2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dün 12de çıktım işten gece
Sabah 8de yine işbaşı yaptım
Gece zaten uyuyamadım burnumun hep akıp hem tıkanmasından dolayı olan garip durumdan
Çalışmak değilde çalışma saatleri çok yoruyor beni.
😔
çok dertliyim

Günaydın kızlar. Saat 6dan beri uyanığım artık pes ettim. Bu saçma sapan uyanışların sebebini anlamış değilim :( bir de 2li test yaptırıcam haftaya. Sürekli onun stresindeyim ruyalarım falan karman çorman

O uyanma bende de var. Bi anda gözler açılıyor. İlk zaman daha çoktu şuan biraz daha azaldı.

Gece zaten uyuyamadım burnumun hep akıp hem tıkanmasından dolayı olan garip durumdan
😔
çok dertliyim
Allah sabır versın sabıt calısmama ragmen cok zorlanıyorum

Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc 😔

İdrar olabilir. İlk zaman sık idrar gelir genelde. Şuan ben as bi tutsam idrarımı gündüz hemen akıntı yapıyor ıslaklık oluyor. Gece uykuda farketmemiş olabilirsin bi takip et. Oğlum da son ay da yaşamıştım idrar olmadığına eminim demiştim 2. Yapışta idrar olduğuna emin oldum. Ama yine de takip et. Başka bişeyse gidersin doktora

😔
çok dertliyim
Allah yardım etsin ya :( Ama şöyle bi durum var iş kanununa göre gebeleri 7.5 saatten fazla çalıştırmak yasakmış .

Allah yardım etsin ya :KK43: Ama şöyle bi durum var iş kanununa göre gebeleri 7.5 saatten fazla çalıştırmak yasakmış .
Şuan yasak olan bir çok şeyi çiğniyoruz ki mecbur
Mesela hamilelerin gece çalışması da yasak ama çalıştırılıyoruz. Özel sektör olunca.
Günlük 10 saat çalışıyorum mesela. Mola saatimiz dahi kanuna uygun değil 🙄
Haftada 1 gün full çalışıyorum 8-12 .
Birşey desen güle güle bu şartlarda çalışacak olan çok kişi var derler.😔
He ama rahatım çok rahatım o ayrı. 😂
Bu ay sonunda çıkacağım galiba yinede.

😔
çok dertliyim

ah be canmım Allah kolaylık versin de
ne işi bu bu kadar gece 12de işten çıkacak kadar?

Şuan yasak olan bir çok şeyi çiğniyoruz ki mecbur
Mesela hamilelerin gece çalışması da yasak ama çalıştırılıyoruz. Özel sektör olunca.
Günlük 10 saat çalışıyorum mesela. Mola saatimiz dahi kanuna uygun değil 🙄
Haftada 1 gün full çalışıyorum 8-12 .
Birşey desen güle güle bu şartlarda çalışacak olan çok kişi var derler.😔
He ama rahatım çok rahatım o ayrı. 😂
Bu ay sonunda çıkacağım galiba yinede.
bence cıkma . Sen haklarını iste vermiyoruz derlerse onlar cıkarsın hem tazminat hakkını falan alırsın.

Şehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan. Üstüne kan aldilar kani kaybetmisler ben sonucu almaya gidince kan merkezi laboratuvar arasinda mekik dokudum en son sarteller atti tekrar kan verdim. Sonra doktora görününce geç gelmemdeb şikayetçi halbu ki kanimi kaybettiler ama hic onlarda kabahat yok. Güven bitti doktora zaten acilde 1 doktor varmış.bi ton laf saydi doğmamış çocuğuma kadar doktor demeye bin sahit gerek. Dertleri bizim sağlığımız degil ne kadar devletten para koparsak iyidir

Diğer dediklerine katılıyorum ama lekelenmen varsa alttan bakilmasi gerekiyor bende bunu anlamıyorum niye bu kadar takıliyorsunuz alttan baktirmaya

yeniden hoşgeldin canım,hergün baktım cezan bittimi diye😘
Hoşbuldum canımm❤️
Şehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan. Üstüne kan aldilar kani kaybetmisler ben sonucu almaya gidince kan merkezi laboratuvar arasinda mekik dokudum en son sarteller atti tekrar kan verdim. Sonra doktora görününce geç gelmemdeb şikayetçi halbu ki kanimi kaybettiler ama hic onlarda kabahat yok. Güven bitti doktora zaten acilde 1 doktor varmış.bi ton laf saydi doğmamış çocuğuma kadar doktor demeye bin sahit gerek. Dertleri bizim sağlığımız degil ne kadar devletten para koparsak iyidir
Geçmiş olsun canım. Sanki keyfinden gidiyormuşsun gibi birde daha çok gerilmişsin.
Arkadaşlar gun aydın 6+5 haftalık hamileyim bu gece ıc camasırımın tamamen ıslandıgunı altımda tayt oldugu halde pijamamın da ıslandıgunı sabah farkettım hıc bir sekılde idrar kacırma gibi degildi sadece özel bölgem terlemıs olabilir mi kusura bakmayın cok acık yazdım ama endıselendm :KK43::KK43:
Günaydın. Bir kere başıma geldi ama sadece iç çamaşırım ıslaktı. Ben kesinlikle terlediğimi düşündüm. Diğer yorumları okuyunca acaba demeye başladım.
Sen mutlaka doktoruna danış canım.
Günaydın kızlar, idar sonrası peçetede yoğun beyaz akıntı içinde iplik halinde kan geldi sabah 2 kez oldu tuvalete gitmek istemiyorum . İç çamaşırımda bir şey yok sadece peçetede incecik tam lekelenme olmadığından panik yapmayım dedim ama var mı başına gelen
Benim bir kere peçeteye geldi. Doktor bakıp sorun yok demişti.
İçim rahat etmediği için bu hafta devlet hastanesine gideceğim.
Sen de mutlaka doktoruna git canım duruma göre ilaç vermesi gerekebilir.

Dün gece saat 3ü gecıyordu uyudum 6da kalkmak nedir yaa :mad: bir de hep huzursuzum uykumda bile dönüp duruyorum. Gece kac kere uyandığım belli değil. Neden oluyor bılmıyorum ama cok sinir bozucu

Aynı durum bendede var binkez kalkıyorum gece ise gidemedim uykusuzluktan başıma ağrılar girdi şimdi ıyi gibiyim

Back