- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Muhtemelen:)Zarar li olsa zaten teklif etmezler böyle birseyi
Ya aslında var ama kızlar cuma günü karne alacaklar o para ile onları sinemaya götürmek istiyorum o sebeple sabır etmeye çalışıyorumImkanin varsa bence koşmalısın çünkü cumaya kadar kendini yiyip bitireceksin
6 da ogrendım bende vajinadan yuzde yuz gorursunBenim geç döllenme muhtemelen 11gün geriden geliyor. Doktorun demesine göre bugün . 6+4 oldum. Erken diye acele etmek istemiyorum bir tarafımda git diyor
Banada karından görünene kadar 2 3 kere alttan bakti ve hiç korkum olmadı bende zararlı olduğuna kesinlikle inanmıyorum ki bence çok güzel bise herşeyi goruyorsunZarar li olsa zaten teklif etmezler böyle birseyi
O zaman sozumu geri alıyorum annelik fedakarliktirYa aslında var ama kızlar cuma günü karne alacaklar o para ile onları sinemaya götürmek istiyorum o sebeple sabır etmeye çalışıyorum
İnşallah bakalım gidersem yazacağım buraya6 da ogrendım bende vajinadan yuzde yuz gorursun
Benim geç döllenme muhtemelen 11gün geriden geliyor. Doktorun demesine göre bugün . 6+4 oldum. Erken diye acele etmek istemiyorum bir tarafımda git diyor
Yok valla bu doktor 15 yıllık doktorum rahim ağzına yakin olma durumunu ilk kez senden duyuyorum dedi. Geçen de ayni doktordu ve ısrarla bu cümleyi kurdu. Kisacasi bu konuda bilgi sahibi olmadığını görünce güven denen bişey kalmadıAlakasi yok az önce de yazdığım gibi arkadaşımin kuzenide aynıydı hiç karından bakilmadi ona doktora söylediğin zaman sıkıntı görse zaten bakmaz tmm bazı doktorlar canı gibi gözüksede katıl değiller
Aynen şimdi gitsem belki sadece kalp atışı görecek dinletmeyecek bile ama kızlarım karne alınca onları sinemaya götürsem onlar benden çok daha mutlu olacaklar. Bakacak kimsemiz yok bebiş gelene kadar yaptık yaptık! Yapmadık bir daha böyle aktivite yapamayızO zaman sozumu geri alıyorum annelik fedakarliktirsabret canım bi terslik olsa emin ol bunu hissedersin kafani rahat tut
Banada karından görünene kadar 2 3 kere alttan bakti ve hiç korkum olmadı bende zararlı olduğuna kesinlikle inanmıyorum ki bence çok güzel bise herşeyi goruyorsun
Cuma günü devlet hastanesinde randevum Var canım. Geriye kaldı 4 günBende ilk hamilelegim boş gebelikti bundan 5+1 demi ne gittim bi doktora karından bakti kese var bebek yolk kesesini göremiyorum dedi vajinadan baksam görürüm ama grek yok dedi beni öyle yolladı çok sınır oldum kendi eski hastanemden randevu aldım 5+3 de gittim çok bulantılarım var diye orda hemen vajina bakti 5+5 cıktı erken yumurtlama olduğunu tahmin ediyordum zaten iki gün önde hep adete göre sende bi kaç gün bekle git karından bakıp göremezse vajina iste gerçi direk bakar göremezse insallah sağlıcakla görürsün yavrunu
Aynen oyle cok dogru soyluyorsun bende böyle düşünüyorum insallah bulantim bir bitsin oğlumla hep gezicemAynen şimdi gitsem belki sadece kalp atışı görecek dinletmeyecek bile ama kızlarım karne alınca onları sinemaya götürsem onlar benden çok daha mutlu olacaklar. Bakacak kimsemiz yok bebiş gelene kadar yaptık yaptık! Yapmadık bir daha böyle aktivite yapamayız
Aynen ikisi arasında çok fark oluyor birde bütün riskli şeyler daha net görünüyor avantaj yaniAynen alttan çok net herşey acil de verdi bebek simasını alır gibiydi ertesi gün özelde bakilmisti karından bakti verdiği kâğıtta yatan bise baya farkettigini ozaman anladim
İnşallah bir an önce geçer. Semi o kadar iyi anlıyorum ki benim diğer üçünde de kustum sadece bulantı değil. Ama ben kussam bile gelip yerdim bırakmazdım yemeği. Çok şükür bunda bulantı yok. İki gündür sadece belimin ortası acıyor. Ufak tefek şikayetler dışında iyiyimAynen oyle cok dogru soyluyorsun bende böyle düşünüyorum insallah bulantim bir bitsin oğlumla hep gezicem
Su dökülmüş gibi ıslak di mi canım. Kokusuz ıslak . Benim ilk gebeliğimde olmuştu. Sıkıntı değil canım. İçin rahat olsun oluyor arada öyle.Arkadaşlar gun aydın 6+5 haftalık hamileyim bu gece ıc camasırımın tamamen ıslandıgunı altımda tayt oldugu halde pijamamın da ıslandıgunı sabah farkettım hıc bir sekılde idrar kacırma gibi degildi sadece özel bölgem terlemıs olabilir mi kusura bakmayın cok acık yazdım ama endıselendm
Yok valla bu doktor 15 yıllık doktorum rahim ağzına yakin olma durumunu ilk kez senden duyuyorum dedi. Geçen de ayni doktordu ve ısrarla bu cümleyi kurdu. Kisacasi bu konuda bilgi sahibi olmadığını görünce güven denen bişey kalmadı
Cuma günü devlet hastanesinde randevum Var canım. Geriye kaldı 4 günsabır edeyim ben. Doktor bebek gördü mü görmedi mi hiç anlamadım ki ben. Kalp atımı göremedim dedi henüz canlanmamış dedi. Ama bir terslik olsa vücut belli eder herhalde ben kızları sinemaya götüreyim ı para ile
Kendi doktorum zaten kestirip atmadi sehir hastanesindekinin bu konu hakkinda zerre bilgisi yok ikidir israrla 15 yıllık doktorum ilk kez senden duyuyorum diyo. Bak sen bile bilgi sahibisin ismi ne sekilde denirse densin anlamasi lazim ben latince ismini bilmiyorum mesela ama durumu izah edince hala bilmiyo olmasi zaten beni sasirtti. Kendi doktorum zaten progestan verdi ve iliski kesinlikle yasak dedi. Çalışmamam gerektiğini ve bu süreci dinlenerek gecirmzl gerektiğini soyledi.Kendi doktorum cok ilgili sagolsun ama mecbur kalinca devlete gidiyoruz sonuc buRahim ağzına yakın demesi previa teşhisi oluyor aslinda bunu doktor ilk muayenede mi söyledi yoksa her gitmendemi söyledi önemli bi konu bu ne kadar yakın mesela ? Bu riskli hamilelik grubuna giriyor çünkü az da olda erken doğum yapıp kucağına alan var doktorun duymadım demesi garip gerçi ismi o şekild e soylenmedigi için belki öyle demiştir ama bi konunun üzerine gitmen gerekiyor bebeğin ve plasantanin nerde olduğu çok önmli doktorun seni doğru düzgün bilgilendirmesi gerekiyor rahim ağzına yakın deyip kestirip atmak olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?