2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ahah yaa hele ilk olmayan hamile arkadaşlar da bunları diyince benim panik yapmam normal diyorum : )

bakma canım yaa
gerçekten gerek yok, eskiden de sürekli muhteşem yorumlu rüyaşar görürdüm sonra başımıza gelmeyen felaket kalmadı o nedenle hiç düşünme bunları. Olacağı varsa allah korusun zaten yaşayıp göreceğiz. bir de öncesinden tedirgin olmay gerek yok, bu sefer olmayacağı varsa bile gerginlik yaşamış olursun, hiç gerek yok.

Günaydın hanımlar Nasılsıniz bu rüya işi birkac gündur beni de bunaltıyor rüyadan uyanınca uyuyamıyorum sabah da kalkıp ise gitmek çok zor geliyor sonra da gelsin baş ağrıları bugune hamdolsun
Valla rüyabiryana ama ben dün gece saatlerce çarpıntım oldu uyuyamadım :/

Valla rüyabiryana ama ben dün gece saatlerce çarpıntım oldu uyuyamadım :/
Merhaba, çok ilginç ilk defa dün gece benim de başıma geldi, kalbim bütün vücudumda atıyordu sanki, beynim de zonklayarak uykuya daldım yine 4.30'dan sonra

öncesinde de rüyalar, aşırı terleme.. çok ilginç bir geceydi.

dün gece dolunay vardı belkide ondandır.

Her uyanıp yattıktan sonra değişik rüya görüyorum. Kabus daha doğru olur. Tabirine bakmıyorum. Hakikatli rüya değiller sonuçta.

Bu gece rüyamdaki yaratıktan kaçarken gerçekten yataktan kalkmaya çalışınca boynumdan küt diye ses çıktı, sabah eşim masaj yaptı, ama bana mısın demiyor. Bugün iş nasıl geçer bilmiyorum.

uyku loading birazdan masada sızacağım .

İgnemi de vurundum. Bebişim haftasinda günü gününe gidiyo cok şükür 2 kilo alarak 66 olmusum gelsin kilolar

Selam güzel anne adayları ben de tüp bebekle 10 yıl sonra gebe kaldım ve kısmetse Ağustos 21 doğum görünüyor, ama ben çok tedirgin oluyorum, sürekli bebeğime bişe olmuşmudur, iyi midir diye düşünüp duruyorum, aklımdan nasıl silebilirim,keyfili geçirmek istiyorum bu zamanlarımı ama hep bi korku var siz neler tavsiye edersiniz?

Kızlar selam bu tahlilleri yaptıran var mı ? Özelde sizce ne kadar tutar bunlar yaptıran var mı ?

Eklentiler

• A063392D-6396-4945-B723-79F83DE4E482.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…