Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağrı olması çok normal ama bende hiç olmuyor nedense yaa, hatta öksürürken bile azaldı, umarım bir şey yoktur
Allah sabır versin çok üzüldüm. En kısa zamanda atlatırsın inşallah...Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.. çok fazla yazacak durumda değilim. Ben heralde biraz zor atlatıcam bu durumuhepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi
![]()
Merhaba canim ya keyifsiz oldugun zamanlar buralarda olursamda yazmiyorum okuyorum amaMerhaba canım uzun zamandır gözükmüyorsunn:)
Benim iştahım yerinde çok şükür. İnşallah senin bulantıların en kısa sürede biter :)
Allah yardimcin olsun canimHepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.. çok fazla yazacak durumda değilim. Ben heralde biraz zor atlatıcam bu durumuhepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi
![]()
Bence de oğlan anası olucaksin
Kızlar 11" haftalık hamileyim kasık ağrısı cok oluyor normal mıdır sizde var mı böyle ağrı cuma günü randevum var ama korkuyorum biraz Bı şey olur dıye
canım bence tavsiye vereyim hiç kestirme, çünkü hamilelikte saçlar bir saçmalıyormuş, uzunken en azından toplanıyor saçlar.
inşallah canım, gelsinler hayırlısıyla.
inşallah canım, gerçekten zor.
canım senin çalışma saatin uzundur belki, normalde yok erken çıkma çünkü, sadece 7.5 saatten fazla çalışamazsın o da molalar hariç
Bızde de bole bır uygulama yok sadece bebek 1yasına gelene kadar haftada 1gun ızınlısın sut ıznı8 se iş başı yapıp 5 te payda ediyorum ona rahmen iiki buçuk saat hakkım var ama ben erken paydos ettim ici istemiyorum sonra toplatıp kullancam
Bızde de bole bır uygulama yok sadece bebek 1yasına gelene kadar haftada 1gun ızınlısın sut ıznı
Bende duymadım hıc canımBilmiyorum biz yurt dışıyla çalıştığımız için olabilir almanya şartlarına göre çalışıyorum belkide o yüzden dicem ama özel hastane de çalışanlardan felan da duydum bi kaç kişiden duydum çoğu kişi ya bilmiyor yada böyle bi uygulama yok
Ben varım. Hatta artık rüya yorumuna bakmaya korkuyorum, bir tanesi var en kötüsüydü. Gerçekten hiç iyiye yorulacak bir rüya değildi. Yorum olarak kötü bir haber alacağınıza işaret diyordu.Arkadaşlar kabuslar görüyor ve çok etkileniyorum.. Bir de anlamına bakınca yıkılıyorumHamilelikte rüyaların çok görüldüğünü okumuştum... Ama anlamlarından çok etkileniyorum... Benim gibi kabus içinde olan var mı aranızda?
Ben varım. Hatta artık rüya yorumuna bakmaya korkuyorum, bir tanesi var en kötüsüydü. Gerçekten hiç iyiye yorulacak bir rüya değildi. Yorum olarak kötü bir haber alacağınıza işaret diyordu.
O yüzden bakmasak daha iyi![]()
Iyi canim gozun aydin ins bekliyoruz hayirli haberlerini
Çok rüya görüyorum artık o yüzden rüya tabirlerine bakmıyorumArkadaşlar kabuslar görüyor ve çok etkileniyorum.. Bir de anlamına bakınca yıkılıyorumHamilelikte rüyaların çok görüldüğünü okumuştum... Ama anlamlarından çok etkileniyorum... Benim gibi kabus içinde olan var mı aranızda?
Kayseri. Imkanin varsa özeli en iyisi acil durumlar dışında tercih etmiyorum Allahim kimseyi de düşürmesinHangi şehirdesiniz? Ben de ilk defa şehir hastanesine gittim ama özelde mi devam etsem Ankara Üniversitesi'ne mi gitsem karar veremedim