guzel haberlerını beklıyoruz cnm :)Günaydın canlar. Bende otobüsteyim heyecan dorukta tabi doktora gidiyorum
ahah yaa hele ilk olmayan hamile arkadaşlar da bunları diyince benim panik yapmam normal diyorum : )10. Haftadan sonra azalıyor. Benimde hapşırınca anlık bi girerdi şimdi tık yok. Bende neden gitti bi belirtiler dedim ama cuma günü hatta doktor kötü bişi dicek galiba dedim ama kalp atışı herşey yolunda. Birde benim ilk gebelikte değil
Ben varım. Hatta artık rüya yorumuna bakmaya korkuyorum, bir tanesi var en kötüsüydü. Gerçekten hiç iyiye yorulacak bir rüya değildi. Yorum olarak kötü bir haber alacağınıza işaret diyordu.
O yüzden bakmasak daha iyi
Valla rüyabiryana ama ben dün gece saatlerce çarpıntım oldu uyuyamadım :/Günaydın hanımlar Nasılsıniz bu rüya işi birkac gündur beni de bunaltıyor rüyadan uyanınca uyuyamıyorum sabah da kalkıp ise gitmek çok zor geliyor sonra da gelsin baş ağrıları bugune hamdolsun
Merhaba, çok ilginç ilk defa dün gece benim de başıma geldi, kalbim bütün vücudumda atıyordu sanki, beynim de zonklayarak uykuya daldım yine 4.30'dan sonraValla rüyabiryana ama ben dün gece saatlerce çarpıntım oldu uyuyamadım :/
dün gece dolunay vardı belkide ondandır.Merhaba, çok ilginç ilk defa dün gece benim de başıma geldi, kalbim bütün vücudumda atıyordu sanki, beynim de zonklayarak uykuya daldım yine 4.30'dan sonra
öncesinde de rüyalar, aşırı terleme.. çok ilginç bir geceydi.
nedenUltrasona giremedim kızlar perşembe gününe sıra verdi
Nedenki insani ugrastirmasalar olmuyor dimi git gel. Sanki kolay cocukla.Ultrasona giremedim kızlar perşembe gününe sıra verdi
İş olsun işte bende özele gidiyorum artık dayanamıyorum en azından ne olduğunu bilirim güzelce anlatır bana halimiNedenki insani ugrastirmasalar olmuyor dimi git gel. Sanki kolay cocukla.
Arkadaşlar kabuslar görüyor ve çok etkileniyorum.. Bir de anlamına bakınca yıkılıyorumHamilelikte rüyaların çok görüldüğünü okumuştum... Ama anlamlarından çok etkileniyorum... Benim gibi kabus içinde olan var mı aranızda?
Ben 1saat uyumusum:)uyku loadingbirazdan masada sızacağım .
ay keşke nerdeeeee gelen giden bitmiyor yoksa bende masaya kafamı koyar uyurdumBen 1saat uyumusum:)
Hahaha:))cok tatlısın enerjını yerım:) bende oldum gecen hafta ıgne :)İgnemi de vurundum. Bebişim haftasinda günü gününe gidiyo cok şükür 2 kilo alarak 66 olmusumgelsin kilolar
Allahtan benım ole bıseyım yok:)ay keşke nerdeeeee gelen giden bitmiyor yoksa bende masaya kafamı koyar uyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?