- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilgincTer olsa dahi iç çamaşırını geçsin ama tayta kadar ıslanmazdı canım ya
İdrar kaçırma olabilir
Doktoruna danış bakalım o ne diyecek
Canım genital bolgen yağlı ise terlemen olabilir. Bende de bazen oluyor .Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc
bende her dakika her saniye sürekli olarak rüya görüyorum.bende anlamsız uyanıyorum .hiç uykumu alamıyorum bu sebepten yorgun bitkin ve halsizim
Kendi hastanemi aradim kadin doğuma yonlendirdiler ama ordan da sehir hastanesinde ultrasonla bi baksinlar dediler.Aynen canım cok ıyı yapmıssınız bu arada ben ozele gıdıyorum doktoruma bunu sordum haftasonu vs oldugunda gelmem gerektıgınde nasıl olucak dıe ultrason cıhazları varmıs yanı muhtemelen dogum katına cıkartıyorlar sende kendı hastanene gıdebılırsın bı arastır
Bence doktora gıtGünaydın kızlar, idar sonrası peçetede yoğun beyaz akıntı içinde iplik halinde kan geldi sabah 2 kez oldu tuvalete gitmek istemiyorum . İç çamaşırımda bir şey yok sadece peçetede incecik tam lekelenme olmadığından panik yapmayım dedim ama var mı başına gelen
Sorun yok dımı canımKendi hastanemi aradim kadin doğuma yonlendirdiler ama ordan da sehir hastanesinde ultrasonla bi baksinlar dediler.
Progestan aldim dün gece. Bi de yarin doktoruma gidip iğne vurunacam uyusmazlik icin. Şu an cok yorgunum biraz dinlenmem lazim bi de 3 gunluk süreç var ya sıkıntı olmaz sanirimSorun yok dımı canım
Kahve lekeyı bende yasadım sadece 1kerw gordum bende ıgne oldum ama ılac vermedı dınlen yat bı sorun olmaZProgestan aldim dün gece. Bi de yarin doktoruma gidip iğne vurunacam uyusmazlik icin. Şu an cok yorgunum biraz dinlenmem lazim bi de 3 gunluk süreç var ya sıkıntı olmaz sanirim
Bu ara epey yoruldum uyku da uyuyamaz oldum. Sanırım iyice bunyem kaldiramaz oldu.hayirlisi ne gelirse AllahtanKahve lekeyı bende yasadım sadece 1kerw gordum bende ıgne oldum ama ılac vermedı dınlen yat bı sorun olmaZ
Ben hıc kotu bır sey dusunmuyorum haftan buyumus cunku korkma sorun olsa 6da 7de cıkardı bırsey:)Bu ara epey yoruldum uyku da uyuyamaz oldum. Sanırım iyice bunyem kaldiramaz oldu.hayirlisi ne gelirse Allahtan
Ins canim ya ozekde kadin doğum acil olan hastaneler hangileri var mi ya da öyle bi yer acabaBen hıc kotu bır sey dusunmuyorum haftan buyumus cunku korkma sorun olsa 6da 7de cıkardı bırsey:)
Ben ankaradayım var canımIns canim ya ozekde kadin doğum acil olan hastaneler hangileri var mi ya da öyle bi yer acaba
Bi yaz istersen canım dr.una. benim ilk hamileliğimde başıma gelmişti. Ama hamilelik haftam bayağı ileriydi. Ben suyum geldi sandım hatta. Dr. kızmıştı neden hemen gelmedin diye. Meğer hamilelik hormonlarından dolayı mantar olmuşumYok seffaf cok ıslnmıstı camasırım endişelendm tekrarı olursa doktora gideceğim
Tekrar olursa değil canım sen sor yinedeTekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc
Kayseri icin arastirmam lazim biBen ankaradayım var canım
Yok seffaf cok ıslnmıstı camasırım endişelendm tekrarı olursa doktora gideceğim
kanı kaybetmek ne demek yaŞehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan. Üstüne kan aldilar kani kaybetmisler ben sonucu almaya gidince kan merkezi laboratuvar arasinda mekik dokudum en son sarteller atti tekrar kan verdim. Sonra doktora görününce geç gelmemdeb şikayetçi halbu ki kanimi kaybettiler ama hic onlarda kabahat yok. Güven bitti doktora zaten acilde 1 doktor varmış.bi ton laf saydi doğmamış çocuğuma kadar doktor demeye bin sahit gerek. Dertleri bizim sağlığımız degil ne kadar devletten para koparsak iyidir
canım bu şekilde idrar kaçırmada olabiliyormuş hissedilmeden hamilelikte biz ablamda yaşadık suyu sandık değilmiş doktor mantar ihtimalinide vermişti o da değilmiş ve idrar kaçırması dedi doktor,olabiliyormuş kesinlikle hissetmezsin dediArkadaşlar gun aydın 6+5 haftalık hamileyim bu gece ıc camasırımın tamamen ıslandıgunı altımda tayt oldugu halde pijamamın da ıslandıgunı sabah farkettım hıc bir sekılde idrar kacırma gibi degildi sadece özel bölgem terlemıs olabilir mi kusura bakmayın cok acık yazdım ama endıselendm
beyaz akıntızararsız tabi ama içinde kan görmüşsen canım 2kez olmuş bir de istersen doktorunu bi arayıp sor,sakin ol dinlen bol bolGünaydın kızlar, idar sonrası peçetede yoğun beyaz akıntı içinde iplik halinde kan geldi sabah 2 kez oldu tuvalete gitmek istemiyorum . İç çamaşırımda bir şey yok sadece peçetede incecik tam lekelenme olmadığından panik yapmayım dedim ama var mı başına gelen
Bende zırt pırt ayaktayım ve dönmekten yoruldum artık şimdiden böyleyse ilerleyen haftamı düşünemiyorumDün gece saat 3ü gecıyordu uyudum 6da kalkmak nedir yaabir de hep huzursuzum uykumda bile dönüp duruyorum. Gece kac kere uyandığım belli değil. Neden oluyor bılmıyorum ama cok sinir bozucu
Arkadaşlar gun aydın 6+5 haftalık hamileyim bu gece ıc camasırımın tamamen ıslandıgunı altımda tayt oldugu halde pijamamın da ıslandıgunı sabah farkettım hıc bir sekılde idrar kacırma gibi degildi sadece özel bölgem terlemıs olabilir mi kusura bakmayın cok acık yazdım ama endıselendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?