Benimde belimin ortası ayakta durunca acıyor. Eğilirken falan hissettiriyor kendini.butun gun ayaktaydim valla belim kasiklarim cok agriyor sanki son ayda gibiyim ya 3. Hamileligim ama cok farkli nedense.
hissetmiyorum .tek hissettiğim çok kilo aldığımSelam kizlar nasilsiniz?benimle ayni haftada olan anne adaylari bebegi hissediyormusunuz?
Ben aynı haftada değilim ama ilk gebeliklerde 20lerde ikinci üçüncülerde en erken 16 . Hafta gbi hissedilir diye okumuştum.Selam kizlar nasilsiniz?benimle ayni haftada olan anne adaylari bebegi hissediyormusunuz?
ilkini hatırlamıcak kadar çok uzun zaman olduBen aynı haftada değilim ama ilk gebeliklerde 20lerde ikinci üçüncülerde en erken 16 . Hafta gbi hissedilir diye okumuştum.
Canim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsinhissetmiyorum .tek hissettiğim çok kilo aldığım
valla inan ne biliyor nede hatırlıyorum .gaz çok oluyo onla karıştırıyo olabilirsinBende kıpraşma gbi şeyler oluyor arada sanırım rahim büyüme kasılmalarını hissediyorum. Bide bağırsak hareketleride bebeğe çok benzermiş. 2 gr lık bebeği hissedemeyiz heralde diye düşünüyorum.
Sen erken hissetmişsin o zaman dahada erken hissedebilirsin sanırım.Canim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsin
Ya oglumda galiba 14te hissetmistim bunda durumlar farkli oldugu icin hemen hissetmek istiyorum zaten dun yine kanamam oldu pihti geldi korku basti beni
Aslinda toparlanma gibi oluyor tabi gaz ola bilir ama bilmiyorum artik 11 bitiyor bugun daha var sabirsizim bu hamilelikte oglumda 14-15lerde balik gibi suzuldugunu gormustul hatta videoya kaydetmisimBen aynı haftada değilim ama ilk gebeliklerde 20lerde ikinci üçüncülerde en erken 16 . Hafta gbi hissedilir diye okumuştum.
Aynen bagirsak hareketleriyle cok benzer oluyor ama bi sen onun fark ede bilirsinBende kıpraşma gbi şeyler oluyor arada sanırım rahim büyüme kasılmalarını hissediyorum. Bide bağırsak hareketleride bebeğe çok benzermiş. 2 gr lık bebeği hissedemeyiz heralde diye düşünüyorum.
Yaa olur heralde ciddenbenim haftaya cuma. Artık 12. haftada oluyoruz Belki tahminde bulunabilir ama ben cinsiyet partisi istediğim için baştan uyarıcam o yüzden bir ay daha beklemek zorunda kalıcam kesin
2 hafta daha bekleyim doktor randevumada daha var ,Bulantilarda azaldi o yuzden cok kafaya takiyorumSen erken hissetmişsin o zaman dahada erken hissedebilirsin sanırım.
bilmiyorum hiç ben hatırlamıyorum canım kilo önemli değil alınıp verilirde yaş artık30 oldu eskisi gibi çok sıkılaşamam hemen kolay 5 6 kilo az değil sigarayı bıraktım çok kilo aldımAslinda toparlanma gibi oluyor tabi gaz ola bilir ama bilmiyorum artik 11 bitiyor bugun daha var sabirsizim bu hamilelikte oglumda 14-15lerde balik gibi suzuldugunu gormustul hatta videoya kaydetmisim
Oo iyiymiş. Benimki kızdı ben geç hissetmiştimAslinda toparlanma gibi oluyor tabi gaz ola bilir ama bilmiyorum artik 11 bitiyor bugun daha var sabirsizim bu hamilelikte oglumda 14-15lerde balik gibi suzuldugunu gormustul hatta videoya kaydetmisim
cuma gidecektim ikili teste ama cumartesiye alacağım karne günü kızımı bırakamam başkasına❤
O zaman sigarayi birakmaktandir buyuk ihtimal,bilmiyorum hiç ben hatırlamıyorum canım kilo önemli değil alınıp verilirde yaş artık30 oldu eskisi gibi çok sıkılaşamam hemen kolay 5 6 kilo az değil sigarayı bıraktım çok kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?