benimde 8. hafta ama karnım gözle görülür belirginleşti :)Ben gittiğimde 9+2 ydi ve eller bacaklar kafa kıpır kıpırdı. Ama size tavsiye gitmeden çikolata yiyin kesinliklebaya etkili oluyor, ben öyle yapıyorum
Canım ben de 5 kilo aldım. Sigarayı bıraktım o da etkili. Bir de zayıf hamile kaldım o da etkili heraldeama karnım resmen çıktı gerçekten pantalonlarımdan sadece 1 tanesi oluyor artık. Yarın 12. haftaya giriyorum. Kimi normal kimi erken diyor, bilemem
Ekledim canım eklenmiş hali kız
Bende hıc kusma mıde bulantısı yokkı kuzumkiyamam bende öyleyim kusunca rahatlıyorum bir tek emedura baslıcam bakalım insallah ıyı gelir . Sanırım kusmaktan halimiz kalmıyor . Soda iç sade minerallerin yerıne gelsin bebeğede faydalı dıye okudum bı cok yerde canlanırsın insallah. Bana iyi geliyor.
benim yakın tarih bakalım ikili testte belki çıkar benim tabloya yazarsın
Hisler çıkıyor bence ya
yine de soda iç :) canlanırsnBende hıc kusma mıde bulantısı yokkı kuzum
İnşallaah. Bakalım ilk kim öğrenecek.benim yakın tarih bakalım ikili testte belki çıkar benim tabloya yazarsın
Ben de erkek hissediyorum. BakalımHisler çıkıyor bence ya
Hepsinde kız çıkmasına rağmen ben erkek hissediyordum erkek oldu
bakalım ilk kim öğrencek yaldızlarla yazın beni tabloya hemen öğrenirsem
Burada bir tek sana birşey hissettim1aralık veya 30kasım hamıle kaldım ıkısındede kız cıkıyor:))))
Ayy benim cuma randevumböyle diyince heyecanlandım
bakalım ilk kim öğrencek yaldızlarla yazın beni tabloya hemen öğrenirsem
yok canım estağfirullah o manada demedim illa öğrencem ya ondan erkenden öğrenirsem bir yıldız çakarsın diye şaka yaptımBebişler doğmadan yarıştırmaya başladık
peki kız mı hissediyorsun =) Ben direk erkek hissediyorum .1aralık veya 30kasım hamıle kaldım ıkısındede kız cıkıyor:))))
benimde cuma yada cumartesiAyy benim cuma randevumböyle diyince heyecanlandım
Biliyorumm ben de şaka yapıyorumyok canım estağfirullah o manada demedim illa öğrencem ya ondan erkenden öğrenirsem bir yıldız çakarsın diye şaka yaptım
Çok üzgünüm kusura bakmayin gerçekten. Allah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah.merhaba benim gebeligim sonlandi malesef.ama dedikleriniz normal cogu kisi aynini yasiyor
Bana da hissetmiştinBurada bir tek sana birşey hissettim
Yani cinsiyet olarak
O da erkek
bakalım doğru çıkacak mı
Bana da hissetmiştinBurada bir tek sana birşey hissettim
Yani cinsiyet olarak
O da erkek
bakalım doğru çıkacak mı
Ama fark varrBana da hissetmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?