2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Diğer dediklerine katılıyorum ama lekelenmen varsa alttan bakilmasi gerekiyor bende bunu anlamıyorum niye bu kadar takıliyorsunuz alttan baktirmaya
Bence de arkadaşlar belirli bi zamana göre alttan bakılabilir bir de alttan daha net gorunur hersey bır rısk varmı yokmu ancak alttan bakılarak soylenılebılır benim doktorum daha hıc karından bakmadı 7+3 üm hala kontrollerim vajinal muaynedir.

Günaydın hanımlar gerçi öğlen olmuş ama. Akıntısı lekelenmesi olan arkadaşlarım o kadar dert etmeyin burada bir arkadaş şakır şakır kanama ile gittim bebeğime birşey olmadı yazmıştı. Sonuç olarak eğer düşecekse pamuklara sarılsakta düşecek. Doktor o gün bana öyle dedi çok gerilme dedi tutunacaksa sen ne yaparsan yap tutunur, düşecekse ne yaparsan yap düşer diye. Sakin olun inşallah.
Şehir hastahanesi olayı valla geçen gün bende acile gittim aktif kanamam var ise bakalım yok ise poliklinik bakacak git sıra al dediler polikliniğe gittim biz randevulu hasta bakıyoruz diye bakmadı tekrar aşağı indim bakmak zorunda deyip yine bakmadılar. Tam 1 saat ikisi arasında mekik dokundum ve bakmadılar. Bende hemen cimer e yazdım. Özene bözene hastahane yapılmış ama hasta hakları diye birşey yok. Birde hastanenin içinden geçişler var rahat gidelim diye oradan gittim yok orası hemşire doktor geçişleri diye bizi ya dışarıdan soğuktan dolandırdılar. Saçma saçma işler işte

Keşke geçen gittiğin doktor da bana vajinal baksaydın da bilseydim durumumu. Karından kalp atımı göremeyince 10gün sonra çağırmazdı alttan baksaydın

Onların seni çıkarma hakları yok şikayet ederim sizi se tehdit et nasıl olsa çıkartamıyorlar

Günaydın kızlar bulantı gerçekten beni mahvetti ya ama bugün randevum var 10 gün once kalbini duymuştuk çok kısa bugün görebilcem diye moralim biraz daha iyi insallah büyümüştür ❤

Diğer dediklerine katılıyorum ama lekelenmen varsa alttan bakilmasi gerekiyor bende bunu anlamıyorum niye bu kadar takıliyorsunuz alttan baktirmaya
Benim bebek rahim ağzına yakin doktorum bu konuda uyardi. İlişki kesinlikle yasak mesela sebep bu

Günaydın kızlar bulantı gerçekten beni mahvetti ya ama bugün randevum var 10 gün once kalbini duymuştuk çok kısa bugün görebilcem diye moralim biraz daha iyi insallah büyümüştür ❤
Hadi güzel güzel haberlerle gel inşallah

6+1 de ılk bebegı vajınal olarak gordum ama bazı ınsanlar ıstemıyor saygı duymak lazım:)

Benimde 8.haftamda başlandı karından bakılmaya çok istifar ettim dönemlerde üç gün üst üste farklı doktora gittim hepsi alttan baktı arkadaşım kuzeninin düşük riski vardı doğuma kadar alttan bakıldı ona hiç karından bakilmadi

Keşke geçen gittiğin doktor da bana vajinal baksaydın da bilseydim durumumu. Karından kalp atımı göremeyince 10gün sonra çağırmazdı alttan baksaydın
evet cnm ben geçen hafta bu gn duymustum 6 haftalıkken .

Doktor bana sormustu alltan bakalım mı dıe tbıkı dedım cunku 6.haftasa bebek karından gorunmemıstı

evet cnm ben geçen hafta bu gn duymustum 6 haftalıkken .
Şuan ne haldeyim anlatamam. Bir diyorum git özele bakış gel, bir diyorum zaten cumaya ne kaldı herhangi bir sorun olsa vücut belli eder. İki der bir ara gidip geliyorum

Benim bebek rahim ağzına yakin doktorum bu konuda uyardi. İlişki kesinlikle yasak mesela sebep bu

Alakasi yok az önce de yazdığım gibi arkadaşımin kuzenide aynıydı hiç karından bakilmadi ona doktora söylediğin zaman sıkıntı görse zaten bakmaz tmm bazı doktorlar canı gibi gözüksede katıl değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…