• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben fena durumdaydım ya sağolsun doktorum hemen bunu yazdı yazmasa normal folic asidle mahvolcakmışım çünkü her gün 1 kere kesin kusuyordum. Şimdi biraz biraz toparlandım , zaten en fazla 3 ay kullandırtıyorlar. Umarım çabuk geçer canım seninde bulantıların

Bi keremi çok iyimis valla 😊

Yalniz simdi agustosun basinda dogum yapcak olanlarin cinsiyeti belli oluyodur yavas yavas ya cok heyecanli 1-2 hafta icinde kontrolleri olan ogrenir ❤️ Benim kanamadan dolayi her hafta kontrolum var ama daha küçüğüz biz 😇 30 Agustos

Ben 1-2 kere kustum o kadar. Sasırıyorum valla bu halime. Hep bulaniyor midem ama kusmam yok. Tiksinme var. Oglumda hic bulantim olmamisti. Gunde sayamiycagim kadar istifra ediyordum ama simdi midem cok tuhaf.

Bende öyle çok kusuyordum ki şimdi rahatım allaha şükür

Deprem nasil siddetliydi kizlar ya Allah daha beterlerinden korusun 🙏

bende baya baya hissettm korktum ve ağlamaya basladım normalde korkmazdım annelik şimdiden başladı galiba hemen elim karnıma gitti

Bizim burda hissedilmedi ya da ben hissetmedim bilmiyorum. Hepinize geçmiş olsun kızlar. Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın.

Yalniz simdi agustosun basinda dogum yapcak olanlarin cinsiyeti belli oluyodur yavas yavas ya cok heyecanli 1-2 hafta icinde kontrolleri olan ogrenir ❤️ Benim kanamadan dolayi her hafta kontrolum var ama daha küçüğüz biz 😇 30 Agustos
Yaa olur heralde cidden😍 benim haftaya cuma. Artık 12. haftada oluyoruz🙏🏼 Belki tahminde bulunabilir ama ben cinsiyet partisi istediğim için baştan uyarıcam😂 o yüzden bir ay daha beklemek zorunda kalıcam kesin😂😂

Bizde çok net hissettik. Oğlumla evdeydik. Dünden beri gökyüzünü izliyordum. Daha önce okuduğum bazı teorilerin alakası olabilir mi ki diyordum depremlerle.. Allah daha büyüklwrinden korusun

Yaa olur heralde cidden😍 benim haftaya cuma. Artık 12. haftada oluyoruz🙏🏼 Belki tahminde bulunabilir ama ben cinsiyet partisi istediğim için baştan uyarıcam😂 o yüzden bir ay daha beklemek zorunda kalıcam kesin😂😂
Asla dayanamam 😁😁😁😁 doktor cinsiyeti soyleyeyim mi dicek ben hayir dicem mumkun degil 😁 oglum 12.haftada gostermisti kendini ama doktor bana 13 te soyledi

Depremi hisseden arkadaşlarıma geçmiş olsun 🙏
Deprem fobisi var bende çok korkuyorum 😔

Bende çok korkarım. Bolu da hep fay hattı bölgesi duygusuyla büyüdük şimdi İstanbul da sürekli beklenen deprem psikolojisi alt metinde. Deprem olmasa bile aklıma gelir korkarım

Asd var cnm iki kapak arasında geçiş var ekoyla 3mm tee yle 5mm tee dedim içerden kamerayla bakıldığında ve miteral kapakta çökme var yıllık kontroldeyim ama hamilr kaldığim için siklasacakmis 12.haftamda başlıcaz bakalım inşallah sorun olmazda doğururum bir an evvel 😂

hımm asd ne canım bilmiyorum, benim de kalp kapakçığım tam kapanmıyormuş, doktor arada kontrole gelebilirsin 2 yılda bir şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor dedi ama yine de bir gitmek gerekiyor, kadın doğumcuma sordum 5 aylıkken bir git dedi.
öylesine kampanya check up ında çıkmıştı benim de. Ama sorun olmaz canım allahın izniyle senin de 🙏🏻

Yalniz simdi agustosun basinda dogum yapcak olanlarin cinsiyeti belli oluyodur yavas yavas ya cok heyecanli 1-2 hafta icinde kontrolleri olan ogrenir ❤ Benim kanamadan dolayi her hafta kontrolum var ama daha küçüğüz biz 😇 30 Agustos

haftaya 2li testim var, heyecan dorukta 😍😍

Back