2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın. Dün gece sadece benim kötü geçmemiş uykumda felaket baş ağrısı çektim

İstanbuldamsın?
[/QUOTE]
Evet canım istanbul

Günaydın,kendini kötü hisseden arkadaşlar inşallah bugün daha iyi olurlareşimin dayısı vefat etti bütün gece bi köy evinde sabahladık çocukları anneme bıraktım,bugünde eşimin yerine çalışıyorum,çok yorgun ve bitkinim ama geçecek uzanınca inşallah,ayrıca bugün randevumu iptal etmek durumunda kaldıkdaha bebek var mı yok mu onu bile bilmiyorum

Sağlıkla kavuş inşallah. Maalesef doğuma kadar gidiyor. Sonra insan diyor ki keşke en güzel şekilde yaşasaydım o günleri. Zaten olacağın önüne geçilemeyecek boşuna yaşamamışım hamileliği diyor insan. Ama işte en ufak akıntı da kanama mı demekten kendini alamıyor. Bi an çince doğsa artık kucağımda olsa da iyi olduğunu görsem diyor. Sonra geriye 9 ay geçmiş ama yaşanmamış hamilelik kalıyor hele bir de riskler çıkınca.. Yapabildiğin kadar yaşamaya bak her anı çok güzel bir süreç, geriye bakıp keskesiz sürsün.

artık devletlerde bile randevu istiyorlar 1 Ocak irtibari ile sağlık ocağı dahil olmaz üzere randevu ile işlem yapıyor o yüzden özelde yaptırmam gerekiyor çünkü doktor Cuma’ya kadar tahlillerimi bekliyo bakalım bi çözüm bulucam artık
[/QUOTE]

Randevu sisteminde yer boşalınca haber ver seçeneği var genelde iptal olan mutlaka çıkıyor 1 gün sonrası için bile haber gelebiliyor. Özelde vermeden şansını bi dene istersen.

Vardır kötü düşünme sende hemen canım

Canım öyle olsa gelişim olurdu. Perşembe günü de 6 haftalık tu, şuanda da 6 haftalık. Bir gün ilerleme olmamış. Perşembe devlette bakacaklar ondan sonra yine bekleme yaparlar. Hakkımızda hayırlısı ben Rabbime şükür ediyorum eşim istemedi bebeği ve ben aldırmam dedim o günaha girmedim

Randevu sisteminde yer boşalınca haber ver seçeneği var genelde iptal olan mutlaka çıkıyor 1 gün sonrası için bile haber gelebiliyor. Özelde vermeden şansını bi dene istersen.
[/QUOTE]
Bi bakım canım çok sağol

aynen
inanın 6 7 aylık olduğunda bile bir paylaşım yapmıyım yaa, bir şey olur falan diye düşünüyorum.
insanlar nasıl böyle mutlu hamilelikler geçiriyorlar ne kadar mutlular, çok özeniyorum onlara.

Canımm benim aynen öyle oldu hatta bana 27 mart gibi görünüyor du ama gel gör ki 40+5 de doğurdum 8 nisan da... Son günümdü zaten o gün sancım gelemseydi suni sancı ile doğum başlatılacaktı

Tüm anne adaylarının hamileliği sağlıkla geçsin inşallah Sıkıntısız doğumlarınız olsun kızlar bebişleriniz sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

Vardır kötü düşünme sende hemen canım
kötü düşünmek değil salında ama daha sadece 5.haftada gördüğüm keseyle beklemek zor oldu,bugün ne güzel randevum vardı gidemicez inşalllh yarın sabah gidicem
Allahın dediği olur bakalım iyi ki aldırmak istememişsin,hakkında hayırlısı olsun inaşllh

canım çok geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah.
bebeği aldırmamakla en iyisini yapmışsın.
3 tane ne güzel evladın var, onlar en büyük teselli sana.

kötü düşünmek değil salında ama daha sadece 5.haftada gördüğüm keseyle beklemek zor oldu,bugün ne güzel randevum vardı gidemicez inşalllh yarın sabah gidicem

ayy nasıl da kötü denk gelmiş yaa
Allah rahmet eylesin.
neyse yarın gideceksin zaten, ama insan sabırsızlanıyor işte.

Canım benim de öyle geçtiğimiz pazartesi ile bu pazartesi mm bile oynamamış ama ben ilkinde kalp atışını duymuştum bunda kalp atışı da durmuştu o yüzden kesindi. Ama sen hiç duymadın sanırım belki ilerleyen günlerde duyarsın üzülme. Ben de kürtajdan çıktım genel anestezi yaptılar sonrasında da hiç ağrım olmadı çok şükür alınan örnek de genetiğe yollanacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…