2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bebeğini kaybeden tüm arkadaşları çok geçmiş olsun diyorum,üzülmesınler bende yaşadım.allah en kısa sürede yeniden nasip etsin inşallah canı gönülden diliyorum.arada çok mesaj kaynıyor yetişemiyorum.

ağrı olması çok normal ama bende hiç olmuyor nedense yaa, hatta öksürürken bile azaldı, umarım bir şey yoktur

10. Haftadan sonra azalıyor. Benimde hapşırınca anlık bi girerdi şimdi tık yok. Bende neden gitti bi belirtiler dedim ama cuma günü hatta doktor kötü bişi dicek galiba dedim ama kalp atışı herşey yolunda. Birde benim ilk gebelikte değil 🙈

Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.. çok fazla yazacak durumda değilim. Ben heralde biraz zor atlatıcam bu durumu 😔 hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi 🙏🏼
Allah sabır versin çok üzüldüm. En kısa zamanda atlatırsın inşallah...

Merhaba canım uzun zamandır gözükmüyorsunn:)
Benim iştahım yerinde çok şükür. İnşallah senin bulantıların en kısa sürede biter :)
Merhaba canim ya keyifsiz oldugun zamanlar buralarda olursamda yazmiyorum okuyorum ama☺️
insallah canim bakalim bu haftayi saglikla atlatalim belki dusuk riskide azalir

Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.. çok fazla yazacak durumda değilim. Ben heralde biraz zor atlatıcam bu durumu 😔 hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi 🙏🏼
Allah yardimcin olsun canim

Ankarada olan arkadaslar mesaı saatlerı dısında bebegınızle ılgılı bır sorun,kanama,lekehıssedeesenız Çukurambar koru hastanesı 24sa kadın dogum nobetcı doktoru var hemen gıdıp ultrasonla bebegınızı gorebılırsınız ,devlettekı yasadıgınız sorunları yasamıyorsunuz aklınızda bulunsun:)

Kızlar 11" haftalık hamileyim kasık ağrısı cok oluyor normal mıdır sizde var mı böyle ağrı cuma günü randevum var ama korkuyorum biraz Bı şey olur dıye

Eşim surekl itakipte gün gün ne oluyor diye daha dun söyledi 11.haftada kasık ağrıları olur diye belki öyle biseydir

canım bence tavsiye vereyim hiç kestirme, çünkü hamilelikte saçlar bir saçmalıyormuş, uzunken en azından toplanıyor saçlar.

inşallah canım, gelsinler hayırlısıyla.

inşallah canım, gerçekten zor.

canım senin çalışma saatin uzundur belki, normalde yok erken çıkma çünkü, sadece 7.5 saatten fazla çalışamazsın o da molalar hariç

8 se iş başı yapıp 5 te payda ediyorum ona rahmen iiki buçuk saat hakkım var ama ben erken paydos ettim ici istemiyorum sonra toplatıp kullancam

8 se iş başı yapıp 5 te payda ediyorum ona rahmen iiki buçuk saat hakkım var ama ben erken paydos ettim ici istemiyorum sonra toplatıp kullancam
Bızde de bole bır uygulama yok sadece bebek 1yasına gelene kadar haftada 1gun ızınlısın sut ıznı

Bızde de bole bır uygulama yok sadece bebek 1yasına gelene kadar haftada 1gun ızınlısın sut ıznı

Bilmiyorum biz yurt dışıyla çalıştığımız için olabilir almanya şartlarına göre çalışıyorum belkide o yüzden dicem ama özel hastane de çalışanlardan felan da duydum bi kaç kişiden duydum çoğu kişi ya bilmiyor yada böyle bi uygulama yok

Bilmiyorum biz yurt dışıyla çalıştığımız için olabilir almanya şartlarına göre çalışıyorum belkide o yüzden dicem ama özel hastane de çalışanlardan felan da duydum bi kaç kişiden duydum çoğu kişi ya bilmiyor yada böyle bi uygulama yok
Bende duymadım hıc canım

Arkadaşlar kabuslar görüyor ve çok etkileniyorum.. Bir de anlamına bakınca yıkılıyorum😓😓 Hamilelikte rüyaların çok görüldüğünü okumuştum... Ama anlamlarından çok etkileniyorum... Benim gibi kabus içinde olan var mı aranızda?

Arkadaşlar kabuslar görüyor ve çok etkileniyorum.. Bir de anlamına bakınca yıkılıyorum😓😓 Hamilelikte rüyaların çok görüldüğünü okumuştum... Ama anlamlarından çok etkileniyorum... Benim gibi kabus içinde olan var mı aranızda?
Ben varım. Hatta artık rüya yorumuna bakmaya korkuyorum, bir tanesi var en kötüsüydü. Gerçekten hiç iyiye yorulacak bir rüya değildi. Yorum olarak kötü bir haber alacağınıza işaret diyordu.
O yüzden bakmasak daha iyi :(

Ben varım. Hatta artık rüya yorumuna bakmaya korkuyorum, bir tanesi var en kötüsüydü. Gerçekten hiç iyiye yorulacak bir rüya değildi. Yorum olarak kötü bir haber alacağınıza işaret diyordu.
O yüzden bakmasak daha iyi :KK43:

Aynen öyle bakmamak daha iyi 😉
Iyi canim gozun aydin ins bekliyoruz hayirli haberlerini

İnşallah canım 😊
Çok rüya görüyorum artık o yüzden rüya tabirlerine bakmıyorum 😊

Hangi şehirdesiniz? Ben de ilk defa şehir hastanesine gittim ama özelde mi devam etsem Ankara Üniversitesi'ne mi gitsem karar veremedim
Kayseri. Imkanin varsa özeli en iyisi acil durumlar dışında tercih etmiyorum Allahim kimseyi de düşürmesin

Back