2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kizlar nasilsiniz?benimle ayni haftada olan anne adaylari bebegi hissediyormusunuz?

hissetmiyorum .tek hissettiğim çok kilo aldığım
Canim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsin
Ya oglumda galiba 14te hissetmistim bunda durumlar farkli oldugu icin hemen hissetmek istiyorum zaten dun yine kanamam oldu pihti geldi korku basti beni

valla inan ne biliyor nede hatırlıyorum .gaz çok oluyo onla karıştırıyo olabilirsin

Ben aynı haftada değilim ama ilk gebeliklerde 20lerde ikinci üçüncülerde en erken 16 . Hafta gbi hissedilir diye okumuştum.
Aslinda toparlanma gibi oluyor tabi gaz ola bilir ama bilmiyorum artik 11 bitiyor bugun daha var sabirsizim bu hamilelikte oglumda 14-15lerde balik gibi suzuldugunu gormustul hatta videoya kaydetmisim

Aynen bagirsak hareketleriyle cok benzer oluyor ama bi sen onun fark ede bilirsin

Yaa olur heralde cidden benim haftaya cuma. Artık 12. haftada oluyoruz Belki tahminde bulunabilir ama ben cinsiyet partisi istediğim için baştan uyarıcam o yüzden bir ay daha beklemek zorunda kalıcam kesin

ben de hayatta dayanamam yaa bir an önce öğrenmek istiyorum

Aslinda toparlanma gibi oluyor tabi gaz ola bilir ama bilmiyorum artik 11 bitiyor bugun daha var sabirsizim bu hamilelikte oglumda 14-15lerde balik gibi suzuldugunu gormustul hatta videoya kaydetmisim
bilmiyorum hiç ben hatırlamıyorum canım kilo önemli değil alınıp verilirde yaş artık30 oldu eskisi gibi çok sıkılaşamam hemen kolay 5 6 kilo az değil sigarayı bıraktım çok kilo aldım

Oo iyiymiş. Benimki kızdı ben geç hissetmiştim Tembeldi accık anne karnında. Ultrasona her gidişimde meyvesuları çikolatalar yiyordum yok banamısın demiyordu dönüyordu totosunu totoya bakıp bakıp geliyorduk ondan bunuda hissetmeme epey var sanırım

bilmiyorum hiç ben hatırlamıyorum canım kilo önemli değil alınıp verilirde yaş artık30 oldu eskisi gibi çok sıkılaşamam hemen kolay 5 6 kilo az değil sigarayı bıraktım çok kilo aldım
O zaman sigarayi birakmaktandir buyuk ihtimal,
Ben valla almiyorum daha bulantim coktu bu iki gunu biraz azaldi,bide ilk aydan kanamalarim var onlarda kilo almaya izin vermiyor sadece karnim belli oldu

oyle dusunme insan her yasta sıkılaşa bilir tabi biraz zor olur ama sen istedikten sonra yapamayacağın bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…