dikkat et kendine allahın izniyle birşey olmazİnşallah canım benim 11 gün geri birde. Adet döngüm zaten 30-34 arası değişiyor 6gün oradan, geç döllenme oldu herhalde. Allahım bir rahatlasak. Böyle diken üstünde insan. Hiç böyle şeyde yaşamadım. Kese de kanama alanı da var bende ne kanama ne akıntı var
Bende oglanda 14-15 te hissetmistim canim. Boyle solucan gibi minik minik hareketlerdi 1 snlik bagirsak hareketleriyle cok benziyor dedigin gibi ancak annenin kendisi bilebilirCanim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsin
Ya oglumda galiba 14te hissetmistim bunda durumlar farkli oldugu icin hemen hissetmek istiyorum zaten dun yine kanamam oldu pihti geldi korku basti beni
Hiç bilmiyorum ki canım kese etrafında kanama alanı var dedi. Olumsuz konuşmadı doktor devlet hastanesiydi. Bende beynim durdu hiç soramadım birşey çıktıktan sonra ah vah ettim ama. Pazartesi özele gitsem acele mi etmiş olurum?Kanama alanin cok mu canim bende de 2 tane var
Ilk oglanda 14 w hissettim. 2. Oglanda 19 w felandim anca hissettim.Canim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsin
Ya oglumda galiba 14te hissetmistim bunda durumlar farkli oldugu icin hemen hissetmek istiyorum zaten dun yine kanamam oldu pihti geldi korku basti beni
Aynen canım o an demiştim bu oğlum diye ay inşallah en kosa zamanda hissetmeye başlarız ,insan rahatlıyor o zamanBende oglanda 14-15 te hissetmistim canim. Boyle solucan gibi minik minik hareketlerdi 1 snlik bagirsak hareketleriyle cok benziyor dedigin gibi ancak annenin kendisi bilebilir
Yoo bence iyi yaparsin canim git bakalim ne dicekHiç bilmiyorum ki canım kese etrafında kanama alanı var dedi. Olumsuz konuşmadı doktor devlet hastanesiydi. Bende beynim durdu hiç soramadım birşey çıktıktan sonra ah vah ettim ama. Pazartesi özele gitsem acele mi etmiş olurum?
Bence bekle canim az kaldi zaten gunune olmadi ordan sonra gidersin ozele takip olursunHiç bilmiyorum ki canım kese etrafında kanama alanı var dedi. Olumsuz konuşmadı doktor devlet hastanesiydi. Bende beynim durdu hiç soramadım birşey çıktıktan sonra ah vah ettim ama. Pazartesi özele gitsem acele mi etmiş olurum?
Baya fark varmış normalde 2cisi daha erken hissedersin derlerIlk oglanda 14 w hissettim. 2. Oglanda 19 w felandim anca hissettim.
Tamam canım öyle yapayım bende rahatlayalımYoo bence iyi yaparsin canim git bakalim ne dicek
Cuma günü canım sabredebilirsem inşallah.Bence bekle canim az kaldi zaten gunune olmadi ordan sonra gidersin ozele takip olursun
Valla ilk oglum asiri hareketliydi ve dogdugunda dimdik tutuyordu basini cok diriydi. Ama 2 . Oglan cok sakindi hic hareketlenmiyordu oylede devam etti taki 3 ay oncesine kadar simdi tutamiyoruzBaya fark varmış normalde 2cisi daha erken hissedersin derler
Maşallah Allah nazarlardan korusun ikisinideValla ilk oglum asiri hareketliydi ve dogdugunda dimdik tutuyordu basini cok diriydi. Ama 2 . Oglan cok sakindi hic hareketlenmiyordu oylede devam etti taki 3 ay oncesine kadar simdi tutamiyoruz
Ins 2. Bebisinizde oyle olur gunduz idare ediliyorda gece uyku zor oluyor.Maşallah Allah nazarlardan korusun ikisinide
Benim oğlum günboyu çok hareketliydi geceler ama rahat uyuyordum,doğduğunda da çok yormadı beni gece uyuması çok iyi şükür
İnşallah canım ,aynen bide benim gibi uykuyu seven birisi içinIns 2. Bebisinizde oyle olur gunduz idare ediliyorda gece uyku zor oluyor.
Selam kizlar nasilsiniz?benimle ayni haftada olan anne adaylari bebegi hissediyormusunuz?
Merhaba fiyat ve içeriği nedir? Bilgi verir misiniz?Merhaba, ben başkent hastanesinden aldım paket...
Paket olarak almadınız o zaman. Liv için iyi diyorlardı aslında.Ben lıv hospıtal gıdıyorum ama memorıal gecıcem muhtemelen
Ben de iki kızdan sonra üçüncü bebeğimi bekliyorum. Kız çocuk seviyorum benInsallah saglikli bir prenstir :) 2 kizdan sonra cok guzel olur ama nasip kizda erkekte benim evladim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?