Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gözümüz aydın inşallah :)Günaydınnnnn![]()
Berbat hısssıyorum kendımı foruma bıle gıresım gelmıyor artıkYıllardır çalışıyorum pazartesi sendromonun doruklarını hamilelikte yaşamaya başladım![]()
valla şu 3 ayı bi atlatsak da rahat etsekBerbat hısssıyorum kendımı foruma bıle gıresım gelmıyor artık
Günaydın kızlar. Saat 6dan beri uyanığım artık pes ettim. Bu saçma sapan uyanışların sebebini anlamış değilimbir de 2li test yaptırıcam haftaya. Sürekli onun stresindeyim ruyalarım falan karman çorman
Allah sabır versın sabıt calısmama ragmen cok zorlanıyorumDün 12de çıktım işten gece
Sabah 8de yine işbaşı yaptım
Gece zaten uyuyamadım burnumun hep akıp hem tıkanmasından dolayı olan garip durumdan
Çalışmak değilde çalışma saatleri çok yoruyor beni.
çok dertliyim
Agzımın tadıda yok hıcvalla şu 3 ayı bi atlatsak da rahat etsek![]()
Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc![]()
Allah yardım etsin yaDün 12de çıktım işten gece
Gece zaten uyuyamadım burnumun hep akıp hem tıkanmasından dolayı olan garip durumdan
çok dertliyim
bende aynıyım böyle mal gibi oturuom uykulu bulantılıAgzımın tadıda yok hıc![]()
bende aynıyım böyle mal gibi oturuom uykulu bulantılı![]()
Şuan yasak olan bir çok şeyi çiğniyoruz ki mecburAllah yardım etsin yaAma şöyle bi durum var iş kanununa göre gebeleri 7.5 saatten fazla çalıştırmak yasakmış .
Dün 12de çıktım işten gece
çok dertliyim
bence cıkma . Sen haklarını iste vermiyoruz derlerse onlar cıkarsın hem tazminat hakkını falan alırsın.Şuan yasak olan bir çok şeyi çiğniyoruz ki mecbur
Mesela hamilelerin gece çalışması da yasak ama çalıştırılıyoruz. Özel sektör olunca.
Günlük 10 saat çalışıyorum mesela. Mola saatimiz dahi kanuna uygun değil
Haftada 1 gün full çalışıyorum 8-12 .
Birşey desen güle güle bu şartlarda çalışacak olan çok kişi var derler.
He ama rahatım çok rahatım o ayrı.
Bu ay sonunda çıkacağım galiba yinede.
Kuzum yapcak bırsey yok anneminde dediği gibi boş kusma zorlada olsa bişe ye onu kus
Şehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan. Üstüne kan aldilar kani kaybetmisler ben sonucu almaya gidince kan merkezi laboratuvar arasinda mekik dokudum en son sarteller atti tekrar kan verdim. Sonra doktora görününce geç gelmemdeb şikayetçi halbu ki kanimi kaybettiler ama hic onlarda kabahat yok. Güven bitti doktora zaten acilde 1 doktor varmış.bi ton laf saydi doğmamış çocuğuma kadar doktor demeye bin sahit gerek. Dertleri bizim sağlığımız degil ne kadar devletten para koparsak iyidir
Hoşbuldum canımmyeniden hoşgeldin canım,hergün baktım cezan bittimi diye![]()
Geçmiş olsun canım. Sanki keyfinden gidiyormuşsun gibi birde daha çok gerilmişsin.Şehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan. Üstüne kan aldilar kani kaybetmisler ben sonucu almaya gidince kan merkezi laboratuvar arasinda mekik dokudum en son sarteller atti tekrar kan verdim. Sonra doktora görününce geç gelmemdeb şikayetçi halbu ki kanimi kaybettiler ama hic onlarda kabahat yok. Güven bitti doktora zaten acilde 1 doktor varmış.bi ton laf saydi doğmamış çocuğuma kadar doktor demeye bin sahit gerek. Dertleri bizim sağlığımız degil ne kadar devletten para koparsak iyidir
Günaydın. Bir kere başıma geldi ama sadece iç çamaşırım ıslaktı. Ben kesinlikle terlediğimi düşündüm. Diğer yorumları okuyunca acaba demeye başladım.Arkadaşlar gun aydın 6+5 haftalık hamileyim bu gece ıc camasırımın tamamen ıslandıgunı altımda tayt oldugu halde pijamamın da ıslandıgunı sabah farkettım hıc bir sekılde idrar kacırma gibi degildi sadece özel bölgem terlemıs olabilir mi kusura bakmayın cok acık yazdım ama endıselendm![]()
Benim bir kere peçeteye geldi. Doktor bakıp sorun yok demişti.Günaydın kızlar, idar sonrası peçetede yoğun beyaz akıntı içinde iplik halinde kan geldi sabah 2 kez oldu tuvalete gitmek istemiyorum . İç çamaşırımda bir şey yok sadece peçetede incecik tam lekelenme olmadığından panik yapmayım dedim ama var mı başına gelen
Dün gece saat 3ü gecıyordu uyudum 6da kalkmak nedir yaabir de hep huzursuzum uykumda bile dönüp duruyorum. Gece kac kere uyandığım belli değil. Neden oluyor bılmıyorum ama cok sinir bozucu