2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ter olsa dahi iç çamaşırını geçsin ama tayta kadar ıslanmazdı canım ya
İdrar kaçırma olabilir
Doktoruna danış bakalım o ne diyecek
Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc

Tekrarı olursa sorarım, idrar mı ki diye bende şüphelendım ama mutlaka anlardım herhalde hıc hissetmedim sabah kalktığımda farkettım ıslaklıgı cok ilginc
Canım genital bolgen yağlı ise terlemen olabilir. Bende de bazen oluyor .

Günaydın kızlar, idar sonrası peçetede yoğun beyaz akıntı içinde iplik halinde kan geldi sabah 2 kez oldu tuvalete gitmek istemiyorum . İç çamaşırımda bir şey yok sadece peçetede incecik tam lekelenme olmadığından panik yapmayım dedim ama var mı başına gelen

bende her dakika her saniye sürekli olarak rüya görüyorum.bende anlamsız uyanıyorum .hiç uykumu alamıyorum bu sebepten yorgun bitkin ve halsizim

Dün gece saat 3ü gecıyordu uyudum 6da kalkmak nedir yaa bir de hep huzursuzum uykumda bile dönüp duruyorum. Gece kac kere uyandığım belli değil. Neden oluyor bılmıyorum ama cok sinir bozucu

Kendi hastanemi aradim kadin doğuma yonlendirdiler ama ordan da sehir hastanesinde ultrasonla bi baksinlar dediler.

Bence doktora gıt

Progestan aldim dün gece. Bi de yarin doktoruma gidip iğne vurunacam uyusmazlik icin. Şu an cok yorgunum biraz dinlenmem lazim bi de 3 gunluk süreç var ya sıkıntı olmaz sanirim
Kahve lekeyı bende yasadım sadece 1kerw gordum bende ıgne oldum ama ılac vermedı dınlen yat bı sorun olmaZ

Yok seffaf cok ıslnmıstı camasırım endişelendm tekrarı olursa doktora gideceğim
Bi yaz istersen canım dr.una. benim ilk hamileliğimde başıma gelmişti. Ama hamilelik haftam bayağı ileriydi. Ben suyum geldi sandım hatta. Dr. kızmıştı neden hemen gelmedin diye. Meğer hamilelik hormonlarından dolayı mantar olmuşum Bazen böyle su gibi de gelebiliyormuş. Çok şaşırmıştım...

Tekrar olursa değil canım sen sor yinede
Enfeksiyon olabilir
Bir arkadaş yazmış mantar yüzünden başına gelmiş böyle birşey
Bunlar hamilelikte zararlı şeyler..

Ter bile olsa anormal bölgesel terleme normal değil (ki ben ter olduğunu düşünmüyorum, yazdığın yazıya göre)

kanı kaybetmek ne demek yagerçekten Allah bunlara düşürmesin bir de surat yapıp kızıyorlar ne hakları var ah ah insan deliriyor,aman geçmiş olsun Allah bir daha düşürmesin
canım bu şekilde idrar kaçırmada olabiliyormuş hissedilmeden hamilelikte biz ablamda yaşadık suyu sandık değilmiş doktor mantar ihtimalinide vermişti o da değilmiş ve idrar kaçırması dedi doktor,olabiliyormuş kesinlikle hissetmezsin dedi
beyaz akıntızararsız tabi ama içinde kan görmüşsen canım 2kez olmuş bir de istersen doktorunu bi arayıp sor,sakin ol dinlen bol bol
Dün gece saat 3ü gecıyordu uyudum 6da kalkmak nedir yaa bir de hep huzursuzum uykumda bile dönüp duruyorum. Gece kac kere uyandığım belli değil. Neden oluyor bılmıyorum ama cok sinir bozucu
Bende zırt pırt ayaktayım ve dönmekten yoruldum artık şimdiden böyleyse ilerleyen haftamı düşünemiyorum

Hamile değilken benzer durumu yaşamıştım, yeni evliydim. Tahliller yapıldı, sistit çıktı. Balayı sistiti olmuşum.

Doktorunuza görünün bence, hamileyken en sık rastlanan şeylerden biri de idrar yolları enfeksiyonu neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…