Bence de arkadaşlar belirli bi zamana göre alttan bakılabilir bir de alttan daha net gorunur hersey bır rısk varmı yokmu ancak alttan bakılarak soylenılebılır benim doktorum daha hıc karından bakmadı 7+3 üm hala kontrollerim vajinal muaynedir.Diğer dediklerine katılıyorum ama lekelenmen varsa alttan bakilmasi gerekiyor bende bunu anlamıyorum niye bu kadar takıliyorsunuz alttan baktirmaya
Marketteyim canımah be canmım Allah kolaylık versin de
ne işi bu bu kadar gece 12de işten çıkacak kadar?
Yeni girmiştim zaten 5 ay oldu tazminat hakkım vs yok canımbence cıkma . Sen haklarını iste vermiyoruz derlerse onlar cıkarsın hem tazminat hakkını falan alırsın.
Keşke geçen gittiğin doktor da bana vajinal baksaydın da bilseydim durumumu. Karından kalp atımı göremeyince 10gün sonra çağırmazdı alttan baksaydınBence de arkadaşlar belirli bi zamana göre alttan bakılabilir bir de alttan daha net gorunur hersey bır rısk varmı yokmu ancak alttan bakılarak soylenılebılır benim doktorum daha hıc karından bakmadı 7+3 üm hala kontrollerim vajinal muaynedir.
Şuan yasak olan bir çok şeyi çiğniyoruz ki mecbur
Mesela hamilelerin gece çalışması da yasak ama çalıştırılıyoruz. Özel sektör olunca.
Günlük 10 saat çalışıyorum mesela. Mola saatimiz dahi kanuna uygun değil
Haftada 1 gün full çalışıyorum 8-12 .
Birşey desen güle güle bu şartlarda çalışacak olan çok kişi var derler.
He ama rahatım çok rahatım o ayrı.
Bu ay sonunda çıkacağım galiba yinede.
Benim bebek rahim ağzına yakin doktorum bu konuda uyardi. İlişki kesinlikle yasak mesela sebep buDiğer dediklerine katılıyorum ama lekelenmen varsa alttan bakilmasi gerekiyor bende bunu anlamıyorum niye bu kadar takıliyorsunuz alttan baktirmaya
Hadi güzel güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar bulantı gerçekten beni mahvetti ya ama bugün randevum var 10 gün once kalbini duymuştuk çok kısa bugün görebilcem diye moralim biraz daha iyi insallah büyümüştür ❤
6+1 de ılk bebegı vajınal olarak gordum ama bazı ınsanlar ıstemıyor saygı duymak lazım:)Bence de arkadaşlar belirli bi zamana göre alttan bakılabilir bir de alttan daha net gorunur hersey bır rısk varmı yokmu ancak alttan bakılarak soylenılebılır benim doktorum daha hıc karından bakmadı 7+3 üm hala kontrollerim vajinal muaynedir.
Bence de arkadaşlar belirli bi zamana göre alttan bakılabilir bir de alttan daha net gorunur hersey bır rısk varmı yokmu ancak alttan bakılarak soylenılebılır benim doktorum daha hıc karından bakmadı 7+3 üm hala kontrollerim vajinal muaynedir.
evet cnm ben geçen hafta bu gn duymustum 6 haftalıkken .Keşke geçen gittiğin doktor da bana vajinal baksaydın da bilseydim durumumu. Karından kalp atımı göremeyince 10gün sonra çağırmazdı alttan baksaydın
Doktor bana sormustu alltan bakalım mı dıe tbıkı dedım cunku 6.haftasa bebek karından gorunmemıstıBenimde 8.haftamda başlandı karından bakılmaya çok istifar ettim dönemlerde üç gün üst üste farklı doktora gittim hepsi alttan baktı arkadaşım kuzeninin düşük riski vardı doğuma kadar alttan bakıldı ona hiç karından bakilmadi
Marketteyim canım
Yeni girmiştim zaten 5 ay oldu tazminat hakkım vs yok canım
Okula devam edeceğim zaten o yüzden çıkıcam
Keşke geçen gittiğin doktor da bana vajinal baksaydın da bilseydim durumumu. Karından kalp atımı göremeyince 10gün sonra çağırmazdı alttan baksaydın
Şuan ne haldeyim anlatamam. Bir diyorum git özele bakış gel, bir diyorum zaten cumaya ne kaldı herhangi bir sorun olsa vücut belli eder. İki der bir ara gidip geliyorumevet cnm ben geçen hafta bu gn duymustum 6 haftalıkken .
Benim geç döllenme muhtemelen 11gün geriden geliyor. Doktorun demesine göre bugün . 6+4 oldum. Erken diye acele etmek istemiyorum bir tarafımda git diyor5+5 de gordum ben kalp atışlarını vajinadan
Inşallah canım çok sagolHadi güzel güzel haberlerle gel inşallah
Benim bebek rahim ağzına yakin doktorum bu konuda uyardi. İlişki kesinlikle yasak mesela sebep bu
Imkanin varsa bence koşmalısın çünkü cumaya kadar kendini yiyip bitireceksinBenim geç döllenme muhtemelen 11gün geriden geliyor. Doktorun demesine göre bugün . 6+4 oldum. Erken diye acele etmek istemiyorum bir tarafımda git diyor
Doktor bana sormustu alltan bakalım mı dıe tbıkı dedım cunku 6.haftasa bebek karından gorunmemıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?