor burnuma eşime dedim o kokudan nasıl o koku geliyor tuvalette dedi
Aksam balik yiyemezsem bende bi patso yapayim vallaValla ben 3 olcak patates kizartip yanina ketcap mayonezle deve gibi yiyom canim. Yerken de yarasin bebişime aç ağzını bak geliyo diyom
Gercekten cok zor bisey esimi aradigimda arkadan arkadaslari yenge canin bundan istiyor mu diyor esimde yapmayin diye konusuyor cok ugrasiyorlar ee olsun o kadar baba olmak bunu gerektirir demi ama o yuzden nazimizi ceksinler bi zahmet canim ne istediyse bulsunlar
Yani herkesin dusuncesi farklidir tabiki canim ama ben sucuk yerim iyice pisirip. Onceki hamileligimde sayisini hatirlamiycagim kadar yedim. Simdide yiyorum hergun olmamak kaydiylaben de sucuk yedim yaa
sosis salam zaten hiç sevmem
ama sucuk pişince seviyorum yaaa
onu da herhalde 3 kere falan yemişimdir gerçi kahvaltıda yumurtayla
bir kere ben de pizzada yedim.
Valla ben 3 olcak patates kizartip yanina ketcap mayonezle deve gibi yiyom canim. Yerken de yarasin bebişime aç ağzını bak geliyo diyom
Balık hic yiyemez oldum. Ceviz tüketiyorum hergun ki omega3 alsın bebişim. Kuru fasulye cok faydaliymis bu arada yaninda kuru soğanla daha da faydali oluyomus. Bu akşamki menümAksam balik yiyemezsem bende bi patso yapayim vallacanim istedi mis
Benım canım uZun zaman sonra patso ıstedı bak oda sanırım ıcınde et balık olmadıgı ıcın ılgımı cektı suan aksam bende yapıcam:)Aksam balik yiyemezsem bende bi patso yapayim vallacanim istedi mis
KatılıyorumValla zamaninda annelerimiz toksplazmadan bi haber istediklerini yiyorlarmis saglikli dunyaya gelmisiz bence cig et tavuk ve yumurta yemedigimiz surece ve sakatat bi sknti olmaz bence yaa
Evet ilk hamilelikte hiç ama hiç yiyememiştim bunda biraz olsun 2-3 kerede olsa yedim ama kokusu çok rahatsız ediyor. Son yediğimden sonra iyice tiksindim zaten.İlerleyen aylarda kolaylikla yicez canim baligi ama bu aylarda sıkıntı. Mesela biz bugun yicez ama ben nasil yicem bilmiyorum4.ay itibariyle rahat rahat yeriz
Balık hic yiyemez oldum. Ceviz tüketiyorum hergun ki omega3 alsın bebişim. Kuru fasulye cok faydaliymis bu arada yaninda kuru soğanla daha da faydali oluyomus. Bu akşamki menüm
Cevize benimde baslamam lazim. Kaju findik badem yiyorum simdilik bikac bikac ama cevizede basliyim. Afiyet olsun canim kuru fasulye candirBalık hic yiyemez oldum. Ceviz tüketiyorum hergun ki omega3 alsın bebişim. Kuru fasulye cok faydaliymis bu arada yaninda kuru soğanla daha da faydali oluyomus. Bu akşamki menüm
Valla zamaninda annelerimiz toksplazmadan bi haber istediklerini yiyorlarmis saglikli dunyaya gelmisiz bence cig et tavuk ve yumurta yemedigimiz surece ve sakatat bi sknti olmaz bence yaa
Zamanında öyleymiş ama o zamanda sebebi bilinmeyen kayıplar sakat doğumlar vs fazlaymış. Üzülerek katılmıyorum.Valla zamaninda annelerimiz toksplazmadan bi haber istediklerini yiyorlarmis saglikli dunyaya gelmisiz bence cig et tavuk ve yumurta yemedigimiz surece ve sakatat bi sknti olmaz bence yaa
Ben de badem findik ceviz bi de kabak çekirdeği tüketiyorum hepsi de cok faydaliymis. Kendi göbegimde vardı onla birlikte şu an karnim 6 aylik gibi geziyom ortaliktaCevize benimde baslamam lazim. Kaju findik badem yiyorum simdilik bikac bikac ama cevizede basliyim. Afiyet olsun canim kuru fasulye candir15 tatil sebebiyle koye gecicez bol bol yaptiricam kayinvalideme Ben onlar gibi guzel yapamıyorum o tarz yemekleri
Kayserili sahinleri goturuyon galibaValla ben 3 olcak patates kizartip yanina ketcap mayonezle deve gibi yiyom canim. Yerken de yarasin bebişime aç ağzını bak geliyo diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?