2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa bizimki hemen belli etmişti kendini bakalım bu nasıl olucak ,herkes kız olucak diyor amaİlk başta sağlıklısı hayırlısı bende eşimde çok istiyoruz kızımızın olmasını

Yaa bizimki hemen belli etmişti kendini bakalım bu nasıl olucak ,herkes kız olucak diyor amaİlk başta sağlıklısı hayırlısı bende eşimde çok istiyoruz kızımızın olmasını
ben kızımda 12inci haftada öğrendim hiç değişmedi

yok be canım nerdeeee
anca aldığım kiloları ve her temizlik sonrası belimin ağrıdığını hissediyorum
Ya bi ben kilo alamadım galiba ,bulantılar olmadı mı hiç?
Valla bel ağrısı ben tümgün yatıyorum yine ağrıyor düşünüyordum belki yatmaktan ama kalkamaya izin yok malesef

bilmiyorum hiç ben hatırlamıyorum canım kilo önemli değil alınıp verilirde yaş artık30 oldu eskisi gibi çok sıkılaşamam hemen kolay 5 6 kilo az değil sigarayı bıraktım çok kilo aldım
Yaa öyle deme zaten fazla kilolarımı veremeden hamile kaldım geri. 30 yaş neden sıkılaşamasın bende 30 olcam doğum yaptığmda. İyi düşünelim güzel olsun inşallah burdan direk sıkılaşma topiklerine geçiş yapalım.

evet aynen valla ben nifty yaptırmıyacağım ama ikili tarama sadece

yok canım ben de yaptırmıycam ikili test ben de sadece.

Ya bi ben kilo alamadım galiba ,bulantılar olmadı mı hiç?
Valla bel ağrısı ben tümgün yatıyorum yine ağrıyor düşünüyordum belki yatmaktan ama kalkamaya izin yok malesef

ah canım yaa allah kolaylık versin
bugün eşimle beraber dip köşe temizlik yaptık ama benim de belim fena ağrıyor şu an

yok canım ben de yaptırmıycam ikili test ben de sadece.

ah canım yaa allah kolaylık versin
bugün eşimle beraber dip köşe temizlik yaptık ama benim de belim fena ağrıyor şu an
Çok yorma canım kendini ,bizim evide valla eşim çoğu zaman yapıyor sağolsun ama bazen duramıyorum onunla beraber yapıyorum sonrada kanama oluyor geri yatış artık alıştım kan görmeye galiba

@sci

iykide almamışın aldığın kendine kalıyor çünkü
Oğlumda 10kilo almıştım belkide 12 falan doğumdan sonra inan bişey yoktu herkes sen doğummu yaptın dedi ,çok kafaya takmıyorum amA alırsamda verilir bi şekilde zumba yaparız

Oğlumda 10kilo almıştım belkide 12 falan doğumdan sonra inan bişey yoktu herkes sen doğummu yaptın dedi ,çok kafaya takmıyorum amA alırsamda verilir bi şekilde zumba yaparız
10 kilomu maşallah 54le hamile kaldım 82iyle doğurdum.var sen düşün .şuan nerdeyse 70 oldum ve daha yolun basındayım,allah sonumu hayır etsin

10 kilomu maşallah 54le hamile kaldım 82iyle doğurdum.var sen düşün .şuan nerdeyse 70 oldum ve daha yolun basındayım,allah sonumu hayır etsin
mesela şuan kalkıp bir şey yesemmi diye kendimle kavgadayım
Ben 61-62yle hamile kalmıştım 71-72falandım en son şimdi yine 61,5la hamile kaldım ama hala tartılmadım 3ay tamam olsun tartılıcam bakalım
Yemek yeme canım çerez,meyve ye onlar çok kilo aldırmaz

Kanama alanin cok mu canim bende de 2 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…